Misterious Black Earrings



   Spuneam că vreau să fug de negru, dar negrul nu mă lasă.
   În ultima perioadă am avut o slăbiciune pentru un top caramel din voal, cu fluturi brodați, pe care vi l-am arătat și pe blog, printre ultimele achiziții. Pentru că e transparent, îl port cu un maieu, tot caramel, cu puțină dantelă neagră în partea de sus. De aici și până la pantalonii ori fusta neagră e numai un pas. Ba chiar și cardiganul ori jacheta trebuie să fie obligatoriu negre, altfel am impresia că nimic nu se potrivește.  În negru, amestecat cu puțin caramel, au venit și cerceii de mai sus, pe care îi puteți cumpăra din magazinul online ByAlya.
 

    Cum mi se par cerceii? Destul de grei, pentru început, pentru mine. De obicei nu port cercei, din niciun fel de material, pentru că mă dor urechile de la ei. Uneori și de la cei de la șurub. Posibil din cauza faptului că în adolescență am exagerat cu numărul de găuri din urechi și, mult mai probabil, datorită faptului că am purtat ceva vreme cercei cu clips, foarte-foarte grei. 


   Apoi, sunt destul de încărcați, având foarte multe pietricele, de diferite culori, însă culorile folosite sunt neutre. Așadar există un balans între design și nuanțele utilizate. Deși sunt mai degrabă niște cercei potriviți pentru o ținută de seară, eu i-am purtat doar cu blugi și acel top caramel de care vorbeam la începutul articolului și nu păreau desprinși din altă poveste. Cel puțin nu în mintea mea :)! 
  

Comentarii

Ramy's Blog a spus…
Wow sunt superbi. Și eu am probleme cu cerceii, nu îi suport foarte mult, mai ales dacă nu sunt din argint sau aur... ma irita destul de rău, mai mult de câteva ore nu pot să i țin.
Dar am nenumărate perechi...îmi plac, dar nu prea îi port. Te-am pupat.
Unknown a spus…
Mie mi se fac răni aproape mereu când port cercei, indiferent de material ori greutate. Nu aș risca decât pentru o ocazie deosebită cu ceva greu de tipul celor aleși de tine. Sunt frumoși, eleganți, iar asta trebuie să recunosc :)

Ce schimbare de aspect ! Când am dat click pe postare, am crezut că am greșit blogul. Eu ador rozul, dar combinația ta este în continuare plăcută. Mult succes mai departe cu editarea site-ului ! ^^
Salveaza o inima a spus…
Vă invităm să vizualizați prima platformă de donatii online in scop caritabil din Romania cu recompense pentru donator. Fiecare persoana care doneaza online direct de pe www.salveazaoinima.ro Donatorul va primi pe e-mail voucherul care il va intrebuinta pentru a obtine reduceri pe magazinele partenere platformei. În primul rand doresc sa mentionez ca platforma realizeaza in mod automat: timpul campaniei, nr. donatori, persoane care au donat si suma realizata din donatii online. Prin acest lucru dorim sa oferim transparenta totala pentru:donator, cauza si companiile partenere si nu in ultimul rand pentru fiecare vizitator care intra pe site.
Vin cu rugamintea daca doriti sa puneti un banner (de aici preluati bannerele http://salveazaoinima.ro/promoveaza-ne/) sau link in blogroll de pe blogul d-voastra.Astept un raspuns din partea d-voastra pe adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com.
Va multumim!
Simona Tucu a spus…
Ooo, Doamne, Aurora, sunt superbi!!! Acestia sunt cerceii fix pe gustul meu. :P Tot cu blugi i-as purta si eu, arata minunat!!
Sa ii porti cu mare placere! :)
Lorena's blog a spus…
Sunt foarte draguti :).
Toma Aurora a spus…
Ramy, după câteva ore îi dau și eu jos. Nu știu cum rezistam în trecut de purtam ditamai cerceii la urechi. Cred că am abuzat de puterile urechilor și le-am slăbit :)). Am și eu nințele perechi, le aranjez mereu în cutiuță, însă le port rar. Mai mult timp petrec aranjându-le :D!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa!
Nu știu cât o să mai modific, nu prea mă pricep și mi-aș dori să schimb fundalul la comentarii, dar n-am găsit pe nicăieri opțiunea asta. Devine deja SF pentru mine :D.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Simo, mulțumesc! Eu abia aștept să vină vara, să mă bronzez și mai tare, ca să se piardă caramelul pietrelor în nuanța pielii. Am eu un fix legat de acest lucru :D! Pupicei!
Toma Aurora a spus…
Merci, Lorena! Te pup!
Alice wonders a spus…
Foarte frumosi, mi-am imaginat tinuta si sigur iti veneau bine!
Dorina a spus…
Foarte, foarte frumosi si deosebiti sunt acesti cercei.
Nici eu nu prea pot cercei, decat din cei cu clips si prefer modele cu clips, insa imi place sa admir la alti modele mari, gen candelabru :)