Review: Circus by Britney Spears



   Îmi amintesc de sticluțele bombiță (așa cum le numesc) de la Britney Spears din caietele unei bune prietene care decupa tot ce găsea prin reviste despre celebra artistă și lipea pozele într-un caiet mare, păstrat cu sfințenie sub pat. Avea mai multe vreo două-trei și mă contagiasem și eu, făcându-mi ditamai caietul cu formația Blue. Era un fel de Instagram old-school.
   Din 2014, Britney Spears a lansat 14 ape parfumate, fiind considerată artistul cu cea mai bună linie de parfumuri la nivel mondial. Dacă nu știați încă, aflați acum că toate parfumurile sale sunt fabricate de brandul Elisabeth Arden. În 2009 Britney a scos Circus, în cadrul colecției de ape Fantasy. Despre el am să vă vorbesc astăzi!

   Țin minte reclama de la tv a parfumului. Britney, chipurile, țâșnea dintr-o cutie colorată și poc-poc! în spatele ei se vedeau artificii. O mică parte din reclamă am regăsit-o și în interiorul cutiei parfumului, căci acolo se ascunde o poză cu diva pop, care pare că vrea să ne surprindă ieșind veselă din cutia-fantezie, ce imită un cub colorat de circ.


   Fiind vrăjită, de mic copil, de tot ceea ce reprezintă lumea circului (saltimbanci, muzică, culori vii și mai ales clovni), am fost cucerită de coloritul puternic al cutiei și de sticluța la fel de intens colorată, în bleu, cu ștrasuri roșii incrustate. Însă de aici se cam strică partea fericită a basmului.
   Încă de la o primă aplicare, am simțit ceva prea fresh la acest parfum. Cel mai probabil notele de flori de piersic. În general nu-mi plac parfumurile cu aromă de flori, sâmbure ori fruct de piersic. Pe lângă florile de piersică, le-am detectat pe cele de zmeură. Ei, tocmai pentru ele am și decis să cumpăr inițial parfumul. Însă, mă așteptam ca zmeura să fie completată de notele de acadele, menționate pe Fragrantica. Însă nu e vorba de nicio acadea,n-am detectat nimic prea dulce la acest parfum, motiv pentru care nu mă pot declara prea încântată de el.
   În ceea ce privește persistența sa, pot spune că stă destul de bine. În general, parfumurile Britney Spears au fost considerate a fi de succes datorită durabilității lor pe piele. Confirm acest lucru.

   Personal, mă așteptam la altceva, uitându-mă la ambalaj și la piramida notelor ce-l compun. La ceva nu neapărat extrem de dulce, dar la ceva puternic, ciudat, care să mă trimită cu gândul la circ. În schimb, nu-i altceva decât un parfum ușurel, de primăvară, pentru adolescente.



   Prețul parfumului pornește de la 120 lei și se oprește la 200 lei, în funcție de gramaj. Personal, nu recomand Circus, însă am auzit că celelalte parfumuri din colecția Fantasy ar fi mai reușite. În special primul, cel roz, care apare și în videoclipul piesei Perfume.
   Din parfumurile BS am mai încercat Curious (exfoliant+ loțiune de corp parfumată) și acela chiar mi-a plăcut, avea un miros vintage, dar destul de interesant, floral, puternic.

Comentarii

coco a spus…
nu cred ca am incercat niciunul!
Adina Aruştei a spus…
ma dor ohii de la poza cu Britney :))
Aurora, cred ca aici ai vrut sa pui o alta prepozitie?...
" într-un caiet mare, păstrat cu sfințenie cu pat...." . Sub, pe?
Pup!
Toma Aurora a spus…
Hei, Adina, mulțumesc mult pentru atenționare! S-a rezolvat!
Îți dai seama că poza cu Britney e și sub capacul cutiei :))?
Toma Aurora a spus…
Coco, dacă o să apuci să le încerci, te rog revino cu o părere despre cel roz! :)
andazelenca a spus…
Fantasy, cel roz, e absolut minunat si rezista foarte, dar foarte mult! <3