Ce-am primit de la Iepuraș



   În ziua de Paște m-a sărit Iepurașul. N-am primit nimic în ziua respectivă și m-am bosumflat nințel, plus că am găsit să mă plâng cuiva care nu credea în Iepuraș și m-a luat tare cu „Hai, măi Aoo, nu mai ești copil!”. Și pe moment i-am dat dreptate după care, intrând pe Facebook și văzând persoane de 40-50 de ani la care Iepurașul sosise, iar mi-am făcut inimă rea. Și, ca supărarea să fie maximă, s-a nimerit ca până în Paște să nu primesc absolut nicio comandă dintre cele așteptate. Însă norocul mi s-a schimbat și am și niște informații utile pentru voi legate de comenzile Asos.
    Din ce-a adus Iepurașul am fost entuziasmată de pantalonii scurții Calvin Klein (care se găsesc de ceva timp și pe Etsy, la prețuri promoționale, însă destul de prost se stă acolo cu măsurile. Ai mei sunt măsura 32 și abia după ce i-am îmbrăcat mi-am dat seama ce salt am făcut de la măsura 38 la 32. Așadar, măsurile disponibile sunt fie cele mai mici, fie cele mai mari, așa cum se întâmplă de obicei cu hainele cu prețuri reduse).

   Despre Miss Selfridge cred că v-am mai povestit. Este un site din Marea Britanie, un fel de frate geamăn al lui Dorothy Perkins (același design al magazinului, aceleași prețuri, haine similare). De la ei m-am picopsit cu o bluziță gri, cu mici picățele puțin strălucitoare și-o broderie în jurul gâtului. Îmi plac mult breteluțele lui, prevăzute cu volănașe. Mă fac să mă simt un elf!




    Nu-mi plac brățările foarte mult, însă am prins puțină invidie pe una cu trandafiri roz a surorii mele și mă bucur c-am primit și eu una aproape la fel, pe bej. E o brățară pe bază de benzi elastice, deloc pretențioasă, care merge purtată chiar și în zilele în care apelez la teniși.


     De la SheInside am primit două perechi de cercei. Una o voi păstra pentru un giveaway, iar pe cealaltă mi-am făcut-o mie cadou :D. Cerceii bleu de mai sus sunt cu șurub, nu cu clips, și se poartă de-a lungul urechii. Îmi place acest gen de cercei, deși mă chinuiesc puțin purtându-i, fiind destul de greoi.

 
   Din creditul primit de la Romwe mi-am comandat bustiera cu imprimeu aztec de mai sus. În măsura S, cu cupe pline, potrivită chiar și pentru fetele cu sâni (foarte) mici. Bustiera se închide cu fermoar lateral și are benzi siliconate deasupra bustului, ce-o fac să stea țeapănă, bine fixată pe corp.
   În punguța mică, de la Asos, se află un slip pentru baie din dantelă. Aveam deja celelalte două piese din colecție, sutienul și slipul cu volănașe și-am ținut să completez setul datorită materialelor foarte bune folosite de Asos pentru produsele din gama Swimwear. În comandă am mai adăugat un șampon uscat Batiste, cu aromă de cireșe! Și-acum vestea bună: dacă într-o comandă Asos includeți și-un șampon uscat Batiste (oricare), transportul este gratuit prin curier! Așadar zvonurile citite n-au fost doar vorbe în vânt și se cuvine să mulțumesc persoanei care le-a lansat. N-am încercat încă șamponul, dar va urma cu siguranță un review despre el, pe blog. Miroase a gumă de mestecat pentru copii, asta e tot ce pot să zic acum despre el!


   Cum putea să vină Iepurașul fără pijama? Și fără șosete aș fi adăugat eu, numai că a uitat de șosete! Cu pijamăluță de Superman a venit anul acesta. Știu totul despre ea, așa că dacă aveți vreo fată fan Superman, atunci aflați că pijamalele se găsesc în Lidl (ori se găseau). Tot în Lidl exista și pijămăluță Hello Kitty, dar Iepurașul a zis că sunt cam scumpe.
   Eu vă las acum, am de răsfoit și listele de cadouri primite de celelalte fete! :)

***Promo Romwe:


Lively little zebra for any style you like:  www.romwe.com/romwe-sexy-little-zebra-leggings-p-83911.html
My lovely fans, inner coupon for you10%offleggings 
Save another 10% for the leggings on 24th April.

Comentarii

coco a spus…
a fost un iepuras bogat! :)
Adina Aruştei a spus…
ce dragalasa e bluzita! <3
sa le porti cu placere pe toate!
Beauty and others a spus…
Bustiera este tare cute <3
All that beauty a spus…
Imi place bustieta. Toate produsele sunt foarte dragute. Sa le porti cu placere! xo
deebsblog a spus…
Bustiera si blugii scurti combinati cu perechea de botine din piele intoarsa si gata-i outfit-ul! Ar arata foarte fain impreuna :D
Iar blugii scurti ti i-as fura. Sunt superbi!
Anonim a spus…
Ma bucur ca ai primit conformarea informatiilor pe care le lansasem, legat de transmiterea coletelor Asos prin curier, daca contin un sampon Batiste. Daca imi amintesc, am scris prima data lucrul asta intr-un comentariu pe blogul Dee`s budoir. Cred ca e important sa ïmpartasim astfel de vesti. Si eu am aflat de pe blogul tau ca, e mai bine sa platesti in lire (si nu in euro). Si, tot citind postarile tale legate de comenzile Asos, mi-am facut si eu curaj in urma cu un an si am plasat-o pe prima. Intre timp, cred ca am depasit 100 (cu ajutorul unei prietene, comandam amandoua de pe contul meu).
Anca
Alina a spus…
in final a adus iepurasul ce trebuia!! :) sa te bucuri de toate.

