Ultimele cumpărături


    De câteva zile, de când temperaturile au scăzut și nu am mai îndrăznit să ies cu mânecă scurtă decât la ora prânzului, am început să mă gândesc la ce-mi trebuie pentru această toamnă. M-am uitat după modele de pulovere, de ghete, de jachete și în mare parte m-am decis cum va arăta acestă toamnă pentru mine: nuanțe de bej/maro, dantelă, ținute all black și nelipsitul print leopard, devenit simbolic pentru sezonul rece în cazul meu. 
    Pentru zilele mai calde de toamnă m-am aprovizionat cu pantofii nude perfecți din punctul meu de vedere, comandați pe site-ul SuperPantofi. Am renunțat la acele sandale roșii cu fundițe pe care mi le doream. Nici nu mai erau pe stoc în măsura mea și nici nu mai aveam când să le port anul acesta. 
    Pantofii au detalii sub formă de fundițe, iar rozul aprins al acestora îi înviorează puțin. Pielea din care sunt confecționați este foarte moale. Mi-am comandat măsura 38. Eu port 37 la încălțămintea cu talpă joasă și 38 la cea cu tocul de peste 8 cm. Mi s-au potrivit, n-a fost cazul să-i returnez.






   Mi-am luat un portofel roz, de la French Connection, cu oglindă prinsă pe lateral (poate fi ținută și-n interior), la preț de outlet. Produsele FCUK se găsesc pe Asos.com, iar momentan multe dintre ele se află la reduceri de până la 75%. 
   Nu mă omor după bijuterii decât în anumite zile, însă mai fac obsesii pentru cercei. Am avut unii foarte drăguți, cu porumbei, dar am pierdut unul dintre ei când eram la mare și m-am amărât puțin din pricina asta. Acum mi s-a pus pata pe noii mei cercei sub formă de căpșunele ( Claire/s- cca.15 lei), foarte micuți și cu aspect...apetisant. Nu au de-a face cu toamna, însă am să-i port pentru a-mi aminti de căpșunile lunii iunie :) .
   

   Acum vreo două luni am început o colaborare nouă, cu site-ul Rosewe, însă din pricină că mi-am ales o jachetă de pe site iar în România temperaturile erau ridicate, n-am avut când s-o port. Jacheta o puteți găsi aici. Din câte rețin eu modelul ăsta e unul de la Zara, fiind confecționat din textil bej și piele artificială. Mânecile le-am îndoit eu, mi s-au părut că-mi vin cam lungi. Costă 35$, are taxe de transport zero și vine foarte bine pe corp, ceva mai scurtă în partea din spate. Eu mi-am ales măsura M, îmi vine ok, potrivită pentru a o purta și cu un pulover pe dedesubt.



   Mi-am luat și prima pereche de ghete pentru toamnă, unele maro. Nu sunt din piele, dar materialul arată ok și vin frumos în picior, perfecte pentru a fi purtate cu rochii. Eu le-am luat mai mult pentru o rochie de la Asos pe care nu știam cu ce s-o combin, având o nuanță identică ca a cizmelor, un maro mai aprins, dar și pentru hăinuța mea din blană artificială cu print leopard care, la fel, e mai pretențioasă când vine vorba de purtat și duce tot înspre acest tip de maro. Ghetele sunt reduse de la 150 lei la 50 lei pe SuperPantofi, iar sora mea și-a luat într-o nuanță mai deschisă și sunt foarte drăguțe și ale ei.
   Voi ce v-ați luat frumos pentru primele zile de toamnă?


Comentarii

Simona Tucu a spus…
Imi plac pantofii cu fundita, sunt superbi! Eu caut inca de anul trecut o pereche anume de botine cu toc pentru toamna, dar nu gasesc niciunde, nici online, nici in magazinele de la mine din oras. Ma tot uit de un an de zile pe toate site-urile si nimic..
Sa le porti cu placere!
Beauty and others a spus…
Of cat de frumoasa este jacheta <3
Criss a spus…
Foarte draguti pantofii, dar geaca m-a dat pe spate. E superbaaa din toate punctele de vedere. Aveam si eu una pe maro inchis care din pacate s-a deteriorat, insa si acum imi vine sa plang dupa ea. Sa le porti cu placere :*
Unknown a spus…
Sunt superbi pantofii!Eu mi-am luat unii asemanatori din New Look.
Iar jacheta e splendida!
Mihaela Gurău a spus…
Ce dragutei sunt pantofii!

