Cu și despre dromadere: Nicu Alifantis/Mozaic Tour


   La sfârșitul lunii februarie ziceam că se zvonește că Nicu Alifantis va veni și la noi în zonă, în Târgoviște, pentru a susține unul dintre concertele din cadrul turneului Mozaic Tour. Zvonurile s-au adeverit, între timp evenimentul a fost creat și pe pagina de facebook a artistului iar pe 30 martie o să devină realitate.



   Melodia mea favorită din repertoriul maestrului este Nu mă-ntreba nimic, însă prima pe care am descoperit-o a fost nu Ploaie în luna lui Marte, ci Balada Dromaderelor. O auzeam la Radio România Actualități, la mătușa mamei mele, pe vremea când nu-nțelegeam ce-i ăla dromader. Nu vă-nchipuiți cum fredonam versurile în limba franceză, cred că-mi ieșea ceva gen punjabi amestecat cu limba suedeză :D. 
  Concertul va avea loc la Casa de Cultură, la orele 19, pe 30 martie. Intrarea în sala de spectacol se face pe la magazinul de mobilă, sala-i mare și puțin răcoroasă, așa că nu strică o jachetă luată la voi, chiar dacă afară temperaturile vor fi ridicate.


   Detalii despre locațiile Mozaic Tour aveți mai jos:
   În perioada 23 februarie – 30 aprilie se va desfășura Turneul Național Nicu Alifantis “40 de ani de muzică – Mozaic“ început în 16 decembrie la Cluj. Orașele în care vor avea loc concertele din cadrul turneului vor fi: Timișoara, Arad, Lugoj, Reșita, Deva, Sibiu, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Craiova, Pitești, Suceava, Botoșani, Piatra Neamț, Bârlad, Focșani, Ploiești, Brașov, Sighișoara, Târgu Mureș, Sfântu Gheorghe, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Bistrița, Turda, Constanța, Tulcea, Brăila, Galați, Giurgiu, Bacău, Buzău, Mizil, Petroșani, Târgu Jiu, Caracal, Drobeta Tr. Severin, Târgoviște. Programul complet îl găsiți pe site-ul și pe pagina oficială de Facebook a lui Nicu Alifantis.

  ***Deși momentan am o perioadă foarte aglomerată cu blogul promit să dau un feedback concertului, fie și sub forma unei scurte menționări la finalul unui articol.

Comentarii

Livia Ion a spus…
De unde esti?Te urmaresc de ceva timp dar nu am stiut ca esti asa de aproape de Targoviste <3
Toma Aurora a spus…
Din Brănești, aproape de Pucioasa, dar mai emigrez uneori din zonă. Tu locuiești pe-aproape? :D