My summer lovin' tag



   Vara lui 2014, până acum? Cea mai ciudată, agitată și grea, aș zice, vară din viața mea. Bine că nu e decât la jumătate și sper eu să se încheie nu neapărat într-un mare fel ci măcar într-o notă mai liniștită. Când am citit la Alice tag-ul de față, l-am văzut ca pe o gură de aer în viața mea de blogger. O pauză luată de la articolele de publicitate și o ocazie de a mă întoarce la lucrurile la care în trecut mă preocupau, căci tag-urile s-au numărat întotdeauna printre favoritele mele. 

1. Rujul tău preferat în această vară?


   Eu nu mă dau cu ruj, balsam ori gloss decât foarte rar, dar am făcut o pasiune pentru un creion de buze Ada, din acela ieftin, dar cu o rezistență excelentă și cu un aspect identic cu cel al buzelor mele. Nu trebuie decât să-l aplic în jurul buzelor și le am vizibil mai mari fără să le dau cu ruj sau alt produs de machiaj. Este singurul creion Ada pe care l-am cumpărat în ultimii 10 ani, dar chiar e surprinzător de bun. Nu am găsit codul nuanței sale, l-am ales în funcție de nuanța prezentată pe ambalaj (un maro ușor roșiatic).


2. Oja preferată în această vară?




   Mod about you! de la OPI, despre care am scris și pe blog. Din păcate, e aproape pe sfârșite, fiind aplicată de zeci de ori pe unghiile de la mâini și picioare. Partea sa proastă: sare în 2 zile de pe unghii!


3.Costumul de baie care-ți place în vara asta?




   Cel alb de la Asos Swimwear. Este singurul pe care l-am purtat de fiecare dată când am fost la mare în această vară. Îmi place faptul că sutienul are volănașe și nu mă face să arăt ca un băiețel pe plajă din pricina bustului mic :D.


4. Băutura preferată în această vară?




   Cred  că ceaiul de mușețel. Am băut aproape zilnic, în cantități destul de mari. Îmi place gustul ceaiului de mușețel, e deosebit. Iar în rest au fost tot ceaiuri, de toate tipurile, printre favoritele mele numărându-se ceaiul de iasomie și cel de piersici.


5. Autobronzantul favorit?


   Niciunul pentru această vară, căci am făcut plajă cât pentru 5 ani și nu ar avea sens să folosesc unul.


6. Melodia ta preferată vara aceasta?


   Otis Redding-Sitting on the dock of the bay




   Eu sunt îndrăgostită de docuri, porturi și vase mici. Am o colecție măricică de fotografii făcute prin porturi, pe unele postându-le și pe Facebook și într-o zi știu că o să apuc să le văd și pe cele din jurul oceanelor. Când ascult melodia lui Redding (mare fană a lui sunt și-am să rămân), mă văd pe un ponton, pe un scăunel, bând berea mea favorită și privind apusul. 


7.Accesoriul preferat vara asta?




  Cerceii albi de la Romwe.


8. Parfumul favorit în această vară?




   Si Lolita de la Lolita Lempicka, însă trebuie să recunosc că l-am mai înșelat și cu alte parfumuri.


9.Cartea preferată vara aceasta?


   Mi-e ușor să aleg pentru că n-am citit decât trei cărți în această vară, Femeia de ciocolată, Regina Mătăsurilor și Ludovic al- XV-lea și Curtea Sa, iar primele două nu mi-au plăcut, așa că există o lucrare ce câștigă detașat, cea a lui Alexandre Dumas.


10. Ce aștepți cu nerăbdare să faci vara asta?




   În afară de statul pe ponton din nou, pe la sfârșitul lui august, chiar nu mai vreau nimic în plus de la viață, în momentul de față. Poate numai să termin Orkestra cu bine și să mă număr printre câștigători, dar asta ține mai mult de orgoliu.



Comentarii

Alina a spus…
sa stii ca si pentru mine vara asta e una grea. in plus, la mine multe nu se leaga intre ele si ma streseaza la culme. speram sa vina zile mai bune, mai simple si mai usoare.

imi iau lolita lempicka in doua saptamani, mi-a ramas prea tare gandul la el :)). apoi poate ajung si la si lolita :).

bafta cu Orkestra!
Beauty and others a spus…
Ce draguta este nuanta ojei! <3
Ella a spus…
Nu știu ce-i cu vara asta, dar și pentru mine a fost una agitată și pe alocuri stresantă, dar totodată destul de frumoasă. Abia aștept să merg într-o mică escapadă în weekend-ul ăsta, să mai iau o gură de aer și sper spre finalul lui august să ajung și într-o vacanță mai lungă.
Trebuie să fac și eu acest tag, dar sunt încă indecisă la unele întrebări. :))
Mult succes în competiție, cu siguranță te vom vedea printre câștigători! Te apreciez pentru munca pe care o depui la aceste competiții, eu abia acum, cu această ediție, am văzut ce înseamnă. :D Asta în condițiile în care am participat doar la vreo 8 campanii până acum. Nu cred că aș găsi vreodată idei pentru atât de multe campanii, într-un timp atât de scurt.
Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Alina, e cu ghinion vara lui 2014, pe cuvânt. E pentru puținele dăți când m-am simțit stresată, eu fiind foarte relaxată de fel și gestionând bine orice situație. Dar parcă s-au întortocheat toate drumurile drepte de altădată :))
Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :D
Toma Aurora a spus…
Mult succes și ție, Mihaela. Să se termine cu bine pentru amândouă această competiție. Sunt cu adevărat dificile concursurile de blogging, trebuie să ai răbdare cu ele și nervii tari, căci se întâmplă de multe ori să te simți nedreptățit și să nu ai ce face. Dar asta este, trebuie să mai și înduri și să accepți punctajul primit. E o experiență până la urma urmei, din care înveți cu timpul foarte multe: să respecți părerea altora, să nu te mai gândești ce face x sau y, să știi ce trebuie și ce nu trebuie scris într-un articol de publicitate. Eu eram foarte vulnerabilă la început, luam foc din orice, dar am ajuns să mă concentrez doar pe articol în sine, pe temă și pe viitor mă văd făcând asta la un alt nivel. Însă mă atrag și premiile, de ce să mint :D.
Ella a spus…
Mulțumesc mult! Așa e, chiar sunt necesari nervi de fier în unele situații și e normal să ne simțim nedreptățiți uneori, că știm cât am muncit la fiecare articol, dar asta e... întotdeauna o jurizare este și subiectivă ca impresie generală, chiar dacă ei se ghidează după niște criterii (care oricum le respectăm majoritatea). Chiar e o experiență, una chiar frumoasă pentru minte per total, din care deja am învățat destul de multe. Normal că ne atrag și premiile, dar dorința mea actuală cea mai mare legat de această competiție e să iau punctaj maxim la măcar una din campanii, doar așa... din orgoliu. :D
Îți doresc să ajungi să faci asta la nivelul la care îți dorești, sigur te-ai descurca foarte bine, ai potențial, dar și experiență!
deebsblog a spus…
Pot sa ma alatur voua? Si eu consider ca e o vara cu ghinion si cu mult stres. :(
Toma Aurora a spus…
Sigur! Facem un club :))