Wishlist de noiembrie


   Ușor, ușor se duce și toamna. Mulți dintre voi s-au bucurat deja de prima zăpadă, la mine încă nu a ajuns însă a fost foarte frig în ultima perioadă. Atmosfera de iarnă s-a instalat, o simt dimineața când ies afară și simt cum mi se înroșește instant nasul. La noi, la țară, perioada asta e foarte aglomerată, se culeg merele, dovlecii, se trage vinul, mai că n-aș mai pleca de-acasă. Tata s-a necăjit puțin că i-am băut jumătate din vin încă de pe vremea când era must, însă anul ăsta strugurii au fost puțini dar foarte dulci și închiși la culoare, mustul aproape negru și foarte aromat încât ne instiga să-l furăm din butoaie. E mulțumit totuși că la fel cum i-am băut vinul, i-am mâncat și ciupercile. Efectiv suferă când le aduce de la pădure și nu le mănâncă nimeni, știe că eu sunt mâncăcioasă și dacă sunt acasă nu le las să se strice. 

   Lista dorințelor pentru luna noiembrie e una destul de lungă, dar nu bătută în cuie. Nu intenționez să cumpăr tot, dar am inclus în ea absolut toate lucrurile care mă tentează în momentul de față.


  Îmi place această parka cu buline (51$), de pe SheInside.com, dar după ultima experiență cu site-ul mă mai gândesc în privința ei. N-am mai văzut cu parka cu buline, mi se pare tare drăguță.



   Dintre produsele reduse recent pe Asos.com, mi-a căzut cu tronc rochița bleu de mai sus. Nu am nicio rochie bleu, însă îmi doresc una, iar cea de mai sus îmi place tare. Este disponibilă și pe roz (20 lire).




   De pe TinaR.ro am selectat următoarele: rochie roz (125 lei) și palton roz (240 lei). Rochia mi-o doresc în mod special, e din  tricot, potrivită și pentru zilele mai reci.
 



   Trec pe listă și un nou parfum. Să fie Alien, să fie Womanity? Sunt fan Thierry Mugler, îmi plac foarte mult parfumurile acestei case pentru că sunt foarte puternice și au ceva animalic în ele. Alien e o mare dorință de-a mea, tot amân să-l cumpăr din pricină că majoritatea persoanelor din jurul meu nu-l suferă și trebuie să mărturisesc că la primul contact cu el și eu am fost destul de șocată, parfumul părându-mi-se din cale-afară de puternic, foarte piperat, de-a dreptul...extraterestru.
   Tot timpul mi-am cumpărat parfumuri Mugler la 25-30 ml. Steluțe mici de Angel, recipiente mici de Eau de Star. Și cu toate astea am constatat că au un trai mai lung decât variantele de 50-80 ml ale altor case, datorită esențelor foarte concentrate, care după unul-două pufuri parcă-ți zic: „Ho! E suficient! Nu încercăm aici să omorâm lumea pe stradă!”



  Am nevoie de un tuș nou. De data aceasta am să aleg unul cu pensulă clasică ori tip cariocă. Poza de mai sus e orientativă, am să merg pe o variantă accesibilă (Rimmel, Maybelline, Max Factor).




   De pe Iherb.com vreau o perie pentru păr de la EcoTools. Cam 9$ costă o astfel de perie, așadar nu-s foarte scumpe. Adaug pe listă și o loțiune nouă de la Neoteric (11$), de data aceasta pe cea cu 10% AHA. Produsele Alpha Hydrox oferă o exfoliere chimică blândă a pielii, mie mi-a plăcut prima loțiune încercată și de aceea voi continua cu produsele lor. Eu le folosesc pentru ten și corp, după ce curăț pielea cu gel pentru ten/ gel de duș și am renunțat la orice alt tip de produs (măști, exfoliant, serumuri, creme), cu excepția preparatelor naturale, pe care le pregătesc din când în când din ingredientele pe care le am la îndemână (ulei de măsline, de cocos, miere, ou, iaurt, lăptișor de matcă, ape florale).
   La final vă urez Halloween fericit! în caz că v-ați decis să sărbătoriți. Eu am să zic pas de data aceasta; am constatat că nici nu mai e nebunia de anul trecut (probabil pentru că suntem captivați mai degrabă de campania electorală în aceste zile).

   *În caz că aveți nevoie de un link pentru unul dintre produse/ nu ați reușit să îl găsiți pe site-urile menționate, vă răspund  în secțiunea de comentarii sau pe mail (adresa o găsiți în bara laterală). 