cum o fi sa ai marimea 32?? si eu am ajuns la 34, dar 32 mi se pare ceva de nerealizat :).
Maya Secret a spus…
Imi place mult de tot bluzita, e atat de finuta. 32? Locul tau e in Spania, acolo gasesti chestii la reducere marimea 32 pe care nimeni nu le cumpara, cu toate ca si doamnele de 40 de ani banuiesc ca poarta 32, la cat de bine arata la corp. De fata nu zic nimic, bine? :)))
Miu Miu a spus…
Ce veste buna mi-ai dat cu samponul uscat. CHiar acum o sa plasez comanda :D
Unknown a spus…
Foarte frumoase toate,dar cel mai mult imi plac cerceii si pijamaua...O sa trec si eu prin Lidl,e prea draguta sa o ratez
Toma Aurora a spus…
Coco, a fost, nimic de comentat! :D
Toma Aurora a spus…
Merci, Adina! :*
Toma Aurora a spus…
Beauty and others, deja am pus ochii pe un alt model de bustieră de la Romwe :) . Îmi plac foarte mult bustierele lor. Pe prima luată de la ei am purtat-o foarte des vara trecută și a rezistat cu brio la multe spălări.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Simona! :D
Toma Aurora a spus…
Andreea, fix așa gândesc și eu! :)) Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Anca, despre comentariul tău vorbeam, cel lăsat pe blogul Deei. Ce bine mi-a prins informația! Mulțumesc! Eu am luat-o de bună din prima, să știi. Bănuiam că este probată de multe ori și că n-avea cum să fie un simplu zvon.
100 de comenzi? Ioi! Cred că e recordul pentru România! Treaba cu plata în lire e iarăși ceva bun de reținut, eu m-am cam păcălit la început cu câteva zeci de lei. Nu erau de ici de colea, mai puteam să-mi aleg un lucru de pe site din ei.
Toma Aurora a spus…
Alina, momentan abia încap în 32, deci mai trebuie să mai slăbesc puțin. Dar e fain. Și-n 34 e fain. Și chiar și-n 38 era ok, nu mă plângeam la vremea respectivă. Eu mă mir cum de-mi intră ditamai fundul în niște pantaloni așa mici, căci sunt lată în șolduri! Este un fenomen inexplicabil :))
Toma Aurora a spus…
Maya, s-a nimerit de data asta să fie 32, dar pe viitor nu m-aș încumeta să cobor sub 34. Și-așa la bluze am o obsesie, să fie cât mai largi (40-42/ L-XL). E mania mea ca bluzele să fie mari, să nu vină mulate. Deci pot să iau de la reducei și măsurile foarte mari, nu țin tare la măsură! :D
Eu zic că femeile de-acolo sunt așa slăbuțe și din cauza climei. La noi sunt temperaturi propice pentru înfulecat cât e ziua de lungă!
Toma Aurora a spus…
Miu, abia aștept să văd ce ți-ai luat! De-acum ne dăm toate pe șampoane Batiste. O să le încercăm pe toate. Azi l-am testat pe cel cu cireșe, să știi că e fain, chiar face părul să arate ca și cum ar fi proaspăt spălat. Citisem pe un blog din afară ceva amuzant: franțuzoiacele, cele care reușesc să-și facă cele mai frumoase cocuri neglijente, nu se spală pe cap timp de două săptămâni, ci doar își aplică șampon uscat din 3 în 3 zile. Și d-asta cică le-ar sta moțul așa frumos :)) Și tot ăsta ar fi și secretul lor pentru creșterea rapidă a părului. Ca să vezi chestie!
Toma Aurora a spus…
Camelia, sper să mai găsești. Pijamalele erau la reducere ultima oară, cele cu Superman, și costau foarte puțin, 10 ron sau așa ceva. Pentru băieți aveau și pe roșu!
Anonim a spus…
Eu folosesc sampon Batiste de peste un an, dar nu recomand sa fie aplicat mai mult de o data intre spalari. Mie imi usuca/irita foarte tare caile respiratorii, daca dorm cu el in par. Ideal e sa fie folosit in situatii de urgenta (de regula, dimineata) si sa ne spalam parul seara,
Poate ca, altor persoane nu le-a provocat problema asta, chiar sunt curioasa.
Anca
Toma Aurora a spus…
Anca, sunt de acord cu tine. Eu l-am aplicat ieri și pisica mea cea mică strănuta de mama focului. A trebuit s-o duc puțin afară să-și revină. Am observat că tot aerul s-a umplut de particule mici, albe, deci sigur e periculos pentru căile respiratorii. Eu am dormit cu el în păr, dar n-am simțit nimic în neregulă, însă nu l-am folosit decât o dată. Sunt plăcut surprinsă de felul în care arată părul după folosire, e un colac de salvare acest șampon pentru zilele în care n-ai timp să te speli pe cap. Am observat că oferă și mult volum părului la rădăcină. Sunt curioasă cum se va comporta pe viitor, sper să nu existe probleme serioase legate de sănătate. Te pup!