Review: Bolsius Candles





    Am căutat, săptămânile trecute, tarte parfumate pentru interior și n-am găsit aici, la mine în zonă. Așa că plănuisem să fac o oprire în Obor, la magaziul celor de la Yankee Candle, să le mai iau o dată la mirosit și să-mi aleg unele cu parfum floral ori fructat. Prima oară le-am descoperit în Brașov, pe Mureșenilor, într-un magazin cu obiecte deco.
   Între timp, am găsit în magazinele Penny câteva sortimente de lumânări Bolsius, celebrele lumânări parfumate olandeze. Împrăștiate, evident, aiurea prin magazin: cele pastilă la raionul cu obiecte pentru bucătărie, iar cele la borcănel prin rafturile din spatele caselor.
   Am ales următoarele arome: căpșuni, magnolie, lăcărmioare și flori de liliac. Toate ducându-mă cu gândul la primăvară! Din ce-am mai văzut eu, mai existau lumânări cu aromă de vanilie, lavandă, tartă cu lămâie, mere verzi și portocale.



   Din fotografii puteți observa că am ales două tipuri de lumânări: pastilă și la borcănel. Un pachet conține 6 lumânări-pastilă  c-un timp de ardere de 4 ore, iar un borcănel promite un timp de ardere de 24 de ore. Eu momentan am băgat în funcțiune varianta cu căpșune, ce miroase mai degrabă a dulceață de căpșuni, foarte dulce și intens este mirosul, însă deloc artificial. Ca și intensitate, aceste lumânări se aseamănă cu cele de la Glade, însă, după părerea mea, au un ambalaj mult mai frumos, iar gama de arome este mult mai variată.
  Am să cumpăr și alte sortimente pe viitor, atunci când voi avea mai mult timp să stau să le miros pe fiecare în parte. Le consider nu doar foarte plăcut parfumate, cu arome naturale, ci și foarte cochete!

   Prețul lor este de: 5-6 lei (setul de pastile)
                              10 lei (borcănelul)



   Iar la final vă fac cunoscută noua promoție Romwe:


Botticelli’s Venus Sweatshirt you have never seen before!
On 1am 20th March GMT,
Romwe “the Birth of Venus” Sweatshirt will be sold at the price of $15.99, whose original price is $39.99. Only on March 20th, only 24 hours!
Worldwide free shipping, shipped in 24 hours.
More than 3000 customers have already added it to the shopping cart.
Want a free one??
Click romwe facebook page to get a free one!!

Comentarii

Unknown a spus…
Tentante lumânările, datorită aromelor pe care le au. Ce fel de ceară au ? :)
Deena a spus…
NU POT SA CRED!:))))In urma cu vreo doua saptamani am cumpanit in Carrefour daca sa iau sau nu. Erau si la promotie dar eu am ezitat pentru ca in trecut am avut o lumanare tip stalp de la Bolsius si desi pe ea zicea ca ar trebui sa miroasa a mango...nu mirosea a nimic. Am intrebat cateva fete cu bloguri si toate mi-au zis ca nu au avut nici ele experiente mai bune. Am renuntat. Si acum uite ce zice Aurora, ca miros!:)) Ma dau cu capul de un perete de ciuda! Lasa ca imediat ce intru in Carrefour iau macar un set de mini lumanarele sau un borcan din ala sa vad. Ca pana la urma nu saracesc la cat costa. Yankee la mine deja e boala. Intru in panica daca nu am macar o tarta frumos mirositoare pe stoc.
Claudia a spus…
Hmmm, parca le si simt deja aromele frumos parfumate! :*
Toma Aurora a spus…
Să știi că și mie mi s-a părut că cele tip stâlp nu miros. Mi-am încercat și eu norocul cu una cu trandafir și... Nimic. Dar celelalte, la borcănel, sunt sigilate ( au căpăcel) și cred că din această cauză nu se pierde aroma inițială. Stâlpișorii au un decupaj și cred că se duce din parfum după un an-doi, cine știe de când or fi fabricate. Neapărat trebuie să-mi iau o tartă Home, sweet home!
Alice wonders a spus…
Am si eu doua la borcan, cu capac individual. Imi plac, fac atmosfera in baie. Acum caut ceva cu parfum de flori de cires, slabiciunea mea.
Alina a spus…
suna foarte bine! :)
Toma Aurora a spus…
Larisa, n-am găsit nimic precizat de tipul de ceară, pe ambalaj. Poate pe site-ul lor, pe undeva, există informații clare.
Toma Aurora a spus…
Claudia, favorita mea este cea cu căpșuni. Așa o poftă îmi face de căpșunele! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alice, am și eu o mare slăbiciune când vine vorba de lumânări: cele cu miere. Am avut una de la Yves Rocher, a devenit istorie în câteva zile. Mi-a plăcut la nebunie, dar nu mai există în magazine :( . Și-am mai mirosit ceva interesant la o prietenă: lumânare cu frișcă!
Toma Aurora a spus…
Alina, te pup :* !
Cherry Queen a spus…
ma bucur sa aflu ca sunt puternic parfumate.
mereu m-am lovit de aceasta problema. Pastilutele miroseau foarte bine stinse dar cand le aprindeam nu simteam nici o aroma :)
chiar o sa le caut si eu
pupici!
Miu Miu a spus…
Ador lumanarile, dar cel mai mult cele la borcan :X Sunt atat de furmoase si atmosfera e mult mai intima intotdeauna cand ai lumanari aprrinse, nu-i asa?

Te pup

http://miu-miu.ro/
Toma Aurora a spus…
Cherry Queen, eu le las să ardă o oră, iar la final toată camera e parfumată frumos. Nu sunt la fel de puternice precum lumânările Yankee, dar sunt ok. Mie îmi plac! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Andreea, tot borcănelele sunt și favoritele mele. Eu vara le aprind prin grădină, vin așa frumos, romantic :)!