Review: Șampon și mască pentru păr drept, de la Wella



    Săptămâna trecută am consumat cele două tuburi de șampon, respectiv mască, pentru păr drept, marca Wella Professionals. Așa că a sosit timpul pentru a le face o prezentare pe blog.
   Eu le-am comandat online, de la Strawberrynet, în urmă cu câteva luni. Șamponul s-a terminat după 2 luni și jumătate de folosire (utilizat de 3 ori/săptămână), iar masca m-a ținut în jur de 3 luni și am aplicat-o o singură dată pe săptămână.



    Șamponul l-am cumpărat în pachet dublu, așadar mai am un flacon iar asta mă bucură pentru că mi s-a părul un produs foarte bun, delicat cu pielea capului și cu firul de păr, care nu usucă deși este puternic spumant. În general am fost mulțumită de șampoanele de la Wella, ele fiind favoritele mele alături de cele de la Apimond. Cele din urmă sunt mai potrivite pentru sezonul cald, fiind și răcoritoare. Cele de la Wella sunt foarte cremoase, am un miros specific, cam puternic, floral,care emană căldură și le găsesc mai potrivite pentru timpul rece.




   Masca, în schimb, nu-i la fel de strălucită precum altele încercate din paleta Wella. De exemplu mi se pare mai puțin hidratantă decât varianta pentru păr ondulat ori cea pentru păr vopsit și din această cauză n-am s-o cumpăr din nou pe viitor. E o mască cu clătire, ce trebuie lăsată să acționeze 10 minute pe părul umed. Eu am comandat-o în varianta single însă observ că pe site este valabilă acum și-n pachet duo, dar chiar și așa nu o mai găsesc atractivă, având o calitate undeva la nivelul măștilor clasice, din supermaket.

  Prețul unui produs Wella pornește de la 45 lei în saloanele de coafură, însă eu le-am achiziționat la preț promoțional de pe site-ul Strawberrynet. Recent am început să folosesc masca pentru păr ondulat, mi se pare grozavă, foarte hidratantă, mult mai bună decât cea pentru păr drept. Așa că dacă oscilați între cele două, eu o recomand pe Curl Intensive Mask. Menționez că niciunul dintre cele două produse pentru păr drept nu îndreaptă părul, ci au doar un efect de netezire.



   *** Pe final vă anunț că azi, 16 aprilie, e o zi mare la Miniprix, cu multe reduceri valabile de-a lungul zilei. Puteți da click pe fotografia de mai sus pentru a fi redirecționați către pagina lor.

