Cosmetice naturale delicioase de la Marillys




   Multe dintre noi am încercat, măcar o dată, cosmeticele naturale. Fie că le-am cumpărat din magazinele online, cele fizice sau de pe la târgurile de profil, ne-am lăsat tentate de ambalajele rudimentare, ce lasă impresia de produs realizat manual, dar mai ales de lista prietenoasă de ingrediente. 
   În urma acestor experiențe am constatat că produsele cosmetice naturale, chiar dacă sunt realizate din ingrediente sigure pentru sănătatea noastră, nu reprezintă întotdeauna cea mai bună alegere pentru înfrumusețare. Iar eu am pățit-o de multe ori, în special cu produsele pentru păr. Aproape tot ce am încercat, comandat din țară sau din afară, m-a dezamăgit și într-un final m-am întors tot la variantele clasice de șampoane, măști și balsamuri, cele formulate cam șchiop, dar cu care obțin rezultate mai bune. Prefer, drept o alternativă naturală, ca mai degrabă să investesc într-un ulei de cocos de calitate decât să mai comand o mască de păr bio.

   Însă lucrurile au stat mai mai bine în cazul produselor naturale pentru corp. Cu acestea n-am dat greș și-mi amintesc de câteva săpunuri naturale folosite, cu petale de trandafiri, miere, cafea (exfoliant), dar și de niște unturi de corp solidă cu miros de ciocolată. Tot din categoria pentru îngrijirea corpului mi-au făcut cu ochiul mai multe produse cosmetice marca Marillys, magazin online ce se ocupă de comercializarea a fel de fel de poțiuni, creme, săpunuri și uleiuri naturale. Prețurile sunt bune, iar din catalogul lor mi-aș dori să încerc una din cremele de corp, fie cea cu portocale, fie mousse-ul de ciocolată (cum sună, yummy!). 33 lei costă un astfel de borcănel, are un conținut de 100 ml, însă nu există adaos de apă sau ingrediente folosite în cosmeticele din comerț pentru a le spori cantitativ, deci presuspun că este destul de concentrat conținutul și se consumă mai greu.
   Alte tentații descoperite pe site: ulei de corp cu ylang-ylang (18 lei), săpun cu lăptișor de matcă și miere (13 lei), săpun sub formă de prăjitură (15 lei)- ce poate reprezenta și o idee accesibilă de cadou. Toate au arome delicioase, le-am ales pe cele care se încadrează în preferințele mele și numai o cremă cu aromă de cocos ar fi putut întregi selecția. 







       Pentru că ziceam de cadouri, pe site găsiți și seturi deja formate, pentru femei și bărbați, ambalate în cutii, cu prețuri între 20 și 42 lei. Mie mi-a plăcut cel numit „Ziua mamei”- o cutiuță cochetă ce conține o cremă antird pentu ochi, un săpun exfoliant cu cafea, scorțișoară și ghimbir și o cremă hidratantă pentru picioare.
   Voi ați încercat produsele Marillys până acum? 

Comentarii

Loredana a spus…
Interesant, desi nu obisnuiesc sa cumpar produse naturale...probabil din cauza mirosului specific! :)
coco a spus…
Chiar delicioase!!!!
Toma Aurora a spus…
Loredana, am băgat și eu de seamă această aromă. Probabil e dată de aumite ingrediente din compoziție.
Toma Aurora a spus…
Coco, I know! :D