Review: Nanette Lepore by Nanette Lepore



    Serios acum, există sticluță mai drăgălașă decât cea a parfumului Nanette Lepore? Greu de crezut!
Anul trecut, pe vremea asta, visam la unul dintre parfumurile acestei firme. Apoi, nu știu ce s-a întâmplat, dragostea s-a spulberat și-am uitat de ele, m-am luat cu altele și-am abandonat ideea. Dintr-o greșeală le-am descoperit din nou pe Strawberrynet și-n ultimul wishlist am strecurat, din nou, câteva dintre produsele acestei case. Și-ntr-un final am comandat varianta de 30 ml, care era redusă cu 25% pe site.
   Când a sosit m-a surprins cutiuța sa mică-mică, roz cu buline albe. În interior am găsit un flacon bej, mititel și el, și-o fundiță pe care știam că trebuie s-o leg de gâtul stiluței, după ce desfac capacul (citisem pe Google). Cum am scos capacul am simțit o aromă similară parfumului J'adore, însă, din nou, nicio surpriză, căci aflasem de această asemănare.
   Cătălina, sora mea, a fost multă vreme fană J'adore și deși sticluța ei era mereu la discreție, n-am fost tentată decât de câteva ori să-l folosesc. Mi s-a părut puțin prea elegant pentru gusturile mele. Asta nu înseamnă că nu mi-a plăcut și, după cum spuneam acum ceva timp, J'adore e unul dintre puținele parfumuri cu care poți merge la sigur dacă vrei să faci un cadou unei femei. E aproape imposibil să displacă cuiva.



   Parfumul este descris ca fiind unul floral-fructat, feminin, trandafiriu și vesel. În comun cu J'adore are notele de piersică, trandafir și iasomie. Pe Fragrantica.com găsiți piramida completă a notelor, în cazul în care sunteți interesate.
   Ca și persistență, din nou, găsesc o asemănare între el și parfumul de la Dior: este foarte persistent. De altfel, majoritatea persoanelor l-au apreciat ca fiind foarte durabil pe piele, iar eu confirm acest lucru. Pe haine nici nu mai vorbesc, am un tricou de mirose de câteva zile la fel de intens în zona gulerului.

   Eu îl consider o variantă cel puțin la fel de reușită ca și J'adore, din toate punctele de vedere. Mai mult, ambalajul mi se pare mult mai frumos, însă această afirmație e una pur subiectivă. Probabil o femeie mai în vârstă apreciază mai mult elegața sticlei parfumului J'adore.

   Prețul standard al parfumului pornește de la 133 lei și ajunge la 250 lei, în funcție de gramaj. Cel mai probabil îl voi cumpăra din nou după ce drăgălașa mea sticluță se va goli. Apropo de asta, din cauza ambalajului opac e imposibil de detectat cât parfum a mai rămas în interior. Eu prefer variantele de 25-30 ml datorită faptului că pot fi purtate chiar și în gențile mici, chiar dacă parfumurile mai mari sunt mai avantajoase ca preț. Multe persoane se folosesc de celebrele Travalo pentru a transporta o cantitate mai mică de parfum după ele, însă eu țin morțiș să văd sticluța parfumului atunci când mă dau cu el.

   Deja fusesem avertizată de o blogăriță că miroase foarte bine și mă bucur că am ținut cont și de părerea ei, dar și de dorința inimii mele, care îmi dădea ghes să-l cumpăr. În ultima perioadă am exagerat puțin cu parfumurile și problema este că-mi doresc multe altele în continuare. Urmează să vă vorbesc pe blog despre Circus de la Britney Spears, dar și despre apa alegorică cu miere de la Guerlain (care e pe drum momentan). Iar pe wishlist stă, încă astâmpărat, un parfum Annick Goutal. Sticluțele AG, cu fluturași prinși pe capac, n-ar trebui oare considerate ilegale, fiind niște atacuri directe la adresa bugetului nostru?






Comentarii

Unknown a spus…
Daca si aroma e asa de superba ca ambalajul,atunci merita!:)
Camelia Andrasescu a spus…
Chiar m-ai facut curioasa! Cred ca il voi comanda si eu la un moment dat! In plus eu colectionez sticlutele goale de parfum de cativa ani buni, asa ca...
Alice wonders a spus…
Omg cum arata primul parfum de la Annick Goutal! Mi-a luat mintile, esti singura vinovata :)) You're on the roll cu parfumurile!
Alina a spus…
arata fantastic sticluta :).

