Blue în România. Pregătiți de Roulette?


   Când eram în liceu aveam caiete întregi cu Blue. V-am mai spus asta de câteva ori în trecut, o repet iar cu ocazia concertului pe care băieții îl vor susține în București pe 18 iulie, la Sala Palatului. În caietele respective lipeam poze decupate din Bravo, Popcorn&co. și uneori mai treceam și-o scurtă... notă, să-i zic, precum I love Dunk ori Dunk 4ever, fiind, așa cum lesne vă puteți imagina, aproape îndrăgostită de Dunkan, componentul blond, actualmente șaten, al trupei, individul cu numărul doi din fotografia de mai sus. Prietena mea cea mai bună era topită după Lee, numărul 4 în poză, cel cunoscut și pentru o carieră solo de succes. O întâmplare hazlie legată de aceste caiete s-a petrecut atunci când tocmai lipeam un poster alb-negru cu cei patru băieți, cu ei plimbându-se în parpalace negre prin ploaie. Un amic văzând posterul: Cine-s rapperii ăștia meseriași? Cât am mai râs atunci, gândindu-mă la Breathe Easy, Guilty și restul melodiilor lente, de dragoste pe care trupa le interpreta. 
   În 2005, anul desființării trupei, mă desfășuram trist în clasa a zecea, cu toate caietele cu Blue aruncate într-o cutie din pod. De atunci până azi n-am mai auzit mare lucru despre Blue, cu excepția melodiilor de succes ale lui Lee Ryan și a Eurovisionului din 2011, atunci când băieții nu s-au ridicat tocmai la nivelul așteptărilor noastre, ale milioanelor de fane.
   Iar azi iată că ne fac o vizită pentru a-și promova noul album, Roulette, cu 13 piese conținute (15 pentru ediția de lux). La Sala Palatului, pe 18 iulie, de la orele 20, Simon, Dunkan, Antony și Lee vor învârti ruleta muzicală și, fără a dori să jignesc bărbații prezenți la eveniment, cred că femeile vor eclipsa peisajul, toate nerăbdătoare să asculte live boyband-ul ce le-a marcat adolescența ori anii tinereții.
   " Mai mari, mai înțelepți , mai puternici ... Blue s-a intors si suna mai bine ca niciodată ! " dau afară din casă promotorii. Și să nu credeți că doar cu piesele noi vin la București. Nu, nu! Se vor auzi și All rise, One Love, U Make Me Wanna sau chiar celebrul Sorry Seems to Be the Hardest Word, plus multe altele. Eu sunt foarte curioasă să aflu dacă și Curtain Falls se găsește în repertoriul pregătit, aceasta fiind piesa mea favorită din tot ce-au lansat băieții de la Blue vreodată. (În timp ce ascultam piesele lor vechi pe Youtube m-am amuzat văzând că știu toate versurile deși nu le-am mai fredonat de aproape un deceniu. )



   Biletele pentru eveniment pot fi cumpărate de la oricare dintre magazinele următoare: myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro. Prețul lor pornește de la 125 lei (categoria III) și se oprește la 350 lei (VIP exclusive).

    În deschiderea concertului vor performa băieții de la Brio Sonoresc, câștigătorii de anul acesta ai concursului Românii au talent.




”Roulette este cu siguranta o mare inregistrare, care arata cat de mult aceasta trupa
s-a maturizat. Are un mix perfect plin de viata, imnuri de club R & B, precum și unele


balade pop perfecte .”



Comentarii

Dorina a spus…
Ooooo, Blue era trupa noastra favorita in liceu. Eu eram moarta dupa Dunk si Cris dupa Lee :))
Si noi vrem sa mergem la concert. Poate ne vedem acolo <3
Toma Aurora a spus…
Da, fetelor, ce distractiv ar fi! Eu nu cred că am s-o iau pe Cătălina cu mine, ea nu era mare fană, dar poate o conving pe prietena mea cea mai bună din liceu. :D
Nu-ți zic că mai încoace, începuse să-mi placă parcă mai mult de Lee. Nu știu ce s-a petrecut cu mine de-am avut așa un momen de slăbiciune.