Comandă Oasap


   Recent am primit una dintre comenzile plasate pe Oasap.com. Pachetul a ajuns la destinație într-o lună și l-am ridicat de la poșta vamală. Nu a avut valoare declarată, așa că nu am plătit nimic pentru a-l ridica, cu excepția taxei de 1 leu care se percepe/per pachet la oficiul nostru.
   Mi-am comandat blugi boyfriend pentru că mi-a plăcut acest model văzut la sora mea într-o nuanță mai deschisă. Pe site costă 36$, iar blugii sunt disponibili în mărimile XS, S, M. Eu am ales M, care sunt, din punctul meu de vedere, echivalentului unui 36 european. 



   Blugii îmi vin destul de scurți, așa că am să-i port la primăvară, după ce o să se încălzească afară. Pe o fată ceva mai scurtă, de 1,60-1,65m ar fi potriviți și pentru vremea de acum, căci ar veni cam până la glezne.
  Materialul lor e foarte bun, gros, sunt cusuți bine, fără defecte. Sunt și foarte comozi, spre deosebire de blugii skinny de pe site-urile asiatice, croiți destul de ciudat căci pe mine toate perechile mă țin între picioare. 


    Alături de blugi mi-am ales și niște agrafe aflate la reducere. Prețul uneia este de 3.44$. Agrafele sunt realizate dintr-un material dur, sunt identice celor de la Lipsy vândute pe Asos. Pe site am mai văzut și agrafe cu scoici și steluțe de mare, tot aurii, la1.90$.

Comentarii

Ira a spus…
Sunt tare draguti blugii si iti vin bine..iar agrafeleee <3
Tre sa mai dau si eu o tura pe Ebay :))
Mihaela Pojogu a spus…
Si mie mi s-au parut dubiosi pantalonii - in general - dupa dimensiuni, plus ca multora nu le este precizat daca au elastan, cat, ca sa imi fac o idee.
Am o pereche de pantaloni asa mai scurti pe care ii port cu bocanci. :)
xoxo
Toma Aurora a spus…
Ira, sigur sunt și pe Ebay modele similare. Dar la prețurile astea de 2-3$ sunt convenabile și pe Oasap.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Miha, eu m-am chinuit cu niște blugi verzi. M-am lăsat păgubașă, simțeam că îmi strâng picioarele unul de celalălalt, deși nu îmi erau mici. Erau croiți foarte ciudat.
Te pup!
coco a spus…
frumosi tare jeansii!
coco a spus…
mie imi plac scurti!