New in




  Dacă zilele trecute aduceam omagiu culorii roz, azi a venit rândul unei alte nuanțe pastelate: bejul. Haine și accesorii bej am avut mereu. Le-am preferat în locul celor albe pentru că mi s-a părut că se murdăresc mai greu și nici nu contrastează la fel de tare cu pielea mea mai închisă.
   Am primit un cadou foarte frumos, format dintr-un top cu fluturi și o pereche de cercei sub formă de păsări. Ambele în tonuri de bej: bluza mai nisipie, iar cerceii cu detalii bej deschis.
   Topul cu fluturi este perfect pentru vară. E confecționat dintr-un voal transparent, iar fluturii sunt realizați din fel și fel de mărgele. M-am gândit să-l port atât cu pantaloni scurți cât și cu fuste albe, din dantelă și cu un maieu simplu pe dedesubt. Întâmplarea face să am unul bej închis, ce face parte dintr-un set de lenjerie intimă-pijămăluță, comandat de la TinaR, care se potrivește la fix.


   Cerceii păsări cu șurub se numără, mai nou, printre accesoriile mele favorite. Una dintre păsări are un mic defect la căpșor, însă sinceră să fiu nici l-aș fi băgat de seamă, dacă n-aș fi fost `prevenită`. Îmi plac bijuteriile vintage, mereu trec prin târgurile în care se vând, fie doar pentru a mă uita. Pe vremea când pasajul de la Universitate nu se modernizase, se strângeau acolo oameni cu tarabe cu bijuterii vechi. Erau două-trei femei de etnie rromă cu ditamai cutiile de cercei. De când târgurile s-au mutat la Palatul Șuțu, au dispărut și ele...


     În foto apare și un set de lumânărele parfumate. Nu prea grozave ca și aromă (lavandă și vanilie), însă cum n-am găsit tarte parfumate prin zonă le-am luat pe ele. Mi-a plăcut cutia lor, deși are niște pete pe ici pe colo-toate aveau- pare antică și de demult și voi păstra ceva în ea. Încă nu știu ce, dar mereu se găsește ceva de pus într-o cutie :D.
   Apoi, lucrurile astea mi-au făcut poftă de un lac de unghii bej caramel, precum primul din fotografia de mai jos. Am căutat prin colecțiile de la Essence, dar n-am găsit nimic similar. Voi aveți vreo recomandare (de preferat una care să se găsească ușor în magazinele fizice) ?



Comentarii

Andreea a spus…
Topul arata senzational! Sa ni-l arati mai bine intr-o tinuta!
Unknown a spus…
Ce lucruri frumoase ! Să le porți/folosești cu drag !
Unknown a spus…
Cercelusii sunt WOOW!!!<3
Big Like!!!
Olivia Boros a spus…
Ce lucruri dragute! Sa le folosesti cu placere!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, fetelor! Vă pup!
Fuchsia a spus…
Cauta la un stand de oje Natty.Eu am o astfel de oja, dar a trecut ceva vreme de cand am luat-o :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Fuchsia. Am să caut. Azi mi-am luat una de la maybelline-colorama, dar e cam deschisă. Trebuie s-o găsesc pe cea perfectă :D! Oja de la Naty are cumva un număr\ nume al nuanței?
Deea a spus…
Tare frumosi sunt cerceii! Sunt invidioasa!! :P