Cosmetice noi de la ProduseCosmetice.ro




   În perioada următoare am să vă vorbesc pe blog despre două produse noi, primite de curând din partea ProduseCosmetice.ro. Este vorba despre un produs profesional pentru păr, un spray fără clătire mai exact și de un tuș negru, rezistent la apă, potrivit sezonului în care ne aflăm. Acum nu vă pot spune decât puține cuvinte despre fiecare dintre ele, după doar câteva utlizări și rămâne să stabilesc peste o vreme dacă părerea pe care o am acum despre ele s-a schimbat ori nu. 
   Pentru moment sunt încântată de ambele produse. Despre tușul negru de la Saffron, varianta waterproof, am mai citit în blogosfera românească și mă așteptam să-mi placă foarte mult. Culoarea sa este foarte intensă, rezistentă, iar aplicarea se face ușor, datorită aplicatorului rigid, fără peri. Are un preț accesibil, de 19 lei și poate fi comandat online de aici.


       Cel de-al doilea produs, unul dintre Potionizer-ele de la L'oreal, este redus momentan cu 50% pe site, iar flaconul generos, de 400 ml, cu siguranță va avea o viață foarte lungă. La ce este bun acest spray leave-in? Formula sa bifazică este potrivită chiar și pentru părul cel mai fin, căci nu-l încarcă, iar produsul poate fi utilizat pe părul umed, dar și pe cel uscat. Poate fi folosit și pe post de produs pentru protecție termică precum și pe post de spray pentru reîmprospătarea șuvițelor de păr între spălări, atunci când vârfurile tind să se deshidrateze. Are un miros plăcut, discret și varianta primită de mine, cea pentru păr degradat/vopsit, ajută și la menținerea strălucirii naturale a firului de păr.



   Dacă sunteți pasionate de machiaj ori vă aflați în căutarea unei truse complete de farduri , ProduseCosmetice.ro oferă 40% pentru produsele incluse în categoria truselor de machiaj profesional de aici. Taxele pentru transport sunt 0 pentru comenzi mai mari de 190 lei și de 10 lei pentru cele ce nu depășesc pragul menționat anterior.


Comentarii

Olivia Boros a spus…
Imi doresc si eu Potionizer-ul, e fix ce am nevoie si reducerea e mare! Dar, din pacate, am alte "urgente":((. O sa-l retin, poate il achizitionez mai incolo. Weekend placut!
coco a spus…
am ceva de genu' dar sigur trebuie incercat si acest bifazic!!