Mod about you OPI (Elevina.ro)



   Am primit spre testare, din partea magazinului online Elevina.ro, trei produse cosmetice la liberă alegere. Mi-am ales un spray de păr pentru strălucire de la Londa Professional, un gel de duș Cottage cu miere și bergamotă și un lac de unghii OPI. Am să vă vorbesc în articolul de față despre oja OPI, cea pe care am ales-o într-o nunață lăptoasă de roz pal (milky baby pink, după cum a fost numită pe Makeupalley de către consumatoare). Mie îmi amintește de vată pe băț și milkshake de căpșuni!
  Numită Mod about you, această nuanță este una dintre cele mai populare dintre toate tonurile de roz produse de OPI de-a lungul timpului. În mare parte și datorită faptului că oja este opacă chiar de la primul strat și e nevoie de maxim două pentru o acoperire perfectă. Multe oje roz deschis n-au o putere mare de acoperire (inclusiv cele produse de OPI), m-am convins de acest lucru căutând recenzii pe Google despre fiecare ojă roz pal disponibilă pe site.



  Alt lucru care mi-a plăcut la acestă ojă a fost timpul rapid de uscare. Primul strat aplicat se usucă aproape instant, iar celui de-al doilea nu-i ia mai mult de 10 minute până se usucă complet, fără a mai exista riscul de a ne strica manichiura după acest interval de așteptare.
   Ce nu mi-a plăcut, așa cum era de așteptat, a fost rezistența sa pe unghie. De numai două zile, ca și-n cazul celorlalte oje de la OPI pe care le-am încercat. Tocmai de aceea m-am hotărât ca de acum înainte să apelez de fiecare dată la un top coat. Fie și pentru o singură zi de rezistență în plus.
   Nuanța pe care am ales-o mi se pare potrivită și pentru unghiile foarte scurte, precum ale mele, este și ușor de purtat și pe val, baby pink fiind una dintre culorile vedetă ale sezonului cald al anului 2014, alături de baby blue și alți copii colorați. Ca și oja albă, mată și nuanțele nude, găsesc toate ojele în culori pale ca fiind potrivite pentru orice ținută, căci nu contrastează cu nimic. În plus, ele fac pielea bronzată să arate și mai închisă la culoare, iar ăsta poate socotit a fi un plus pe timp de vară.

   O sticluță de ojă OPI mod about you are 15 ml și costă 46 lei pe site-ul Elevina.ro .





Comentarii

ilda76 a spus…
Love, love, love! Asta e reactia mea... :)
Pupici, Aurora!

Ilda
Lavender Thoughts
Ella a spus…
Superbă nuanța! Păcat că nu excelează la capitolul rezistență. :(
Pupici :*
Camelia Andrasescu a spus…
Foarte frumoasa nuanta, sunt indragostita de nuantele astea "baby". Pupici si weekend placut!
Ladybug a spus…
Eu am descoperit de cateva luni un lac de la flormar, care face manichiura/oja sa reziste pana la 5 zile, si chiar si atunci imi sare oja de pe 1-2 degete de la mana stanga, mana pe care o folosesc cel mai mult pentru ca sunt stangace. Lacul costa 10 lei si se numeste quick dry extra shine :)
Toma Aurora a spus…
Perfect! Pe ăla îl iau sigur, mai ales că e pocket friendly :)). Am mai avut ceva de la Avon și de la Astor, dar nimic deosebit legate de ele. Bine, o zi în plus tot adăugau, dar nimic mai mult. Ojele de la Farmec sunt în general rezistente, așa că și acest quick dry extra shine s-ar putea să fie la fel de bun. Rămâne să mă conving, Gărgărițo! Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Camelia, știu! De la tine m-am contaminat. Tot citeam: geantă baby blue, baby pink, lilac... :))
Weekend plăcut și ție, în continuare!
Toma Aurora a spus…
Miha, din păcate toate ojele OPI pe care le-am încercat m-au dezamăgit din acest punct de vedere :(
Toma Aurora a spus…
Hi hi! Pupicei, Ilda! Na, un puf de vată de zahăr pe băț, virtuală, pentru tine!
Adina Aruştei a spus…
foarte placuta nuanta! <3
Federova a spus…
Mam`, asta doare! E fooarte faina!!
Ioanna a spus…
Arata foarte fain, si eu am vrut sa mi-o iau, dar am impresia ca nu-mi sta bine cu oje roz :(
Descude a spus…
N-ai idee cat am cautat un roz din asta,bata-l vina:)),bineinteles,in varianta mai ieftina.
Mi-am cumparat acum una de la Flormar,nu am incercat inca pe unghie,dar imi pun mari sperante,nu de alta,da le-am luat pe toate la rand.

Toma Aurora a spus…
Merci, Fede! :*
Toma Aurora a spus…
Ioanna, am și eu aceeași problemă cu ojele verzi. Degetele mele par mov atunci când le folosesc :(
Toma Aurora a spus…
Descude, eu am avut una cam la fel de la Cosbell, dar din 4 straturi devenea perfect opacă. Dacă cea de la Flormar e bună, dă-ne de veste. E bine să avem și-o variantă low-cost! :D
Anda Zelenca a spus…
Ce frumoasa si delicata e! <3
Toma Aurora a spus…
Merci, Anda! :D
Toma Aurora a spus…
Uite, acum văd că am încurcat borcanele și am scris Farmec în loc de Flormar.