Comentarii

ilda76 a spus…
Numai cand aud Thierry Mugler e de-ajuns sa se zburleasca pielea pe mine. Apoi, daca mai spun si Alien, dau bir cu fugitii - pentru mine e important ca parfumul sa aiba o denumire frumoasa! :D Ei bine, am avut doua mostre ale acestui parfum, m-a intrigat prin faptul ca mi-a placut; chiar prea mult, ingrijorator de mult! Mi-as fi sorbit incheietura mainii pe care pulverizasem! Hmmm... :)

Parka mi-a parut mereu o piesa vestimentara"dura", ca militaroasa, nici nu stiu cum sa explic felul in care o percep; dar bulinele acelea o indulcesc foarte mult, o umanizeaza! :)) E de dorit!

Pup, Aurora!
Wishlist indeplinit sa fie! ;)
Ilda
Lavender Thoughts
Cherry Queen a spus…
mi-a atras si mie atentia parka aceea cu buline insa mai mult vreau una cu blanita pe interior. sunt tare friguroasa si o astfel de textura chiar m-ar ajuta :D
imi place tot ce ai ales si iti doresc mult spor la cumparaturi. :D
puuup!
Camelia a spus…
Si eu tot ma uit la periile de par de la Ecotools, insa nu m-am decis sa si cumpar una.
Alice wonders a spus…
Vreau si eu parka aia, mi-e asa draga! Un tus cu penita subtire imi mai trebuie si mie, mi se mai termina si un fond de ten... ohooh cate nu vreau!
Deena a spus…
Eu din pacate nu am o istorie prea buna cu nea Thierry Mugler. Toate parfumurile lui imi creeaza mari probleme cu respiratia. Dar Womanity a fost the tip of the iceberg. Am indraznit sa il pulverizez pe incheietura intr-o parfumerie. Cu ph-ul meu a creat cea mai gretoasa chestie posibil. Imi venea sa vars, m-au apucat migrenele si il simteam incontinuu doua zile dupa aceea. Nu am patit niciodata asa ceva cu un parfum. Ca sa nu mai zic ca m-am spalat de ma luase ametela si nu reuseam sa il fac sa dispara!:)) Culmea e ca am o prietena care il foloseste si pe ea e foarte misto. M-am convins ca trebuie sa stau departe de casa asta de parfumuri.
Perii asemanatoare cu astea Eco Tools sunt in Dm. Eu mi-am luat una in primavara, tot maner de lemn si peri naturali, din aia tip paddle. Vad ca se comporta foarte ok pana acum. Parka aia e taaaaaaaaaaaareee frumoasa!:)
Unknown a spus…
Amandoua parfumurile imi plac. Parca Alien e mai tare si pentru vremea de acum.
Eu zic sa iei parka, chiar daca dureaza...e frumoasa.
Toma Aurora a spus…
Ilda, pe mine m-a speriat parfumul la început, dar după ce s-a „așezat”, mi-au țâșnit inimioare din nas :D.
Parka observ că este foarte populară și cred că e și versatilă pe timp rece. Poți s-o tragi și peste rochie și astfel te camuflezi bine de frig.
Să înregistrăm această urare: wishlist îndelinit, căci foarte bine sună!
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Cherry, acum că mi-ai zis, mă uit la ea cu alți ochi și mi se pare subțire. Crezi tu oare că o fi doar un fâș simplu? Am mai avut surprize de la SheInside, poate mă trezesc cu o parka de primăvară. Am să le trimit un mesaj pe fb să-i întreb :).
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Eu la Sleek Shine m-am orientat. Am mai citit despre ele pe bloguri, arată foarte bine și fetele zic de bine despre aceste perii. Te pup, Camelia!
Toma Aurora a spus…
Muhahaha! Nu-i așa? Eu de când am văzut-o am îndrăgit-o! E frumoasă și pe albastru închis, dar și pe roșu.
Cum zicea Ilda mai sus: wishlist îndeplinit și pentru tine! :)
Toma Aurora a spus…
Deena, hai că m-ai amuzat teribil!
Am pățit-o și eu c-un parfumel de la Avon, Timeless. Oh, cât am spălat la el, ca să zic așa! Și ce stare nasoală am avut câtă vreme l-am purtat, deși nu mi-a displăcut total la un prim contact.
Suntem caraghioase noi, fetele, cu parfumurile. Mă întreb dacă și bărbații sunt la fel de sensibili, dacă au grețuri de la ele, dacă dezvoltă și ei relații din astea gen love/hate :D.
Mulțumesc că mi-ai zis de periile din DM. Sunt cele de la Ebelin, probabil. Le-am căutat acum pe google și seamănă foarte bine, plec în recunoaștere în weekend să le studiez și-n magazin.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Brîndu, le trimit un mesaj acum, să-i întreb dacă e de iarnă sau e doar din fâș. Dacă-mi zic că e mai groasă, am s-o iau, chiar dacă-mi va ajunge probabil în...ianuarie :))!
