Review: Cremă de față iluminatoare Ischia


    Pe la începutul lunii noiembrie am început să folosesc crema iluminatoare de la Ischia, un produs hidratant formulat pentru pielea tânără, ce promite un ten luminos fără a avea în compoziție sclipici ori alte particule sidefate ori strălucitoare.
   Dacă pe timp de iarnă am aplicat-o mai ales pe post de bază pentru machiaj, având o consistență lejeră și neafectând în niciun fel rezistența fondului de ten, de când a venit primăvara am renunțat iar la folosirea unei creme înainte de aplicarea machiajului, pentru simplu motiv că oricum aș încerca să-l fixez începe să se strice după 2-3 ore. Așadar, crema roz de la Ischia a devenit, din cremă de zi, una de noapte.
   Probabil vă veți întreba la ce mai e de folos efectul de iluminare, dacă o folosesc înainte de culcare, dar eu mai degrabă am apreciat consistența și puterea sa de hidratare mai mult decât aspectul luminos oferit pielii. De ceva timp, de când mă demachiez numai cu ulei natural (măsline, cocos), tenul meu a devenit sensibil la multe creme și măști. Cele mai multe suprize neplăcute le-am avut cu câteva dintre produsele Yves Rocher. Crema hidratantă, în ambalaj albastru, a început să mă mănânce după aplicare, așa că a trebuit s-o clătesc de pe față. La fel și masca pentru eliminarea semnelor de oboseală, pe care în trecut o foloseam fără probleme. Și nu-s doar toane de moment ale tenului, căci am observat acest lucru de luni bune. Din ce-aveam eu disponibil, n-am avut surprize cu Gerocossen și nici cu această cremă de la Ischia. Niciun fel de furnicătură.


   Produsul e undeva la granița dintre o cremă și un gel și datorită acestei consistențe se întinde foarte ușor pe piele, e nevoie de o cantitate mică pentru o aplicare și din această pricin se consumă greu. După întrebuințare se absoarbe aproape instant dar lasă un fel de film lucios la suprafața pielii. Nu uleios, ci pur și simplu o peliculă care reflectă lumina.
   Iată ce spune producătorul despre ea: Ingrediente active: vitamina a, vitamina e, colagen, acid citric,struguri rosii, mere, germeni de grau si acid tartric din struguri .Procesul de aplicare: aplicati dimineata si / sau seara pe fata si pe gat cu masaj bland pana este aborbita complet. Ideal ca baza pentru  machiaj.
   Eu aș zice că e bună ca bază de machiaj doar pentru tenurile uscate ori normale, însă pentru cele mixte/grase e de preferat doar pe vreme rece.
   Prețul său este de 85 lei (cantitate: 50ml ), destul de măricel, îndeosebi pentru persoanele care au un ritual complex de îngrijire a tenului. Eu doar mă demachiez cu ulei, după cum spuneam, apoi mă clătesc cu un gel de curățare ori folosesc un exfoliant, iar la urmă aplic o cremă hidratantă. Așadar costurile sunt mici în ceea ce mă privește, mai ales că de multe ori exfoliantul este homemade (cremă+zahăr ori bicarbonat de sodiu simplu). Produsul poate fi comandat numai online de pe site-ul www.ischiacosmetice.ro .
   Deja m-am gândit la viitoarea cremă pe care am s-o cumpăr. Cel mai probabil va fi una Coryse Salome, pe care o voi comanda de pe FragranceDirect. Cremele Coryse sunt destul de scumpe în mod normal (100 lei+), dar online observ că au prețuri mult mai mici, de 5-6 lire (30lei), la reducere.




  ***Promo: De dimineață am primit newsletter din partea Kurtmann, legat de cele peste 300 de modele Zara disponibile pe site începând de azi!





Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
imi dorec foarte mult sa incerc ceva de la ei, dar crema asta nu mi se potrivesta mai als ca am tenul mixt!