Tea Time: Queen of Hearts


   Dacă vă plac ceaiurile de fructe, atunci ați nimerit în locul potrivit căci astăzi am să vă vorbesc despre un ceai de la CTS Corner, un mix de fructe ce se poate nu doar infuza, ci și consuma în totalitate. Și tocmai din pricina asta eu nu-l strecor după timpul necesar infuzării (5-8 minute), ci las fructele să stea în cană până termin de băut tot ceaiul. Iar apoi trec la ronțăit.
   Amestecul numit, nu doar simbolic, Queen of Hearts este compus din: boabe de soc, stafide, trandafir, hibiscus, măr, coacăze negre, arome, felii de căpșuni, zmeură, frunze de zmeur, coacăze roșii, flori de nalbă. Se poate comanda în plic de 50 de grame de pe site-ul www.ctscorner.ro sau într-o cantitate mai mare direct din magazinele fizice CTS (lista o găsiți pe site). Eu am optat pentru varianta de 50 de grame, doar atât mai aveau disponibil în magazin, acest sortiment fiind cel mai vândut din toată paleta lor de ceaiuri de fructe. 
   Pentru o cană de ceai trebuie să folosiți 5-10 grame de amestec. Eu mă folosesc de o lingură mare pentru a doza cantitatea. Pun, așadar, o lingură mare rasă de amestec într-o cană, torn apă fierbinte peste, adaug zahăr/miere și consum ceaiul cam după 10-15 minute. 50 de grame sunt suficiente pentru 5-10 căni de ceai, în funcție de cât de concentrat îl doriți. Am observat că dacă las mai mult timp fructele la infuzat, amestecul capătă o aromă mai puternică fără a deveni mai amărui. 
   Ziceam că numele dat ceaiului nu este doar unul simbolic. Ceaiul conține și inimioare din zahăr de culoare roz, care se topesc rapid la contactul cu apa. 
   Pe mine m-a convins de la prima ceașcă, între timp au mai atentat și alții la plic și astfel s-a dus tot conținutul. Mama m-a întrebat toată ziua ce i-am dat să bea aseară de a fost așa bun, o simțeam că mai vrea o ceașcă, așa că știu ce cadou am să-i fac de sărbători.


Preț: 12 lei/50 grame
www.ctscorner.ro

Comentarii

miki a spus…
L-am trecut pe lista. Acusica e Black friday si daca-si tin bunul obicei, atunci e de cumparat ceaiuri multe, multe :)
Cum arataaaaa! incredibil ce se mai inventeaza! Chiar ma atrage ceaiul asta si am sa imi comand cateva sortimente, eu sunt mare fana ceaiuri si am o intreaga colectie acasa!Acum beau incantata ceaiul Hot Spice de la Demmers Teahouse, un ceai condimentat si vanilat in acelasi timp, super bun!!!

Te pup!
Cleo
Toma Aurora a spus…
Miki, aștept și eu Black Friday-ul, căci știu de la tine că anul trecut au avut promoții. Pun ceva bani deoparte pentru atunci, trebuie luat ceai pentru un an întreg :)).
Toma Aurora a spus…
Da, Cleo, inovații și-n domeniul ceaiurilor! :D
Mmm, sună foarte bine și varianta de la Demmers. Oricum, au și ei ceaiuri foarte bune!
Pupici!