Review: Loțiune de corp strălucitoare Leiber (Judith Leiber)


     Una dintre obsesiile mele legate de îngrijirea corpului se leagă de loțiunile intens parfumate, ce promit nu doar hrănirea pielii corpului ci și parfumarea sa suficient de tare încât să nu mai fie nevoie de apă de toaletă sau de parfum. Nu demult am făcut un review pe blog laptelui de corp Si Lolita, produs de care m-am declarat foarte încântată, iar azi a venit rândul unei alte loțiuni dintr-o gamă parfumată: Leiber by Judith Leiber.
    Am comandat loțiunea de pe Strawberrynet, într-o perioadă în care se afla la reducere și am mai plătit în jur de 60 lei pe ea, prețul său standard fiind de 147 lei. Foarte mult costă după părerea mea, căci nu se deosebește foarte mult de o loțiune obișnuită, din comerț.
    Produsul are o consistență densă, hrănitoare, dar nu se simte gras pe piele și se absoarbe foarte rapid. Sclipiciul din compoziție este aproape inexistent, el fiind foarte fin și remarcându-se doar în bătaia soarelui, însă chiar și atunci particulele nu sunt foarte vizibile.
   Dacă la capitolul hidratare nu am ce să-i reproșez, aici stând destul de bine, dezamăgirea a venit când am mirosit loțiunea pentru prima oară. Are un parfum de trandafiri și ananas, care nu-i foarte intens și care nici nu rezistă foarte mult timp pe piele. Iar eu, tocmai pentru parfum am luat-o, altfel mă puteam mulțumi cu o loțiune Dove, care probabil ar fi concurat-o serios ca și putere de hidratare.


    Atașez și lista de ingrediente a loțiunii, pentru persoanele interesate. Eu aproape că am terminat-o, fiind o consumatoare înrăită de creme de corp pe timp de vară, și știu sigur că n-am s-o mai cumpăr din nou pe viitor.



Comentarii

ilda76 a spus…
Eu reusesc sa ma tin departe de astfel de ispite! Dar cad prada altora...fireste! :))
Imi pare rau ca raportul calitate/pret nu e multumitor!
Te felicit pentru faptul ca aplici cu consecventa creme/lotiuni de corp - la mine a aproape inexistent obiceiul! :P

Kisses, my dear!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Ilda, eu nu prea mă reped la produse pentru corp foarte scumpe, dar mai sunt și excepții. Mai rău e când produsele astea piperate nu fac nimic spectaculos. Pe timp de vară sunt obsedată de cremele de corp, îmi place să mă cremuiesc bine. Poate și din cauză că m-am bronzat și a început să mi se usuce pielea, mai ales pe picioare.