Înapoi la roz

 



   Deși rozul nu figurează printre culorile sezonului actual, eu rămân în continuare o fană a lui. După o perioadă în care am purtat numai haine negre și gri, m-am întors din nou la nuanțele pastelate și nu vreau să mai aud de culori închise.


   În wishlistul lunii martie am inclus fusta bodycon cu flori, pe care mi-o doream încă de prima oară când am zărit-o. Mi-a depășit așteptările, fiind realizată dintr-un material elastic gros, având talia elastică, plus un fermoar lateral ce-o face ușor de îmbrăcat. Lungimea sa este una midi, vine puțin deasupra genunchilor. Eu am comandat-o de pe Romwe, însă este disponibilă și pe Oasap și Sheinside. Mai am un model asemănător, pe bleu, cu imprimeu aztec și-mi mai doresc cel puțin una la fel. Foarte comode mi se par fustele midi bodycon, căci nu trebuie să le duci grija că se ridică ori se șifonează pe parcursul zilei.


   Colierul cu flori roz l-am comandat de pe Sheinside, alături de niște cercei superbi luați anume pentru concursul aniversar pe care-l pregătesc :). Colierul este format din mai multe flori legate între ele prin elemente metalice aurii, iar unele dintre ele sunt înconjurate de mici perluțe. Aștept să-l asortez unei bluze albe și fustei înflorate de mai sus.

   Recent am luat de pe Strawberry mai multe produse pentru îngrijirea corpului, printre care și loțiunea de corp cu sclipici Leiber, de la J. Leiber. Când am comandat-o eu costa 50 lei, însă acum prețul său a ajuns la 128 lei. Prețul de raft este de 150 lei, însă nu-l merită. Este o loțiune ușoară, nu foarte parfumată, cu sclipici foarte, foarte mărunt. Nu-i nici foarte hidratantă și nu o consider potrivită decât pentru persoanele cu pielea normală, nicidecum cu tendințe de uscare. Eu n-aș mai cumpăra-o din nou, chiar dacă mi se pare un produs bunicel pentru pielea mea.




Comentarii

miki a spus…
Sa porti sanatoasa rozaliile!
Daca ai sti cat m-am gandit si razgandit la lotiunea aia de corp... Pana la urma n-am comandat-o si, iata, aflu de la tine ca nu-i grozava.
Dorina a spus…
Ce dragut e colierul! <3
Eu ador rozul si nu as renunta la el nici daca nu s-ar mai purta niciodata :)))
Unknown a spus…
Vaaaai cat roz!!!<3<3 ''Think pink ''e deviza mea:)) si daca nu ai roz da-i cu negru:)) te pup
Deea a spus…
Cat de frumoase sunt si fusta si colierul! Sa le porti cu placere!
Un coler asemanator caut si eu, ia uite ca mi-ai dat de lucru in seara asta:P.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Miki, pe mine m-a atras reducerea ei, însă nu este excepțională. În schimb am nimerit un gel de duș de la Calvin Klei-Shock, la vreo 35 lei, super fain! O fi el mai scump decât un gel de duș obișnuit, dar se consumă foarte greu. La fel și deodorantele Oscar de la Renta- o adevărată revelație ca și eficiență și estimez că un tub se consumă în 5-6 luni.
Toma Aurora a spus…
Dorina, mai că nu-mi vine să cred că l-am abandonat așa o perioadă lungă. Știu că ești fană roz, sunt curioasă dacă Cristina e la fel ca tine. Te întreb pentru că și sora mea e mai roz de fel :D! Pup!
Toma Aurora a spus…
Hei, Mara, tocmai am admirat mini-colecția ta de accesorii roz. Și-am citit și postarea de pe blog dedicată rozului. Am observat dintr-o foto că se poartă rozul combinat cu roșu. Interesant!
Toma Aurora a spus…
Deea, am văzut coliere asemănătoare și pe ebay, la prețuri foarte bune!
Mulțumesc! :*