Comentarii

Ioana Anca a spus…
Hmm...uitandu-ma la lista de ingrediente, nu mi se pare impresionanta, in sensul ca nu inteleg de ce aceste produse merita titlul de "produse profesionale", fata de altele din comert. Recent am avut sampon si balsam de la Schauma: pret foarte mic, acelasi agent spumant in sampon ca si Wella, uleiuri, keratina si extracte de plante in prima jumatate a listei de ingrediente, parfumul si alte ingrediente menite tot sa "parfumeze" (hexyl cinnamal, citronelol) la capatul listei, spre deosebire de Wella. Produsele Gliss, de asemenea, au ingrediente foarte bune, adica daca produsul pretinde ca are 10 uleiuri, pai acele uleiuri chiar sunt pe lista de ingrediente si chiar in prima jumatate - si totusi ele nu sunt profesionale. Ingrediente asemanatoare celor din samponul Wella am vazut si intr-un sampon Joico. Nu vreau sa contest faptul ca produsele folosite de tine nu ar fi bune, te cred pe cuvant, insa oare chestia asa cu "produsele profesionale" nu e doar o strategie de marketing, menita sa faca lumea sa dea mai mult bani? Am o colega care foloseste produse Londa Professional, si mi-a spus ca a dat in jur de 80 de lei pe sampon + balsam. Cand i-am spus cu ce imi spalam eu parul in acea perioada (Sampon Bubchen) s-a abtinut sa nu rada, ba chiar a ridicat in slavi produsele folosite de ea, insa parul ei nu arata deloc mai bine ca al meu, dimpotriva! Nu stiu ce sa zic, am fost tentata si eu mai demult sa imi cumpar produse profesionale, mai ales ca o matusa de-a mea lucreaza la un salon de coafura, insa ingredientele multor astfel de produse m-au facut sa zic "pas".
Toma Aurora a spus…
Ioana, singurul plus al produselor profesionale pe care eu l-am găsit este că se consumă mult mai greu decât cele din comerț. Eu mai folosesc și șampoane din supermarket, dar în 2 saptamani consum un tub, mai ales daca aplic și un ulei în par si trebuie sa șamponez părul de 2-3 ori consecutiv. În rest, nimic deosebit. Niciunul nu repară părul ori îl face ca de revistă și în mare parte nu excelează la lista de ingrediente. Repet, eu le folosesc doar pentru a scăpa de stresul cumpărării dese de produse pentru păr. Dacă e să fac un calcul și dacă aș lua șampoane din supermarket tot la banii ăia ajung. Am avut 2 șampoane (Kerastase și L/occitane) care m-au ținut în jur de 6 luni (flacon de 250 respectiv 300 ml).
Adina Aruştei a spus…
N-am incercat pana acum produse profi Wella. Doar un ulei, parca.
Ioana Anca a spus…
Asta am auzit si eu, ca produsele profesionale sunt mai concentrate decat cele din comert si folosesti o cantitate mai mica la o utilizare. Se pare ca exista atat plusuri cat si minusuri in cazul ambelor categorii. Deocamdata, preferatele mele raman Bubchen, Schauma si Gliss. Uite un sampon din comert care face multa spuma chiar daca folosesti o cantitate mica: Head & Shoulders!!! Mi-a umplut capul de spuma, dar m-a lasat cu mai putin par si fara vopseaua din par :))
Camelia Andrasescu a spus…
Am avut si eu sampoane Wella si sincera sa fiu cred ca au fost printre putinele care nu mi-au facut matreata si au fost Ok cu parul. Chiar cred ca imi voi vumpara cat de curand unul. Pupici!
Anonim a spus…
Am avut si eu o masca pentru par vopsit de la Wella dar nu m-a impresionat in mod deosebit.
Toma Aurora a spus…
Head&Shoulders Mentol e unul dintre favoritele mele, pe timp de vară. Usucă el puțin părul, dar ce efect răcoritor are! Și face spumă din belșug, ai dreptate.
Toma Aurora a spus…
Adina, eu cu un singur produs de-al lor nu m-am împăcat: o cremă pentru îndreptare. În rest, mi-au plăcut toate! :)
Toma Aurora a spus…
Camelia, da, nici eu n-am avut probleme cu mătreața cât timp le-am folosit. Sunt foarte blânde cu pielea capului, cred că tocmai d-asta nici nu s-a ajuns la mătreață. Eu pe timp de vară m-aș întoarce la versiunea Sun, pe care am avut ocazia s-o încerc după ce-am câștigat un giveaway. Mi-a plăcut mult!
Toma Aurora a spus…
Cred că este vorba despre cea menționată de mine, în ambalaj roșu. Mie mi-a mers bine cu ea, îmi lăsa părul foarte moale,dar rezultatele durau doar de la o utilizare la alta, nu erau de lungă durată.
Oana Alina a spus…
Eu nu stiu cum sa imi mai rezolv problemele cu parul . Vreau sa am un par drept si sanatos (dar el in genral este cret) din cauza ca am fost vopsita blonda si aplicarea a fost facuta acasa parul meu a devenit aspru si foarte scurt . Un sfat va rog am incercat sampoanele Syoss, Nivea , Glis , Elseve. Degeaba + mastile naturale
Toma Aurora a spus…
Bună!
Și eu am fost vopsită blond anul trecut, în martie. Mi-am decolorat părul de mai multe ori,s-a degradat foarte tare și singura soluție a fost...tunsul. Am tăiat cam 15 cm din lungime. Dacă părul e distrus chimic, aproape nimic nu-l mai poate readuce la viață, fie el tratament profesional, naturist sau din comerț.