OOTD: Comandă Oasap



   La ultima comandă pe Oasap.com am pus în coșul de cumpărături o rochiță din brocard ce mi s-a părut a fi potrivită pentru aceste ultime zile de vară, ceva mai reci, o pereche de cercei aurii, dar și una de șosețele dantelate.
   Rochia, deși e foarte drăguță și bine lucrată, nu pot spune că e una dintre cele mai comode. Materialul său e mai tare, bățos, nu prea mă lasă să mă mișc în voie. Mi-am ales-o în măsura M și îmi vine puțin mai largă în partea de sus, dar cel puțin nu-mi este scurtă. Am mai avut o rochie neagră din brocard asemănătoare, de pe SheInside.com, în măsura S și-mi era imposibil să mă aplec puțin când o purtam.








rochie: Oasap
pantofi: SuperPantofi.ro
geantă-plic: Catalina Estrada
inel, cercei: Oasap




    Cerceii sunt super ușurei și mi se pare că se potrivesc cu detaliile sub formă de flori aurii prinse de partea de sus a rochiei. Am pus și o poză cu șosetele, e mare nebunie pe site cu tot felul de modele de șosete, unele cu print amuzant, altele subțiri, în culori pastelate, precum cele pe care le-am luat eu (nuanța orange).

Notă: Am avut ceva probleme cu postarea pozelor pe blog, unele apărând albastre după încărcare. În caz că știe cineva cum să remediez problema, aș fi recunoscătoare :).

Comentarii

Alice wonders a spus…
Ce cercei frumosi, dar nici rochia nu imi este indiferenta :D
Florina Pandrea a spus…
esti superba! imi place mult rochita :)
ilda76 a spus…
Hihii, ce unghiute pastelate se zaresc datorita materialului fin al sosetelor! Eu am niste sosete in degrade (alb-albastru) de la Kurtmann. Am facut o pasiune pentru ele, imi amintesc de copilarie - au mici orificii perforate!

Mie imi place mult rochia! Banuiesc ca e necesara "scortosenia" (pff, ce cuvinte inventez, iti place?) materialului pentru a-si pastra linia croielii! Frumoasa tinuta si accesorizarea!

Hmmm, e cam albastra situatia! :))) Glumesc, Aurora! O singura poza apare asa, am crezut ca ai dorti tu un astfel de efect pentru fotografie si... arata bine! Sper sa fie doar ceva toane trecatoare caci nu am idee despre cum s-ar putea solutiona!

Puuupp!
Ilda
Lavender thoughts
deebsblog a spus…
Rochita imi place mult dar ciorapeii mi se par o incantare. Sunt pur si simplu adorabili <3
Camelia a spus…
Foarte draguta rochita! Imi plac detaliile aurii care aduc un aer feminin. :)

http://www.camelianita.ro
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Alice! :3
Toma Aurora a spus…
Merci, Florina! :)
Toma Aurora a spus…
Ilda, sunt bleu unghiuțele, făcute cu o ojă de la Avon!
Doamne, scorțoșenia e termenul perfect pentru a o descrie. Ai inventat cuvântul perfect.
Acum am vorbit cu Cătălina și mi-a zis că a pățit și ea asta și că le-a lăsat așa albastre. Acum sper numai ca următoarele să nu se facă verzi, că atunci e mai nasolă situația. Ori maro! :))
Toma Aurora a spus…
Andreea, da, da! Și mai au și pe alte culori super drăguțele! :D
Ella a spus…
Cât de frumoasă e rochița! Îmi place mult croiul și imprimeul din partea de jos, merită trecut cu vederea materialul scorțos. :D
Și eu am crezut că ai pus intenționat acel efect albastru, chiar arată interesant. N-am pățit, n-am idee ce ar putea cauza. :(
Te pup!
ilda76 a spus…
orice, dar nu maro! :))))
Adina Aruştei a spus…
ce-mi place rochita! se aseaza tare frumos!
Toma Aurora a spus…
Miha, mulțumesc!
Am aflat care este cauza: anumite părți din fotografie se află într-un contrast prea mare, petele acelea de soare fiind cele care determină albăstrirea fotografiilor. Am pățit la fel și astăzi, cu fotografiile pentru postarea zilei, însă nu am cum să remediez problema decât prin editarea pozelor și nu prea mă pricep, așa că le las așa și pe viitor am să încerc să mă feresc de petele de soare :D.
Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adina! :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Camelia!
Toma Aurora a spus…
Observ că tot cam albastre s-au făcut și la noua postare. Am înțeles că petele de lumină sunt de vină, iar blogger modifică automat culorile pentru a reduce contrastul (citez din cele citite :D). Bine măcar că nu se fac maro :))