Vine Idolul (Billy)!



    Poate ați aflat, poate nu: Billy Idol se întoarce din nou în România, pentru a susține nu unul, ci două concerte live: unul în București (29 iunie, Arenele Romane) și, în premieră, unul la Cluj (30 iunie, pe stadionul Cluj Arena). Iar dacă deja ați aflat de aceste evenimente, nu strică să mai citiți câteva detalii despre ele!

   Billy Idol, una dintre legendele muzicii punk, a devenit o emblemă a muzicii rock nu doar datorită melodiilor sale devenite, una după alta, hituri, ci și grație atitudinii și aparițiilor sale nonconformiste. Asociat adesea cu geniul chitării, Steve Stevens, Billy nu va uita să-l aducă și pe acesta în România, așadar un „extra-topping” pentru cei care îndrăgesc acest duet de succes.



   Special pentru cei interesați vin cu un anunț în ceea ce privește prețul promoțioal al : biletele Regular pentru concertul Billy Idol la București sunt disponibile la  preţul promoțional de 128,4 lei până pe data 25 martie inclusiv. Începând cu data de 26 martie, până în preziua concertului, bilete costă 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele Golden Ring nu fac obiectul presale-ului și sunt disponibile la prețul de 214 lei până în ziua showului, când vor costa 235,4 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, 
librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar
prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

   Prima melodie a artistului care mi-a venit în minte atunci când am aflat de concert a fost White Wedding și pornind de la ea mi-am alcătuit deja outfitul pentru noaptea concertului: o rochie albă, din dantelă! Da, este vorba despre rochia pe care v-am arătat-o pe blog și pe care am cumpărat-o la finele lui 2013 special pentru un eveniment ce-l presimțeam că se va petrece în anul în curs. Și nu cred că se putea nimeri moment mai prielic!


   Billy Idol a fost nu doar un idol muzical, ci și idolul unei generații în formare. Socotit de unii ca fiind prea arogant, el nu și-a schimbat convigerile și nu s-a sfiit să se expună așa cum a simțit. Blamat de puțini, adorat de milioane de tineri (și nu numai!) din întreaga lume, Billy nu și-a transmis mesajele acide împotriva criticilor doar prin performanțele de pe scenă, ci și prin replici rămase, dealtfel celebre:



     Și dacă am vorbit de cele două „fețe” publice ale artistului, de muzician și de mentor, se cuvine s-o menționez și pe cea de-a treia: de sex simbol! Orb să fii să nu apreciezi aspectul lui Billy Idol. Chiar și astăzi, la aproape 60 de ani, starul pop strălucește și cucerește inimi, darămite în anii săi de glorie, atunci când numele frumosului blondin se afla pe buzele batalioanelor de femei!


Comentarii

Gianina a spus…
Felicitari pentru premiu!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Gianina! Abia aștept concertul! :)