Taupe Day




    Excepțional a fost spectacolul făcut de Billy Idol de aseară, mult peste ce m-am așteptat să fie. A fost unul dintre cele mai reușite concerte la care am fost vreodată și m-am felicitat de una singură că am dat curs invitației Blogal de a participa la eveniment. De asemenea, cred că a fost unul dintre puținele concerte la care am fost prezentă și de la care toată lumea a plecat entuziasmată, chiar și cei foarte tineri, iar fanii înfocați, rocării cu vechime, au ieșit toți numai un zâmbet. Tot aseară a concertat și Asaf Avidan în România (el fiind unul dintre artiștii mei favoriți all time, singurul căruia îi știu toate melodiile în funcție de album, toate variantele pieselor și foarte multe detalii din viața privată. Sunt, practic, un detectiv pe urmele lui Asaf Avidan și, totuși, abia ieri am aflat de concert, văzând un afiș pe stradă. Aproape că nu mai doream să merg la Idol de supărare, dar iată că tot răul a fost spre bine, iar legenda rock a strălucit aseară în ochii mei mai tare decât ar fi putut s-o facă o duzină de Asaf-i.
   Până să ajung la concert am dat o raită prin magazine, că tot se anunțaseră reduceri și nu știam dacă mai apuc să mă bucur de ele, neavând următoarele weekenduri libere. Am mers în Glow, la Damascus și la un outlet mic din zona Dristor și am optat, de data aceasta pentru haine în nuanțe de taupe, acest nude cu un aer intim, foarte pe val în acest sezon.


Top Asos (Damascus)


 Rochie bodycon (outlet, am văzut-o și în Glow)


Pantaloni cu broderie Glow


Crop top Atmosphere (el nu e chiar taupe :D)

   Conform Pantone, taupe vine în zeci de nuanțe, tabelul de mai jos stând drept argument solid:


   Mie îmi place, mi se pare o culoare potrivită pentru orice tip de piele (depinde aici și de nuanța aleasă), fiind o alternativă la clasicul alb, pe timp de vară!

Comentarii

Unknown a spus…
Suuper , ai facut niste cumparaturi tare simpatice! Sa le porti sanatoasa !
:*:*
Irina a spus…
Sa le porti cu drag,
Pupicei.
ilda76 a spus…
Uite ca m-ai invatat azi ceva! In mintea mea, taupe era o combinatie mai inchisa sau mai deschisa de bej, gri si maro! Deduc, conform Pantone, ca orice nuanta "incerta" :)) e taupe! Are Alex un cuvant mai putin ortodox pentru toate acestea dar... e nedrept pentru ca mie chiar imi plac!

Mi-a placut sa citesc impresiile la cald despre concert; mi-e dor sa particip la unul! Eu vreau musai la Bon Jovi, la Pink, la David Garrett...

Cele cumparate au pe eticheta numele Aurora - I'm sure about that! :D
Sa le porti cu bucurie, asteptam tinute!

Pup!
Ilda
Lavender Thoughts
Unknown a spus…
Sunt așa frumoase ^^
Să le porți cu drag !
Unknown a spus…
Ador nuanta aceasta! Sa porti hainutele sanatoasa, sunt foarte frumoase!
Ella a spus…
Ți-ai achiziționat niște lucrușoare foarte frumoase! Crop top-ul de la Athmosphere îmi place la nebunie, nu-mi mai pot lua ochii de la el! :))
Unknown a spus…
taupe e denumirea frumoasa pentru cacaniu.Arata bine..si poate aduce si noroc :)) Pantalonii cu brodarie sunt faini tare.
Nu vreau sa te supar, ma bucur ca ai avut parte de un concert super (ieri a fost o zi plina de evenimente in acest sens), dar sa stii ca si Asaf Avidan a fost in-cre-di-bil in concert, muuult peste asteptarile mele. Si el a parut impresionat de publicul roman (sa speram ca asta inseamna ca mai vine) :)
Toma Aurora a spus…
Mă așteptam ca Asaf să fie incredibil, tocmai d-asta nu cred că aș fi fost atât de impresionată. Din câte am auzit eu a fost vorba de un eveniment mai amplu la Mogoșoaia, cu mai multe concerte. Eu nu-l știam decât pe el din listă, dar din ce-am citit pe net toți au fost la înălțimă. Sper să mai vină Asaf, poate data viitoare evenimentul va avea loc într-o zonă mai centrală și se va face mai multă publicitate. În caz că afli înaintea mea, dă-mi de veste!
M and M a spus…
Esti chitita pe crem vad ;)))
Unknown a spus…
Topul din Athmosphere este MINUNAT, la fel ca primul de care m-am indragostit! :)

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=8283319413891730790#overview/src=dashboard
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Mara! :*
Toma Aurora a spus…
Merci, Irina!
Toma Aurora a spus…
Ilda, la fel credeam și eu, că e vorba de o singură nuanță și privește numai câte variante ne-au dat cei de la Pantone. Cred că termenul folosit de Alex e cel menționat de Iulia mai jos :)). Și sunt total de acord!
Ce-aș merge și eu la Bon Jovi, pfoai! Și la Coldplay și la mai câți...
Te pup, Ilda!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc pentru urare, Adelina! :D
Toma Aurora a spus…
Miha Ella, mulțumesc! Multe lucruri frumoase sunt în outleturile de cartier și la prețuri foarte mici. Crop top-ul cred că a costat în jur de 15-20 lei, l-am luat împreună cu rochia și nu știu prețul său exact (nu era afișat), însă chiar înainte trecusem prin pull&bear și aveau unul asemănător, dar fără lănțișor și costa 49 lei la reducere.
Toma Aurora a spus…
Iulia, bingo! Noi îi mai ziceam bej-șoricel :))
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc! :)
Unknown a spus…
Să le porți cu plăcere pe toate! Sunt atât de elegante și minunate! :D