The One By Oriflame



   Recent Oriflame a lansat The One, brand ce dorește să pună la dispoziția femeilor cele mai noi tendințe în materie de frumusețe și modă. Probabil ați răsfoit deja blogurile și-ați văzut și fotografiile de la lansarea produselor, așa că n-o să insist foarte mult asupra conceptului The One și-am să trec direct la tema propusă de Blogal: de ce-ai încerca produsele The One?



   Din curiozitate, în primul rând. Nu mă simt atrasă de toate produsele The One pe care le-am zărit pe site-ul Oriflame, ci numai de câteva dintre ele. Îndeosebi de mascara. Îmi plac rimelurile marca Oriflame și bănuiesc că și Volume Blast e un produs cu formulă asemănătoare celorlalte. Bun, prin urmre.Așa că primul produs The One pe care l-aș pune pe lista de dorințe ar fi cel de mai sus.

    După mascara ar veni rândul fondului de ten IlluSkin, ce promite iluminarea instantă a tenului, un aspect natural pe piele+ protecție solară (SPF 20) oferită. În gamă există și-un produs corector ce-i vine în completare, însă acela n-ar fi o prioritate, căci de obicei mă ajut de puțin fond de ten în plus pentru a acoperi imperfecțiunile rămase neacoperite.
   Și-ar mai fi de trecut pe wishlist lacul de unghii rezistent, ce urmează să fie lansat pe viitor. Sunt curioasă care va fi paleta sa de nuanțe și dacă Oriflame va îndrăzni să includă și nuanțe mai neobișnuite, vesel colorate, căci de obicei se limitează la nuanțele clasice.




Comentarii

M and M a spus…
Unde putem sa ne inscriem in campanie?:*
Toma Aurora a spus…
Aici: http://blogalinitiative.ro/campanii/intra-in-cea-mai-mare-comunitate-internationala-de-bloggeri-the-one-collective

Pupici!
Maliha a spus…
OOOOh This is an AMAZING Post Sweetheart! Love it!
xx
Red Alice