Review: Șampon și balsam Garnier Ultra Doux Honey Treasures



   Aflându-mă în căutarea unui șampon nou, după ce flaconul de Dove Intense Repair se consumase, am fost cucerită de ambalajele produselor pentru păr Ultra Doux Honey Tresure. Asta da strategie de marketing: recipiente frumoase ce-ar stârni curiozitatea celor ce iubesc mirosul mierii. Mi-am amintit apoi că am citit despre aceste produse pe câteva bloguri, numai de bine din câte rețin. Apoi am făcut ceea ce nu e frumos să faci într-un magazin, am desfăcut capacul unui flacon și am mirosit conținutul. Dar am și o scuză, să zicem, căci în trecut am cumpărt un șampon Ultra Doux cu lavandă și trandafiri și după ce am început să-l folosesc mi-am dat seama că aroma nu este pe placul meu.
   Pentru că mirosul de miere al produselor era cel pe care-l căutam, dulce și gurmand, am ales să cumpăr flaconul mare, de 400 ml, al șamponului și pe cel standard, de 200 ml, al balsamului. Asta și pentru că am găsit deja un balsam care-mi place foarte mult, cel de la Kallos depre care am scris aici.

   Ca și consistență ambele produse sunt cremoase, colorate într-un alb gălbui ce mă trimite cu gândul la nuanța lăptișorului de matcă. Șamponul e foarte blând, face multă spumă și lasă părul moale, curat și discret parfumat a miere. Este ideal pentru uzul frecvent, fiind delicat cu pielea capului. Balsamul are o aromă mai intensă, mai plăcută decât cea a șamponului, descurcă bine părul, dar mi se pare mai puțin eficient decât cel de la Kallos. 
   Pot spune că șamponul a fost o surpriză foarte plăcută, pentru că mie în general nu mi-au plăcut șamponele de la Garnier, găsindu-le a fi puțin cam agresive și uscând vârful firului de păr, însă varianta aceasta cremoasă, destinată îngrijirii părului fragil, este foarte blândă și mă bucur că am optat pentru formatul XXL. Balsamul e de calitate medie, nu-l consider nici inutil, dar nici excepțional. Hidratează părul, descurcă șuvițele și lasă un parfum foarte plăcut după clătire, ca majoritatea balsamurilor pentru păr.



   Atașez și listele de ingrediente pentru cele două produse și pe final vă informez că un șampon/balsam Garnier Ultra Doux Honey Treasures costă în jur de 10 lei în supermarketuri/ magazine de cosmetice, iar flaconul de șampon la 400 ml a costat tot atât, fiind la promoție în perioada respectivă.

Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
am citit multe impresii pozitive despre aceste doua produse, dar inca nu am apucat sa il incerc
intr-adevar aceste produse au design de te atrage ca un magnet, pur si simplu te face sa le vrei :D
ilda76 a spus…
Stiu ca esti mare iubitoare a mierii, avem asta in comun! :D
N-am mai folosit de mult timp sampoane Garnier. Daca voi cauta, pe viitor, ceva nou, imi voi aminti de acesta! Multumesc pentru review, Aurora!

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Nu am incercat produsele astea,dar,dupa cum spuneai si tu,pana acum,sampoanele Garnier au fost cam dure.
Ella a spus…
Ambalajele și ideea de miere mă atrăgeau și pe mine, aș fi vrut să încerc balsamul de păr, dar dacă e mai slab ca cele de la Kallos... nu prea mă mai atrage! :D
Mulțumim pentru review! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Bianca, citisem și eu câteva postări despre ele în ultima perioadă și cum mi-au plăcut mult și ambalajele, n-am stat prea mult timp pe gânduri dacă să le iau sau nu.
Toma Aurora a spus…
Total de acord! :D
Toma Aurora a spus…
Ilda, mi-am amintit de produsele Milk and Honey de la Oriflame când am citit comentariul tău :D. Cât le-am iubit și țin minte că le-am văzut la tine pe blog cândva! Ce minunății!
Toma Aurora a spus…
Camelia, exact. Făceau părul să „scârțâie”, dar îl și uscau :(
Toma Aurora a spus…
Miha Ella, nu e mai bun decât cel de la Kallos, mi s-a părut a fi mai puțin hidratant.
Te pup și eu!