S le porti pe toate cu placere!

Kisses,
Mihaela Gurau
Dorina a spus…
Numai lucrusoare frumoase ca de obicei.
Imi plac mult pantofii, desi nu sunt adepta pantofilor stiletto, acestia ai tai sunt superbi.
Si cercelusii sunt tare simpatici.
** E draguta noua infatisare a blogului, imi place rama unde e scris numele, mi se pare ca ti se potriveste perfect.
Te pup :*
Camelia Andrasescu a spus…
Toate sunt minunate! Sa le porti cu mare drag! Nici nu mai stiu ce mi-am luat...cateva pulovere de la Stradivarius la reduceri evident, doua geci una roz de pe Asos din piele, una bleu de la Zara, dintr-o imitatie de piele, evident tot la reduceri, niste botine roz, de inceput de toamna, caci sunt decupate si din material textil, tot de pe Asos. Or mai fi, dar nu mai retin. A, da, un pardesiu din dantela bleu, tot de pe Asos.Pupicei.
MayDay a spus…
Jacheta si portofelul sunt superbe. :) Pupici!

the-may-day.blogspot.ro
Loredana a spus…
Imi place acest site, am comandat si eu de la ei! Imi place jacheta! :)
Unknown a spus…
Hainutele alese de tine sunt foarte frumoase! Chiar imi plac! Sa le folosesti sanatoasa :)
Andraxela a spus…
Ador jacheta!! :D

http://voxofvanity.wordpress.com/
ilda76 a spus…
Pantofii sunt adorabili!!! M-am oprit si m-am uitat luuung si la ghetutele maro! :) E mare de tot ispita!
Sa le porti sanatoasa, draga mea!

Ce mi-am mai luat? Primul gand se duce catre trench-ul si ripped jeansii de pe Sheinside, le-ai vazut in ultimele doua postari de pe blog! ;)

Multi pupici!
Ilda
Lavender Thoughts
Alice wonders a spus…
Ce pantofi de zana <3
Toma Aurora a spus…
Simona, n-ai găsit nici pe Asos nimic care să te mulțumească?
Eu te înțeleg perfect, căci sunt în căutarea unor ghete cu șireturi, însă nicio pereche nu mi s-a părut a fi cea mult dorită.
Mulțumesc! :)
Toma Aurora a spus…
Nu mă așteptam să fie așa de frumoasă și-n realitate. Și-am mai văzut un model similar, dar ceva mai scump, însă realizat din două nuanțe de piele ecologică. Mi-a rămas gândul și la aceea :D.
Toma Aurora a spus…
Criss, la fel am pățit și eu cu una roz închis de la Zara. Și cât am iubit-o :(
Mulțumesc pentru urare. Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Camelia, atunci trebuie să-ți urez și eu să-i porți cu mare drag!
Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Merci, Mihaela! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dorinuța, chiar așteptam să-mi zici ce noul look al blogului. Am zis să-l schimb înainte de sosirea toamnei, m-a chinuit din nou talentul :))
Te pup și-ți mulțumesc pentru cuvintele frumoase!
Toma Aurora a spus…
Oooooooooo, Camelia, dar ce listă lungă! :D
Jachetele de pe Asos s-ar putea să le știu din vedere, căci am cotrobăit chiar ieri pe site în această secțiune. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :*
Toma Aurora a spus…
Loredana, ce ți-ai luat? M-ai făcut curioasă!
Toma Aurora a spus…
Alice, I know! :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adelina! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ilda, dar stai că n-am comentat încă la blugi. Pregătește-te că intru pe pagina ta din nou! :D
Just M. a spus…
Foarte frumoase toate produsele, dar jacheta si ghetutele sunt preferatele mele! Sa le porti sanatoasa! Te-am pupat :*

http://mandmakeup.blogspot.ro/2014/08/my-first-giveaway.html
ilda76 a spus…
Ready!!! Hug! :)