sunt curioasa ce ne spui despre circus :).
Daniela a spus…
aqua allegoria niymphea de la guerlain am primit-o eu de la sotul meu de mos nicolae. a luat-o de pe strawberrynet cu 108 lei (cu reducerea mea a ajuns undeva la 80 si ceva de lei - o afacere maxima ) E parfumul meu preferat momentan, e genial. Eu am strans in ultimul an cred ca 40 parfumuri pe care sincer, nu stiu cand le voi termina. Mi-am propus sa nu mai cumpar unul nou pana nu termin unul vechi. Iti recomand Addict de la Dior - cred ca e parfumul care e super potrivit pt iarna. Acum folosesc Angel de la therry Mugler alternativ cu Alien. Aqua allegoria o pastrez pt momente frumoase si speciale, iti va palcea cu siguranta. Iar sticla e ffff frumoasa, cred ca o voi pastra dupa ce l termin. Daca vrei pot sa-ti povestesc despre multe parfumuri, eu sunt obsedata de parfumuri.
Toma Aurora a spus…
Daniela, acum chiar c-am devenit nerăbdătoare. Abia aștept să-l primesc!
Eu l-am luat cu 144 lei, dacă țin minte prețul exact, însă am luat varianta mare, de 125 ml. Dacă e să-mi placă îți dai seama cât de fericită o să fiu cu așa o sticlă uriașă la dispoziție :))
Peste 40? Atunci, încă sunt un mic copilaș în comparație cu tine. Momentan am în jur de 10 deschise însă mă simt deja copleșită. Unul dintre prietenii mei buni e fan Angel (deși e băiat). Îmi place și mie foarte mult, însă nu l-am avut niciodată. În schimb, de la T. Mugler am avut Eau de star. Foarte fain! L-am iubit maxim și cred c-o să-l cumpăr din nou, pe viitor. Spune-mi te rog dacă ai încercat ceva de la Annick Goutal? Prea mă atrag sticluțele alea superbe...
Toma Aurora a spus…
Alina, și de bine și de rău despre Circus. Dar măcar mi-am făcut nebunia și mi-am luat o sticlă „bombiță” de la Britney Spears :D. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alice, cum stă fluturașul ăla pe capac. Parcă strigă: „Ia-mă! Ia-mă!”...
Toma Aurora a spus…
Camelia, cred c-o să-ți placă. E un parfum bun și are și un preț decent, accesibil. Eu sunt foarte încântată de el .
Și-o să dea extrem de bine în colecția de sticluțe, apropo! :))
Toma Aurora a spus…
Claudia, eu zic că și mirosul său se ridică la nivelul sticluței, însă în cazul parfumurilor e greu de făcut o recomandare sigură.
Daniela a spus…
De 125 ml e si al meu. eu l -am prins la cutia cu chilipiruri in noiembrie la sfarsit,
Daniela a spus…
Nuam incercat Annick Goutal. Nu prea stiu multe despre casa asta de parfumuri,
Eau de star l-am cumparat si eu dupa ce am vazut review la tine, e fain tare.
Anonim a spus…
De la Goutal am mirosit in Italia Eau d'hadrien, e foarte citric si parca e unisex. Nimic iesit din comun. Sa stii ca nu sunt chiar asa puternice ca si siaj.
Brindusa.
Daniela a spus…
aurora, azi mi-am incalcat promisiunea - am comandat un nou parfum de pe strawberrynet. am primit pe mail oferta cu pudra presata cadou de la stila, cu rujul ck drept martisor, de pe pinterest e un fard de obraz de la ellis faar (n-am auzit de marca asta dar am facut apoi un mic research si e chiar dragut ce vad) si daca esti client nou primesti 10 % discount plus daca comandai redirectionat de pe facebook si erai client nou primeai inca 5% reducere plus la alegere intre un ruj ck, o pudra lancome travel size si inca ceva. mi am ales pudra lancome. si mi-am comandat parfumul amarige de la givanchy - costa 116 ron dar n am mai luat altceva si mi a adaugat transport dar dupa reduceri am ajuns tot la 120 ron. eu zic ca e un pret bun pt un parfum givanchy plus inca 4 cadouri pe langa. o sa ti povestesc cand primesc produsele cum sunt. pupici
Toma Aurora a spus…
Bună, Daniela!
Mi s-a părut și mie tentantă oferta cu pudra de la Stila, iar acum am căutat și detalii despre fardul de la Ellis Faas. Am înțeles că ar fi produse destul de bune, cam piperate ca preț, ce-i drept, așa că e foarte tentant acest cadou suplimentar. Aștept impresiile tale și-n ceea ce privește parfumul de la Givenchy (ce preț prietenos!!!) Te pup și sper că de acum înainte nu vei mai păcătui cu parfumuri noi! :D
Toma Aurora a spus…
Brindușa, atunci voi spune pas. Sunt destul de scumpe și n-aș a banii doar pentru sticluță. Cu acceai sumă aș putea alege alte două variante persistente. Mulțumesc mult pentru informație, chiar pe Eau d/hadrien pusesem ochii :)) !