When monkeys fly! (O.P.I. top coat)



    Despre lacurile de unghii de la O.P.I. am mai discutat, declarându-mă de fiecare dată încântată de aspectul lor pe unghie după aplicare, dar criticându-le rezistența foarte slabă. Am zis să mai fac o încercare și i-am dat o ojă unei prietene cu unghii tari, din acelea potrivite și pentru deschiderea ușilor de lift în caz de urgențe :). Și, la fel, n-a fost impresionată de rezistența ojelor O.P.I. și rezistența maximă a rămas pe undeva pe la 2 zile. Nu zic că nu există și excepții, dar eu n-am fost prea norocoasă în privința lor.
   Altfel stau lucrurile în cazul top coat-urilor lor și dacă aici vă arătam cum arată Lights of emerald city pe unghii azi a venit momentul altui produs din aceeași categorie: When monkeys fly! A fost unul dintre produsele favorite ale lunii noiembrie și de atunci până azi nu și-a schimbat deloc consistența, nu s-a întărit și se usucă la fel de rapid pe unghie. Am observat în cazul tuturor ojelor O.P.I. pe care le am că au această calitate, de a nu-și schimba gradul de densitate și cred că asta le face mai cu moț comparativ cu lacurile de unghii mai ieftine. Spre exemplu, am observat că ojele Rimmel se îngroașă după 2-3 luni de la deschidere și trebuie să le arunc, că n-am ce să mai fac cu ele. Eventual le mai dreg amestecându-le cu puțin lac incolor, dar minunea nu durează mult.


 When monkeys fly! e un lac de unghii transparent, cu particule strălucitoare, unele foarte mari, hexagonale, iar altele mărunțele, rotunde. Face parte din colecția Oz. Dintr-un singur strat vă veți trezi cu o mulțime de nestemate pe unghie, așadar nu-i nevoie de n aplicări succesive. Eu l-am folosit, de data aceasta, peste o ojă albă, mată, de la Miss Sporty, însă a devenit popular la nivel global în combinație cu oja neagră.
   Părerea mea este că nu-i chiar atât de versatil pe cât pare un lac cu glitter auriu, datorită particulelor mici care-s multicolore și pot crea un aspect ultra-încărcat. Eu n-am îndrăznit să-l aplic peste altceva decât alb, negru și bej.



  Mie îmi amintește de top coat-ul cu sclipici de la Color Trend (Avon), a cărui sticluță o păstrez și azi și care a fost lacul meu sclipicios favorit. Din păcate s-a consumat foarte repede (necesita aplicarea în mai multe straturi) și în broșură n-a mai fost introdus decât în varianta Rose Golden.


   Revenind la produsul O.P.I., rezistă 3-4 zile pe unghii, iar apoi nu sare, ci se dezlipește de pe unghie, cu tot cu ojă. Ca o mască peel-off! De îndepărtat cu dizolvant, se îndepărtează destul de greu, trebuie să recunosc, dar țin mai mult timp discheta îmbibată în dizolvant deasupra unghiei și reușesc să scap de tot sclipiciul.
   Produsul costă în jur de 50 lei, are 15 ml și spre deosebire de ojele clasice, mi s-a părut că face cât de cât banii, deși nu știu în ce măsură am să-l cumpăr după ce se tremină. Cred că există și variante ceva mai ieftine, precum cele de la Revlon (care-s la fel de bune, în sensul că se usucă foarte greu în sticlă și au tot o cantitate generoasă).




Comentarii

ce unghiute dragute :X

http://frombeautywithlove.blogspot.ro/
ilda76 a spus…
Frumoasa manichiura! Am tot avut o pofta inexplicabila (zic eu) de alb pe unghii...In ciuda ei, am niste unghii rosii-rosii care-mi par prea de...doamna! :)))

Pare a fi un dupe sclipiciosul Avon dupa cel de la OPI?!

Pupici, Aurora!
Ilda
lavender thoughts
coco a spus…
nici la mine nu tine Opi! frumoasa manichiura!
Descude a spus…
Am patit-o si eu cu ojele Rimmel,chiar zilele aste am aruncat una si o folosim doar o singura data!
Maliha a spus…
Uff these look gorgeous!!
http://www.redraoalice.blogspot.com/2014/03/april-blog-giveaway-benefit-oriflame.html
Toma Aurora a spus…
Merci, Emilia! :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, sunt frumoase și roșii deși eu rar le port astfel colorate. Nu din cauză c-ar fi prea de doamnă, ci pentru că n-am găsit o ojă roșie care să fie perfect opacă pe unghiile mele. Doar una de la Miss Sporty care s-a întărit imediat. Am purtat-o doar de 2 ori, apoi a trebuit s-o arunc :(
Cam așa mi se pare și mie sclipiciosul sau oricum fac parte din aceeași poveste! Pupici, Ilduța!
Toma Aurora a spus…
Blestemul OPI :(
Toma Aurora a spus…
Da, să știi că la toate ojele lor pe care le-am avut am observat asta. Trebuie să mai lucreze la formule, altfel nu facem nicio șmecherie chiar dacă plătim puțin pe o sticluță.
Toma Aurora a spus…
Thank you, Maliha! :D
Ela a spus…
Vai cat imi place sclipiciul si nu ma refer doar la cel prezentat de tine,ci in general.Bineinteles purtat cu grija ca sa nu dea in ridicol.

Imi place forma unghiilor tale.

Te pup!