Oh, la la! Asos Boudoir

 


   În urmă cu câteva zile Asos.com anunța reduceri de 20% pentru produsele din categoria Sale. Pentru că mi-am promis că nu-mi voi mai cumpăra nimic de îmbrăcat prea curând și că mă voi limita doar la colaborările pe care le am cu site-urile din afară, am decis să-mi păstrez bănuții și să reziste tentației. A trecut promoția, iar eu n-am călcat strâmb. Însă azi am primit mail de la ei: promoția se reia până pe 15 martie și am intrat repede în magazin, nu cu gândul de a-mi lua ceva, ci de a-mi clăti privirea :D!
   Am nimerit cumva în secțiunea Asos Boudoir, am cedat și mi-am luat două seturi. Încă nu vă spun despre care dintre ele e vorba, aștept să le primesc ca nu cumva să le laud degeaba. Momentan mă limitez numai la aspectul lor.

   Asos Boudoir s-a născut din dorința de a produce lenjerie de lux care să fie vândută la prețuri accesibile. Mai exact, la cca. 150 lei un set format din sutien și slip. Comparativ cu celelalte branduri de lenjerie de pe Asos, Asos Boudoir e întradevăr varianta cea mai blândă pentru buget. Iar designul produselor concurează puternic cu cel al pieselor scumpe. În privința materialelor, aștept să mă conving...
   Din nefericire, foarte puține produse Asos Boudoir sunt incluse în categoria Sale, însă pe viitor vor ajunge, pe rând, cu toate acolo, o dată cu lansarea colecțiilor noi. Iar dacă produsele comandate azi mă vor mulțumi, voi căuta să le prind pe mai toate la prețuri promoționale!







Comentarii

Deea a spus…
Ohhh de cand le admir si eu!!
Abia astept sa vad pe care le-ai ales. Ia sa arunc si eu o privire:).
Toma Aurora a spus…
Deea, abia le aștept și eu! Din câte am observat eu se trimit prin curier rapid, gratuit. Acum aștept să văd dacă întradevăr le va aduce curierul ori vor sosi prin poștă, căci am selectat transportul gratuit.