Lenjeria potrivită pentru sezonul rece



   Atunci când deschidem o discuție despre lenjeria intimă, mulți dintre noi se gândesc la partea sexy, erotică a acestor obiecte, însă există și alte abordări ale subiectului, iar astăzi am să vă scriu despre lenjeria utilă în perioada rece, cea care nu arată doar plăcut din punct de vedere estetic, dar care ne și protează de frig sau completeză o piesă vestimentară transparentă sau un pulover cu găurele.
    Pentru că am adus vorba despre aceste pulovere, unele dintre noi au în garderobă bluze tricotate prin care se vede lenjeria intimă. Destul de sexy ar spune bărbații, dar de cele mai multe ori vântul și frigul pătrund prin țesătură și practic ne simțim ca și cum am fi ieșit în sutien pe stradă, cu un soi de plasă de pește aruncată pe noi.
    Alterntivele pe care eu le-am găsit sunt rochiile și body-urile incluse în gamele lenjeriei de corp, cele mai multe dintre ele realizate din materile supraelastice, care nu incomodează. Le putem purta și cu sutien sau fără și grație lor avem garanția că nu ne vom trezi cu o durere de rinichi pe nepusă masă.

    Pentru acest început de toamnă eu am ales două piese de lenjerie Obsessive, una potrivită pentru hainele deschise la culoare, iar cealaltă pentru cele în tonuri închise. Prima dintre ele este o rochie roz/bej, de lungimea unui top mai lung, ce poate fi purtată și cu blugi. Nu este vorba de un model cu cupe fixe, fiind potrivit femeilor cu sâni foarte mici, dar și celor cu un bust generos.


    Pentru momentele în care iau pe mine haine în culori închise, dar mai ales pentru zilele în care aleg să port pantaloni, am luat un body din dantelă neagră, decorat cu un mic accesoriu strălucitor pe care  l-am tăiat pentru că mi se agăța de bluze. Materialul său fiind foarte fin, acest body poate fi purtat și pe sub rochii fine.
    Articolele de lenjerie intimă Obsessive se găsesc în mai multe magazine online. Deși eu le-am comandat de pe SevenSins, momentan au prețuri mai mici cu 25% pe site-ul Just4Girls, la reducere intrând absolut toate produsele de pe site.
    Body-uri se găsesc online și pe Asos.com, într-o gamă variată de culori și modele, prețurile lor pornind de la 10 lire (cele din secțiunea 75% sale). Personal, din experiență, nu pot să recomand decât articolele produse de Asos, pentru că nu am comandat de la ei lenjerie fabricată sub alte branduri. Momentan toate produsele din categoria Sale beneficiază de 10% extra-reducere (cod de discount: HAVE10).



    Sursă foto: Asos.com

Comentarii

Loredana a spus…
Mie imi plac body-urile,iar pe timpul iernii nu imi lipsesc. Mai ales ca acum gasesti prin magazine camasi gen body si tot felul de combinatii dragute! :)
Loredana R. a spus…
Am o intrebare stupida: body-urile astea se deschid cu capse jos? :))))
Toma Aurora a spus…
Bună! Da, majoritatea așa se deschid. Și mai există modele cu tot spatele decupat, care nu au niciun sistem de închidere/deschidere :).
Toma Aurora a spus…
Loredana, așa este. Am observat și eu că există acest trend al topurilor/bluzelor tip body.