De primăvară


   Cum petreceți de Sfântul Valentin? Sărbătoriți dragostea ori mai degrabă ultima zi de muncă/școală pe săptămâna aceasta?
   Eu mi-am început ziua cât se poate de bine, desfăcând două colete sosite la poștă. Unul de la Asos și celălalt de la Strawberrynet. Ambele au sosit repede, în cca. 5 zile lucrătoare din momentul în care am plasat comenzile, la poșta locală. Nu uitați, însă, că uneori pachetele ajung mai greu așa că nu intrați în panică!


   Voi începe prin a vă prezenta noii mei teniși cu floricele de la Superga, pe care i-am comandat de pe Asos. A fost dragoste la prima vedere în cazul lor. Cum i-am văzut am știut că trebuie să-i am, am apelat din nou la cardul surorii mele și i-am comandat, fiind preocupată ca nu cumva să nu-i mai găsesc pe stoc în măsura mea, mai ales că erau și la reducere. Superga e un brand italienesc de teniși, similar lui Converse, ce practică un preț unic pentru perechile de încălțîminte, de 70 euro. Așa cum mă temeam, modelul cu floricele, disponibil cândva și pe bleu nu doar pe roz, a dispărut din stoc. Eu am prins ultimul exemplar în măsura UK4 (37 european) și vă pot spune nu doar că tenișii arată foarte bine ci se și potrivesc perfect ca mărime.
   Câteva detalii despre ei, în cazul în care sunteți interesați de un model similar: sunt din pânză groasă, întărită cu un material plastic, iar custăturile sunt ascunse deasupra unei tălpi suplimentare de cauciuc, lipită inclusiv pe zonele laterale. Pe spate, exact ca și converșii, au sigla tipărită, marcată cu tradmark. Sunt greori când îi țin în mână, dar când îi încalț sunt tare comozi.
   Eu chiar îi consider o achiziție bună și am încredere că vor fi și foarte rezistenți.



    La cât am cântat parfumul ăsta, dacă nu mi-ar fi plăcut cred că m-aș fi lecuit de cumpărat parfumuri după ureche. Însă... n-am cuvintele necesare pentru a-l descrie momentan. Mi se pare minunat și abia acum realizez ce înseamnă un parfum semnătură. Preziceam eu că în 2014 îl voi găsi, însă n-am crezut că o să se întâmple așa repede. După părerea mea, apa alegorică Flora Nymphea de la Guerlain e o combinație perfectă de note florale și miere. Nu mi se pare prea dulce, iar asta e șocant în cazul său, căci eu sunt fană a parfumurilor dulci. Mă voi rezuma în a-l cataloga drept divin momentan. Voi reveni cu un review după ce mă voi obișnui cu el. Fix în acest moment sunt doar copleșită de aroma sa prețioasă.


  În pachet cu acest parfum am primit un balsam leave-in de la Wella, un ser, chipurile, lejer ca o apă! Am să-l folosesc chiar de azi și vă țin la curent cu părerile mele despre el. În general m-am împăcat bine cu produsele Wella. Lângă el am fotografiat parfumelul Circus by Britney Spears, cumpărat tot de pe Strawberry. Nu m-a convins, însă am să-l mai folosesc de câteva ori până voi scrie despre el pe blog. Poate părerea mea se mai schimbă între timp.



 De curând am primit și o trusă de farduri minunată, de la Nina Ricci. Nunațele din paletă sunt diafane, ușor siefate, foarte rezistente pe pleoape (nu se strâng chiar dacă nu folosiți o bază pentru machiaj). Le găsesc potrivite pentru femeile care preferă o singură nuanță pe pleoape, căci, după cum se poate observa, culorile disponibile nu permit jocuri spectaculoase. O să urmeze un articol și despre ea, cu tot cu swatch-uri.


   Blogal Initiative a trimis 5 bloggeri la avanpremiera lui Robocop. Eu cred că am fost singura dintre ei care a tras chiulul. Ora a fost una târzie, n-am avut cum să ajung, altfel ar fi fost acolo. Rar mi se întâmplă să ratez astfel de momente, de obicei onorez orice invitație venită din partea lor, căci întotdeauna am luat în calcul posibilitatea ca pe viitor să lucrez în publicitate, iar pentru asta trebuie să fac ceva mișcare în acest sector, al advertorialelor.
   Din fericire cineva s-a gândit și la mine și mi-a trimis tricoul cu Robo. Nu știu de ce mi s-a pus așa tare pata pe el, chiar mi-l doream cu disperare, iar când mi l-a adus curierul aveam sezația că-mi înmânează o cutie c-o rochie Dior, nu alta! Și ca un făcut, chiar îmi vine lung, ca o rochie! :D


   Pe final vă transmit o îmbrățișare cu ocazia zilei de Sf. Valentin și vă doresc un final cât mai călduros de iarnă! Sau să-l numesc un start pretimpuriu de primăvară?


