Două produse Dove pe placul meu



   Nu mai cumpărasem produse Dove de ceva timp,cu excepția săpunului lor clasic, de când am început să cumpăr cosmetice mai mult online și m-am îndreptat înspre mărci profesionale. Însă eram la curent cu noutățile lor căci citeam postrăile fetelor din cadrul campaniilor de lansare și, mai mult din curiozitate, am zis să încerc șamponul Damage Solutions, pe care l-am răpit de la sora mea. Din vina ei, mai mult, căci tot îl lăuda că lasă părul foarte moale și că nici nu mai e nevoie de balsam după ce-l folosești. Și, acum, după ce aproape i-am golit recipientul, pot spune că acest șampon a fost o surpriză foarte plăcută. Cu excepția faptului că mi se pare că se consumă repede comparativ cu un șampon profesional, mi se pare nu doar că spală bine părul, dar îl și hrănește și îl pot considera unul dintre cele mai bune șampoane pe care le-am folosit vreodată. Cu siguranță n-am să mă opresc aici și am să cumpăr un nou șampon Dove pe viitor. Am trecut și un balsam-tratament pe lista de cumpărături:


    De mai bine de jumătate de an folosesc un deodorant de la Oscar de la Renta, sub formă de stick, foarte eficient și plăcut parfumat. Însă, în zilele foarte calde, se strânge la subraț sub forma unor bobițe mărunte, albe și trebuie să evit să-l port atunci când îmbrac rochii ori bluze fără mâneci. Aveam nevoie de un deodorant special pentru zilele în care axilele erau expuse și-am ales unul Dove de la raft. Am zis că dacă tot mi-a plăcut șamponul să dau o șansă și unui deodorant și am ales Invisible Dry, care după două săptămâni de utilizare zilnică primește bulină albă din partea mea, fiind cu adevărat invizibil atât pe piele cât și pe haine. Nu am purtat haine negre, însă cu cele colorate s-a comportat așa cum promite!
   Concluzia postării de azi este că Dove m-a atras de partea sa prin aceste produse și m-a făcut să-mi doresc să încerc mai multe dintre ele pe viitor, mai ales că prețurile produselor sunt foarte prietenoase.
 

Comentarii

Cherry Queen a spus…
si eu folosesc deodorantele de la Dove cu mare drag. Intotdeauna si-au facut treaba iar parfumul lor clasic ma incanta. :)
Sampon nu am incercat, dar cu siguranta m-ai facut curioasa :D
pupici!
Unknown a spus…
Și eu am folosit șamponul și balsamul intensive repair și m-am înțeles de minune cu ele.
Dorina a spus…
Samponul nu l-am folosit inca, dar balasamul tratament din gama asta e super bun.
Eu sunt foarte, foarte incantata de el :)
Si de deodorante la fel. In ultimii ani numai de la ei am cumparat deodorant: fie stick, spray sau roll-on si toate mi s-au parut bune.
Toma Aurora a spus…
Cherry, îmi place și mie parfumul lor. Uneori am impresia că deodorantul miroase chiar mai bine decât parfumul pe care-l folosesc :)).
Toma Aurora a spus…
Simina, am să continui să-l folosesc și pe viitor și am să cumpăr și balsamul. Cred c-am să devin mare fană Dove pe viitor :) .
Alexandra a spus…
Tocmai pregatesc o postare despre Invisible dry. Eu nu sunt asa incantata de el, cand sunt temperaturi mari nu face fata, plus ca eu am facut si vreo 2 ganglioni de la el, insa asta patesc cu orice antiperspirant spray.
Georgiana a spus…
Si eu sunt mare, mare fana a samponului! :D
Toma Aurora a spus…
Dorina, acum vreau balsamul și mai tare. L-am căutat în Kaufland și nu l-am găsit, dar ata viitoare merg la sigur, în DM. Abia aștept să-l încerc :D!
Toma Aurora a spus…
Alexandra, sper să nu am probleme cu el, eu îl folosesc de vreo 2 săptămâni numai:(
Toma Aurora a spus…
:D Facem un fanclub special pentru el!