La Alien cred c-am să rămân atunci, caut ceva de sezon.
Pupici!
Anonim a spus…
Imi place paltonul roz de pe TinaR.ro. O sa ma uit si eu pe site sa vad ce lucruri dragute mai au. Pupici!
Loredana a spus…
Imi place alegerea facuta de pe SheInside...urmeaza neaparat o comanda la ei...mai ales ca au transport gratuit...ma combin cu colegele mele si platim curieratul daca e nevoie...sa vina mai repejor! :D
Toma Aurora a spus…
Loredana, da, au free shipping pana pe 5 decembrie. Vezi că merge să aplici și codul national20 pentru produsele aflate la preț întreg și astfel se reduc preturile cu 20%. Și mai sunt și alte coduri de 15% pe care le poți găsi pe google. Pupici.
Toma Aurora a spus…
Lorena, mie îmi plac mult produsele Top Secret de pe TinaR și sunt și de calitate foarte bună. Și paltonul și rochia sunt de la ei. Am două bluze cu broderie de la acest brand, sunt favoritele mele :).
Te pup!
Irina a spus…
Revin cu drag pe blogul tau, draga mea Aurora.
Fac ce fac si revin la tine, din simplul motiv ca in postarile tale regasesc de fiecare data o particica din mine.
Deseori, vin - citesc cu nesat gandurile tale si plec fara sa las vreun semn ca am trecut pe la tine - promit solemn sa nu mai fac asa, stiu ca pentru un blogger parerea cititorului e binevenita.
Imi plac rochiile pe care le alegi pentru wishlist...atat de diafane, elegante si mereu, dar mereu ma nimeresti direct in inima cu alegerile tale.
Toata vara am suspinat dupa rochiile cu dantela...m-am bucurat la nebunie cand te-am vazut imbracata in dantela intr-o postare :)
In ceea ce priveste wishlist-ul actual imi place la nebunie rochia bleu si iti dau mare dreptate in ceea ce priveste gramajul mic a parfumurilor.
Stii ce e amuzant? Zilele trecute ma uitam pe iherb dupa un pieptene de la Eco Tools si la lotiunea cu 10% AHA :) codul pentru reducere l-am luat de la tine dintr-o postare :)
Astea fiind spuse...
Te imbratisez cu drag, Irina
Toma Aurora a spus…
Irina, e suficient să-mi dai un semn din când în când, pentru mine e mai important ca articolele să fie citite, decât să primesc comentarii :). Între timp s-a mai adăugat o rochie de dantelă pe wishlist, tot timpul apar tentații când e vorba de astfel de articole vestimentare :D.
Loțiunile cu AHA chiar sunt foarte bune și nici nu sunt scumpe. Pe mine prima încercată m-a mulțumit mai mult decât multe alte creme destinate îngrijirii tenului cu probleme, plus că se consumă destul de greu. Iar ustensilele pentru păr de la EcoTools...abia aștept să încerc măcar una!
Mulțumesc mult pentru gândurile transmise, mă bucură tare.
Te pup, draga mea!
Eu votez pentru Alien, il iubesc de nu mai pot! Nasii mi-au facut o super-surpriza si mi-au daruit o sticla maaaare pe care cred ca o sa o am si la pensie. Il aplic cu zgarcenie si doar la evenimente sau iesiri mai nocturne, mi se pare putin exagerat de zi (si am intalnit o persoana care il purta la gratar).
Iti recomand peria a doua din poza, o am si imi place mult. Descurca foarte bine. Uite ca am realizat ca ar trebui sa mai scriu despre produsele de pe Iherb pe care le-am comandat si care n-au primit review.
Toma Aurora a spus…
Adina, să știi că am citit postarea ta în care ai inclus și fotografia periei, acum ceva timp. Eu mereu caut informații înainte să comand online și de la tine am „pescuit” multe detalii despre produse. Țin minte că și blush-ul de la Pixi tot din cauza ta l-am comandat :D.
Momentan stau cu nasul în două hârtiuțe din Kendra cu cele două parfumuri, încă sunt în dubii. Ambele parfumuri au un miros foarte plăcut din punctul meu de vedere și seamănă puțin după ce se așează. Sticla aia mare chiar că o să te prindă pensionară, știu doar cât durează până se consumă una micuță, darămite un sticloi generos.
Ma bucur sa stiu ca ne umplem wishlist-urile reciproc! :))
Sunt curioasa ce o sa alegi pana la urma cu parfumul, sigur o sa ne tii la curent.