Câinii noștri campioni: Neky Liguard


   Azi vă fac cunoștință cu unul dintre câinii noștri valoroși, premiat chiar internațional în cadrul competițiilor dedicate câinilor de salvare!
    Anul acesta România a reușit performața de a se califica la Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare, însă așa cum se tot întâmplă în patria noastră, echipajul nu are susținere financiară pentru a merge până în Italia. Și tocmai de aceea s-a cerut și ajutorul bloggerilor, pentru a face cunoscută situația și pentru a reuși să strângem, împreună, suma necesară pentru participarea la competiție. Nu este vorba de niciun ban primit de nimeni, absolut toți banii transferați vor ajunge la Asociația Centrul Național de Educare Canină. În cazul în care doriți să faceți o donație, aveți mai jos conturile necesare:


Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,
cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

   Iar acum, despre Neky. Triplu campion national RH FL, atât la individual cât si pe echipe IPO-RM, locul 9 la Campionatul Mondial al Cainilor de Salvare 2012- FCI WCH (din Top 100), campion international. 
   Am ales-o pe ea ca debutant pentru seria articolelor, pentru că seamănă cu Lunna mea, împărțind aceeași rasă însă având, în plus, aceste abilități speciale ce-o recomandă ca fiind o campioană. Căci da, Neky e fetiță, ba chiar vicecampioană la un concurs de miss canin. Un fel de neînfricata Mulan, așadar, curajoasă și frumoasă!
   Liviu Ionescu, cel care o antrenează pe Neky, o descrie astfel: „Este considerat cel mai rapid câine de salvare din România. Neky este foarte dornică de a lucra. Intră în priză de cum îi pui hamul pentru antrenament. Tratamentul ei special constă în a o băga mereu în seamă şi în plăcerea de a se juca cu familia“
   Pentru Neky, dar și pentru ceilalți 5 câini de salvare ce fac parte din echipajul României pentru Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare, ar fi de folos chiar și o distribuire a mesajului principal al campaniei pe rețelele de socializare ori pe orice alt canal de informare.








Comentarii