Review: Gel de duș Portocală din Florida de la Yves Rocher



 S-a dus vremea lui, însă trebuie să scriu câteva rânduri despre gelul de duș cu aromă de portocale din gama Jardins du Monde, de la Yves Rocher. Zic că nu mai e vremea lui pentru că are un miros fresh, tonic, potrivit mai degrabă zilelor de vară. S-a numărat printre favoritele mele în timpul sezonului cald alături de alt gel de duș de la Yves Rocher: cel cu mango și fructul pasiunii.
   Gelul de duș Portocală din Florida nu se încadrează, ca și consisteță, în tiparele produselor pentru baie care-mi plac. Adică cele cremoase. Are o textură de gel, nu se simte cremos pe piele, dar nici nu o usucă. Face foarte multă spumă și miroase foarte plăcut a portocale. Foarte, foarte puțin sintectic, după părerea mea, din acest punct de vedere stând mai bine decât multe alte produse încercate, cu aromă de citrice .


   Gama Jardins du Monde s-a îmbogățit de curând cu un produs nou: gelul de duș Floare de magnolie din China. L-am comandat și îl aștept cu nerăbdare, mai ales că e un produs de baie cremos și automat voi fi cucerită de textura sa. Dintre toate gelurile de duș cu acest tip de textură, de la YR, puține au fost cele care nu mi-au plăcut. Cel cu cafea, cel cu cacao, cel cu orez sau cel cu bumbac, toate mi-au fost pe plac și le-am cumpărat de mai multe ori până în prezent.



   Un gel de duș din această gamă costă doar 7.5 lei la reducere și după mine raportul calitate/preț nu poate fi concurat de către nicio altă firmă de pe piața românească. Recent, pe site, a fost lansată o ofertă nouă: cumpărați oricare 3 geluri de duș pentru care plătiți 22 lei și primiți cadou și o sacoșă de cumpărături, asta pe lângă restul promoțiilor aflate în desfășurare.



Comentarii

Georgiana a spus…
Suna minunat! Mie mi-a placut foarte mult, tot dintre cele lichide, cel cu floare de tiare. Nici nu imi venea sa arunc flaconul dupa ce l-am epuizat. Cu siguranta il voi incerca si pe acesta pe viitor! :)
Miu Miu a spus…
Imi place mult gelul ala de dus, dar care oare nu imi place mie de la YR? Cred ce le-am avut pe toate :D

Kisses

http://miu-miu.ro/
Adina Aruştei a spus…
cat de tentant suna cel cu magnolie!
Toma Aurora a spus…
Georgiana, daaa, ce aromă exotică are cel cu floare de tiare. Se numără și printre favoritele mele! :D
Toma Aurora a spus…
Miu, eu mai am vreo 2 pe care nu le-am încercat. Unul singur nu l-aș comanda din nou, pe cel cu lavandă. Culmea, am prietene bune care-l adoră!
Toma Aurora a spus…
Adina, l-am primit. L-am folosit deja, are o aromă foarte discretă, în genul celui cu lotus :).
Te pup!
Loredana a spus…
Foarte bune gelurile de dus de la ei! Si miros tare bine! :)
Pupici