Review: Apă de parfum Angel (Thierry Mugler)




    În cadrul primei liste de dorințe pentru toamna acestui an am trecut și apa de parfum Angel, una dintre esențele mele preferate pentru sezonul rece. L-am și cumpărat zilele acestea! Primul contact cu acest parfum a fost de fapt unul cu o replică de-a sa,de la Refan, ce-i semăna foarte bine (cod 139, dacă nu mă înșel), cumpărat de la mama unei prietene, ce era distribuitor Refan la vremea respectivă. Ani mai târziu am cunoscut și originalul, perfect asemănător cu replica ca și aromă, dar mult mai rezistent pe piele. 
    L-am schimbat apoi cu Eau de Star, tot un parfum de la Thierry Mugler, mai piperat ca aromă și mai slab ca și intensitate decât Angel. Slab, vorba vine, căci parfumurile acestei case sunt foarte puternice, insuportabile pentru unii, o adevărată magie pentru alții.
    Catalogat în unele cazuri ca fiind un parfum oriental, pentru mine Angel e departe de această descriere. Îl consider doar un parfum ultra-dulce, cumva unisex. Notele pe care le simt sunt cele de miere, caramel și ciocolată, acestea aflându-se și-n prima parte a piramidei notelor ce alcătuiesc acest parfum. Am zis că mi se pare unisex pentru că este parfumul-semnătură al unui prieten și se simte ca fiind o aromă pur bărbătească atunci când îl poartă.



    Despre rezistența parfumului n-aș putea spune decât că este una enormă, ce poate fi măsurată și-n zile, nu doar în ore. În cazul în care parfumul ajunge în contact cu hainele, mirosul lui o să vă bântuie până le spălați uneori și de două ori. De asemenea, rolul deodorantului de cameră devine egal cu zero în fața acestei forțe și când vă veți parfuma automat veți aroma tot aerul din jur pentru o perioadă foarte lungă.
   Deși îmi place la nebunie, singura recomandare pe care o pot face în cazul acestui parfum este să-l testați obligatoriu înainte de achiziționare, căci poate fi considerat oribil, grețos, șamd. de nasurile mai sensibile, iubitoare de parfumuri delicate, subtile.




    Pentru că l-am comandat de pe Elefant.ro și a fost primul meu parfum luat de la ei, i-am făcut, evident, testul de originalitate, folosindu-mă de calculatorul de pe CheckCosmetic.net. A trecut proba cu brio, fiind un parfum original, produs relativ recent. Pe cutia sa am găsit și codul de înregistrare în Orașul Stelelor Thierry Mugler (circle.mugler.com), acolo unde se promite o răsplată după înregistrare codului, însă numai după ce aplicația City of Stars devine operațională în țara noastră.
    Prețul steluței mici (25 ml) a fost de 160 lei, însă acestă variantă nu mai este disponibilă pe site. Puteți opta pentru sticla-steluță mare (50 ml), care are un preț de 240 lei, fiind de două ori mai ieftină decât în Sephora ( 400 lei/120$).



Comentarii

imi doresc si eu acest parfum, sa il porti cu placere :*
fashion doctor a spus…
este preferatul meu din totdeauna, nr 1, the best of the best. nu imi lipseste niciodata
Unknown a spus…
Angel Piovine e preferatul meu, un angel mai floral, superb, il gasesti pe esentedelux ( eu de acolo iau, sunt fff seriosi si absolut toate sunt originale-recomand ). Tot la 25ml. Si Angel imi place, toate de la Mugler sunt speciale.
Iti dau perfecta dreptate in descrierea parfumurilor Thierry Mugler, eu am si iubesc Alien, dar il port numai la ocazii deosebite. Nu mi se pare genul de parfum de zi cu zi, ci o aroma care trebuie sa ma faca deosebita.
Angel nu s-a lipit asa de sufletul meu...
Loredana a spus…
Am aflat de acest calculator.chiar ieri...este interesant de retinut :)
Draguta foc sticla parfumului :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! Îți doresc să ți-l cumperi cât mai rapid pentru a te bucura de el :D
Toma Aurora a spus…
Doamna Stellaa, știam deja acest lucru din postările de pe blog :D. Este, întredevăr, deosebit pentru cei care au o slăbiciune pentru esențele foarte puternice. Vă pup!
Toma Aurora a spus…
Brîndu, ce-mi faci tu? Acum trebuie să-l miros neapărat și pe cel recomandat de tine!
Toma Aurora a spus…
Adina, și Alien îmi place, dar nu l-am avut niciodată și nici n-am prins ocazia să-l testez pe pielea mea pentru că întotdeauna testerele parfumurilor Mugler sunt goale în magazine :)).
Toma Aurora a spus…
Loredana, e foarte bun calculatorul mai ales pentru parfumuri, căci de multe ori ne putem trezi cu un fals. Eu întotdeauna le verific! Pupicei!