Review: Pudră bronzantă Sun Kissed Lancome




  Vă povestesc astăzi despre unul dintre produsele mele de machiaj favorite: pudra bronzantă Sun Kissed de la Lancome, în nuanța 02 Solaire. Eu am comandat-o de pe Strawberrynet, în ambalaj GWP, după ce pudra mea în 3 culori de la Yves Rocher a expirat și-a trebuit s-o arunc. Pentru că fardul de obraz/pudra autobronzantă e unul dintre produsele pe care nu reușesc să le folosec total până expiră (de regulă au un termen de valabilitate de 2 ani) am zis să investesc într-unul  bine cotat pe Makeupalley.


   Când am comandat eu pudra costa 68 lei pe site, redusă de la 110 lei. Momentan prețul său e chiar mai scăzut, așa că dacă sunteți în căutarea unui bronzer de bună calitate, eu recomand acest produs cu încredere.
  Pudra bronzantă este disponibilă în trei nuanțe: 01 Lumiere, 02 Solaire și 03 Riche. A mea, 02 Solaire, are o nuanță medie, este mată și conține ceva particule aurii, însă aceastea nu sunt vizibile pe piele, iar după aplicare aspectul pudrei e mat, deloc sidefat. Așadar, potrivită și pentru tenurile cu pori dilatați, care nu se împacă prea bine cu pudrele strălucitoare.
   Este rezistentă pe piele și nu-și modifică aspectul o dată cu trecerea orelor. Nu oxidează și nu capătă acel aspect portocaliu specific anumitor pudre ori perle bronzante. Colorarea obținută este una discretă, însă cred că depinde și de culoarea tenului când vorbim despre acest aspect. Pe un ten deschis s-ar vedea, cel mai probabil, mai pronunțat.



   Am făcut două fotografii pudrei, la 4-5 ore după aplicare. Una dintre fotografii e făcută în casă, la lumină naturală, iar următoarea e făcută afară. Nu știu cât de bine mi-a ieșit mie aplicarea, dar m-am ghidat după un tutorial de-al lui Goss, care ne sfătuiește să aplicăm pudra bronzantă pe partea mai întunecată a obrazului  și pe tâmple, înspre frunte, cu mișcări în forma cifrei 3. Pe sub ea n-am folosit pudră, ci doar fond de ten. Unul cumpărat la recomandarea surorii mele, de la Pupa, cu o putere mare de acoperire și un finish nu chiar natural, dar nici încărcat. Undeva la limită. Din păcate nuanțele acestui fond de ten sunt închise, eu am comandat nuanța 02, așadar a doua din paletă. Pentru o fată cu ten deschis sigur nu există o nuanță potrivită în cazul fondului de ten Smart Skin, însă fratele său de la Pupa, despre care a vorbit Cătălina aici, are și nuanțe ceva mai deschise.
   Chiar sunt foarte bune fondurile lor de ten, păcat că au problema asta cu nuanțele. Unele fete spuneau, pe Makeupalley, că cea mai deschisă nuanță a lor, 01, este echivalentul lui NC30 de la MAC, așadar e cam închisă.



    Am observat că pudra iluminatoare Amazing Grace de la Philosophy, despre care am scris aici, costă momentan 37 lei pe Strawberrynet, așa că m-am gândit să înnoiesc recomandarea în privința sa, având în vedere reducerea mare. După aproape 10 luni de când o folosesc nici acum nu am reușit să „șterg” literele incrustate pe pudră, aceasta fiind mai dură decât o pudră obișnuită și consumându-se foarte greu.




 ***Din nou am să vă rog să nu țineți cont de sprâncene, se află în plin proces de regenerare și-o să vedeți în posturile viitoare, pe care am să le dedic unor farduri de pleoape, că au început să arate mai bine, chiar dacă unele fire stau zburlite pe ici pe colo. Uleiul de ricin începe să dea rezultatele!

   De asemenea, menționez atât de des numele site-ului Strawberrynet în postările mele pentru că de acolo obișnuiesc să-mi cumpăr cel mai des produse cosmetice. Nu considerați acest lucru o reclamă.

Comentarii

Gutu Bianca Lucia a spus…
arata foarte bine pudra, ar trebui si eu sa ma gandesc ce imi cumpar pentru vara
Alice wonders a spus…
Ma tenteaza de cand am vazut-o la oferta pe site, incerc sa ma conving ca nu imi trebuie. Dar e asa pretty <3 Si cum arata pudra de la Philosophy!
Deea a spus…
Eu momentan sunt obsedata de Hoola de la Benefit, pe care, asa cum ai spus si tu, n-am nicio sansa sa-l consum nici in 2 ani:P.
Deci Lancome a ta, desi arata tare bine si e foarte ispititoare, nu ramane decat un vis. Nu s-ar justifica investitia si incerc sa cheltui mai cu cap (daca se poate) :)).
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Bianca, o cosider o investiție bună, însă și varianta de la Yves Rocher mi-a plăcut. Și-a fost și mai ieftină, însă nu mai este disponibilă, din păcate.
Toma Aurora a spus…
Alice, cea de la Philosophy arată de poveste. Are și un mesaj tipărit pe oglindă „where there is grace, there is beauty”, ce să mai!
Toma Aurora a spus…
Deea, frumos și Hoola de la Benefit. Am căutat info despre el pe Google. Nu are sens să cumperi o pudră bronzantă nouă, ar fi o risipă. Eu în general am doar una, deși recunoasc că sunt tentată de majoritatea celor pe care le văd. Mai ales că multe pudre bronzante arată și foarte bine, au tot felul de modele, de forme, care de care mai atractive.