Comentarii

Unknown a spus…
Sa folosesti cu drag toate cumparaturile.
virtual hug from me...sent! :*
Macnetize a spus…
Woooai, ce de bunătăți frumoase. Arată toate așa delicat. Și unde nu mi-era poftă de nimic, acum, spune și tu... Uuuoooof :P Să le folosești cu drag, cu mult drag!
Andreea a spus…
Ooo, cate bunatati ai aici! Neaparat sa ne dai mai multe detalii despre apa alegorică Flora Nymphea de la Guerlain!
Dorina a spus…
Cat de frumosi sunt tenisii! Ii ador!!!!
Si eu imi doresc mult un parfum de la Britney, e unul care miroase a gumita, dar nu cred ca e asta :P
L-am mirosit in DM o data si de atunci il vreau. Trebuie sa il caut pe Strawberry :P

Sa le folosesti cu placere pe toate! :*
coco a spus…
numai bunatati!!!!
Beauty and others a spus…
Tenesii sunt atat de frumosi!
Sa ii porti cu drag!:*
Daniela a spus…
Sa inteleg ca am avut dreptate cu privire la parfum? Tenesii sunt f frumosi, mi-ar placea si mie pt mine si pt fetita mea. Ne-am cumparat si noi pentru primavara tenesi asortati (si eu si fetita mea) de la Lee Cooper, i-am prins la reduceri pe sportsdirect. Poti sa arunci un ochi si acolo.
Alina a spus…
tenisii sunt adorabili :).

vad ca pe amandoua ne-a apucat o perioada nebuna dupa parfumuri :)). in curand arat si eu noutatea mea, plus ca mai am doua pe lista :)).

de obicei nu ma isterizez cand vad farduri, dar trusa asta arata adorabiiiiil! :)


sa te bucuri de toate!
Deea a spus…
Tenesii m-au dat pe spate! Felicitari, buna alegere mai ales ca a fost la reducere!
Tocmai am dat si eu o noua comanda Asos, ca tot au 15% reducere. Sunt tare mandra de mine:)). Te pup!
Toma Aurora a spus…
Am primit îmbrățișarea :D! Mulțumesc!
Toma Aurora a spus…
Ba eu am citit că ți-era puțin poftă de o rochiță neagră, însă apoi au urmat și două argumente cu care ai spulberat pofta :D
Mulțumesc pentru urare!
Toma Aurora a spus…
Andreea, sigur voi scrie o postare special pentru ea :)!
Toma Aurora a spus…
Dorina, ăla cu gumiță cred că e cel roz. Am înțeles că ar fi cel mai frumos mirositor dintre toate și că al meu ar fi cel mai...nasol :)). Bine c-am aflat acum.
Am vrut să le miros și eu în DM, dar vitrina era securizată la noi în Târgoviște, așa că n-am avut cum să bag mâna după tester și mi-a fost rușine să deranjeaz persoana de la casă.
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc. A fost dragoste la prima vedere între noi... :D
Toma Aurora a spus…
Daniela, chiar doream să-ți las un comentariu la postarea trecută în care să-ți spun că ai avut dreptate. Sunt foarte încântată de el!
Mulțumesc pentru recomandarea nouă. Am pe listă o pereche de teniși ceva mai înalți, care să acopere glezna și o să trag cu ochiul și pe sportsdirect. Înainte cei de la Asos aveau și secțiunea Asos Baby, cu lucruri foarte drăguțe pentru copii, însă au scos-o :(.
Toma Aurora a spus…
Alina, eu am să mă opresc :D. Abia aștept să citesc despre noutatea ta. Chiar dacă nu comentez prea des, să știi că te citesc tot timpul. De fapt, în fiecare seară, după miezul nopții mă pun pe citit bloguri pe tabletă. Nimic nu-mi scapă! :))
Toma Aurora a spus…
Deea, eu m-am ținut tare și-am rezistat noii promoții, deși mă mâncau tare degetele să comand o rochiță :))
Să te bucuri de ce ți-ai comandat, chiar sunt de calitate lucrurile de pe Asos. Iar prețurile lor, foarte ok. Reducerile, de asemenea!
Adina Aruştei a spus…
chiar ca aduc primavara tenesii tai! si cand ma uit si cum arata afara.. e claaaaaar! pot sa plec la cules de ghiocei :)
Dorina a spus…
Hi, hi, hi!
Si aici e la fel in DM :)))
Si l-am mirosit in DM cand am cumparat mai demult un alt parfum, dar acum si mie mi-e cam jena sa ii zic persoanei de la casa sa imi deschida :))))))))
O sa il miros pe el roz sa vad. Multumesc ca mi-ai zis :)))
Anonim a spus…
Azi il iau si eu pe al meu de la posta.
De la Britney in am eu pe cel roz, miroase foarte bine a kiwi, ciocalata alba...si tine foarte mult pe piele.
Pe al tau Circus nu l-am mirosit.
Sa le folosesti cu placere!
Brindusa.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Brindușa! Cum ți se pare parfumelul cel mieros? :D
Toma Aurora a spus…
Adina, ce ghidușă ești tu! :D