Review: Mascara Extra Volume Collagene Waterproof L'oreal



    Produsele waterproof îmi atrag mai mult atenția în sezonul cald, deoarece atunci e perioada în care machiajul are tendința să se strice mai rapid, să se scurgă, împrăștie ori să dispară de pe față. Pentru că știam că-mi voi petrece o bună parte din această vară la mare, mi-am ales spre testare o mascara rezistentă la apă, de pe site-ul produsecosmetice.ro
   Înainte de a primi produsul m-am documentat cu privire la acest tip de mascara, fiind pentru prima oară când urma să folosesc un astfel de produs. Din cele citite am aflat că mascara waterproof are o formulă mai uscată decât un rimel clasic, ușor grunjoasă, că se fixează foarte bine pe gene și din această cauză devine și foarte greu de demachiat. De aceea, anumite voci online recomandau ca mascara waterproof să fie folosită ocazional, pentru a nu pierde foarte multe gene atunci când produsul este îndepărtat cu demachiant.

   V-am mărturisit că sunt fană a variantei clasice Volume Collagen de la L'oreal. Alegand acelasi produs, dar în varianta waterproof, am putut să-mi dau seama exact care sunt diferențele dintre o formulă clasică și una rezistentă la apă. Ce-am constatat, în primul rând, au fost periuțele identice, mari, cu peri deși:



   Apoi, în timpul aplicării am constatat că formula mascarei waterproof e mai uscată decât a suratei sale și nici nu oferă un aspect lucios, siliconat genelor, așa cum cealaltă o face. În schimb, oferă la fel de mult volum dintr-un singur strat aplicat. Datorită texturii am evitat să aplic două straturi pentru că simțeam genele suficient de încărcate după un singur strat. În cazul variantei standard, aplic adesea două straturi.



    Legându-mă acum de funcția de bază a mascarei, s-a dovedit a fi cu adevărat rezistentă la apă. Chiar și după o zi întreagă petrecută la plajă (cu pauze în orele de vârf), rimelul a rămas intact pe gene, fără a se scutura și fără a se scurge. De asemenea, a rezistat cu brio și când m-a prins ploaia, motiv pentru care merită să-i dți o șansă dacă planificați un dans sau o scenă romantică în ploaie.
    În ceea ce privește comportamentul rimelului la demachiere, este adevărat că se îndepărtează foarte greu cu un demachiant clasic. Chiar și cu unul bifazic procedura e destul de greoaie și m-am trezit, de fiecare dată, cu 5-6 gene căzute de la fiecare ochi, uneori chiar și mai multe. Tocmai de aceea n-aș recomanda produsul ca pe unul care să facă parte din procesul zilnic de machiere. Este perfect doar pentru zilele petrecute la mare, fie pentru o petrecere la piscină, ori un eveniment de lungă durată. Ori când plouă torențial și trebuie să ieșiți obligatoriu din casă, că tot trecem printr-o perioadă tare capricioasă, din punct de vedere meteorologic.



     Prețul mascarei Extra Volume Collagene Waterproof de la L'oreal este de 45 lei pe site-ul produsecosmetice.ro, fiind redus de la 64 lei. Un flacon conține 9 ml de pastă de culoare neagră, iar produsul este valabil 6 luni din momentul deschiderii recipientului.

Comentarii

ilda76 a spus…
Doamne, ce gene ai, ce rezultat frumos ai obtinut!
Am retinut recomandarea...chiar trebuie sa iau in calcul o mascara waterproof si aceasta e o idee binevenita!! :)

Multi, multi pupici, Aurora!
Ilda
lavender thoughts
Gya a spus…
Arata bine, l-as incerca.Pup

gya-make-up.blogspot.ro
Toma Aurora a spus…
Ilda, mulțumesc!
Da, este de luat în considerare această mascara dacă ești în căutarea unei waterproof, iar varianta clasică e una dintre cele mai bune încercate de mine vreodată (mult volum, plus o pastă cremoasă, lucioasă, care se usucă foarte greu în tub).
Pupici, Ilda!
Toma Aurora a spus…
Gya, în cazul în care îl vei testa, aștept impresiile tale! Te pup!