Ultimele cumpărături




   În ultima perioadă nu am mai avut prea mult timp la dispoziție pentru a scrie despre ultimele cumpărături și produse încercate, din pricina competiției de blogging Orkestra. Mai este încă o lună de concurs, deci mai urmează o perioadă de concentrare pe advertoriale, însă sper să găsesc câteva ocazii pentru a vă povesti măcar despre ultimele cosmetice testate. Unul dintre următoarele review-uri va fi dedicat tușului de ochi waterproof de la Saffron, un produs care inițial m-a cucerit dar care și-a arătat și niște puncte slabe pe parcurs. Tocmai de aceea m-am văzut nevoită să mă întorc la vechea mea dragoste: tușul cremă de la Calvin Klein. Vechiul flacon m-a ținut în jur de un an, iar prețul unui recipient este de 48 lei pe Strawberrynet. Nu vine însoțit de aplicator, iar eu folosesc o pensulă în unghi, de la Bourjois, în acest sens. Nu este rezistent la apă, dar stă bine cu rezistența în condiții normale de umiditate.
   Pentru plajă am început să folosesc două produse de la Gerocossen: un ulei cu factor de protecție SPF 15 și un spray răcoritor după plajă, cu miros mentolat, ultra-răcoritor. Accesibile și  foarte bune!



      Haine nu am mai cumpărat în ultima vreme, cu excepția unor blugi boyfriend, prespălați, cu lungime 7/8, de la Marc Cain. Este prima mea pereche de acest gen și promit c-am să vevin și cu un outfit special pentru ei. Trebuie numai să mă gândesc cum am să-i combin. 
   În urma colaborării cu Romwe, am mai adăugat un cardigan croșetat în garderobă. În jur de 20$ e prețul său, însă momentan pe site există un model și mai drăguț, redus la doar 10$, pe care îl puteți vedea/cumpăra de aici.




    Zilele trecute am primit și un pachet din partea All, cu una dintre cărțile pe care le aveam în vedere pentru citit în această vacanță: Regina Mătăsurilor. Alături de ea am ales și Femeia de ciocolată a lui Gib Mihăescu, o operă scurtă care mi-a plăcut în primă fază, dar care m-a pierdut pe uneva pe la jumătate, finalul nelăsându-mi niciun fel de sentiment. Cu Regina Mătăsurilor sunt la început, dar nici aici nu se anunță mare lucru, fiind un roman istoric prea simplu, prea aerat pentru gusturile mele. Dar ca lecturi de vacanță, ambele cărți sunt ok.



   Printre descoperirile dulci ale acestei veri, trebuie să vă povestesc câte ceva despre Pina Colada de la TopGun. Cât timp a durat Campionatul Mondial, m-am tot distrat cu câte un cornet de înghețată cu gust de cocos și ananas, păcătuind mai ales la meciurile programate la ora 23. Partea de ananas a înghețatei mi se pare divină și în caz că știți vreo înghețată toată de ananas care să-i semene, nu ezitați să mă anunțați.
   Mi-am aminit zilele astea de una dintre plăcerile reci ale verilor din copilărie, înghețata Rapsodia. Mai există ea oare pe undeva?

Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
Tusul de la CK pare interesant, pana acum cosmetice de la ei nu am incercat....
Cherry Queen a spus…
abia astept sa vad pantalonii intr-un outfit. Caut si eu unii boyfriend dar nu am gasit nimic sa imi placa. :)
pupici!
Ella a spus…
Cardiganul este adorabil, iar înghețata arată delicios, trebuie neapărat s-o încerc! :D
Allesandra a spus…
Trebuie sa caut si eu inghetata asta! :D
Alina a spus…
inghetata aia incepe sa se uite la mine prin monitor :)).
Unknown a spus…
Aurora, de unde sunt blugii? 7/8 sunt si preferatii mei pentru vara si greu gasesc unii cum vreau eu. Si boyfriend pe deasupra!
Toma Aurora a spus…
Yoox.com. Sunt din colecția de anul trecut, i-am găsit la sale în măsura N3, care e un 38 european. Îmi vin largi, dar cu atât mai bine, căci am încercat unii măsura mea în Glow și sus îmi veneau mulați și-n rest eram ca un gogoșar.
Toma Aurora a spus…
Alina, să știi că e mai bună de 10 ori decât arată în poză :P
Toma Aurora a spus…
Allesandra, sper să îți placă la fel de tare cum îmi place mie! :*
Toma Aurora a spus…
Miha, neapărat! E hit-ul verii :))
Toma Aurora a spus…
Cherry, m-am chinuit și eu ceva până să găsesc un model care să-mi placă. Ce-am probat în magazine veneau ori prea largi, ori prea mulați, iar online am luat o mică țeapă de pe Oasap, cu unii care veneau skinny, deși pe site erau trecuți ca fiind boyfriend.
Toma Aurora a spus…
Bianca, nu toate cosmeticele CK sunt bune. Mie mi-a plăcut tușul, fondul de ten pentru piele mixtă și un luciu de buze. Nu mi-a plăcut rimelul lor și nici fardurile de pleoape nu mi s-a părut prea deosebite.
Cherry Queen a spus…
de asta imi e teama sa comand online pantaloni boyfriend... pt ca nu sunt convinsa de croiala..
poate am noroc prin magazine sa zaresc ceva care sa imi placa :D