Accente aurii


   Hola, chicas! Como estais?
   Cu mare întârziere a ajuns draga mea rochie Club L comandată de pe Asos. Mai precis, după 4 săptămâni, timp record pentru Asos, acolo de unde pachetele îmi soseau în 5-10 zile lucrătoare. Când a venit mama mea cu pachetul de la poștă mai că era să zbor prin cameră de bucurie!


    Rochia bodycon, în nuanțe calde de ciocolată și auriu, a sosit la timp pentru ocazia potrivită. Pentru că afară a început să se încălzească, iar rochia are și mâneci 3/4, mă gândesc că merge purtată cu dresuri negre și-o geacă de piele, fără să arăt că am greșit anotimpul.
   Cum este rochia în realitate? Foarte mulată, dar și foarte elastică. Acest ultim aspect m-a bucurat căci în cazul meu rochiile bodycon (le iau în măsura UK10) vin mai lărguțe pe talie, silueta mea fiind una de tip pară. Acum, că am atins „performața” de a coborî sub 60cm în talie mi-am dorit ceva foarte strâmt în zona respectivă.
   Un alt plus al rochiei este textura materialului și imprimeul. Părțile aurii sunt ușor scoase în relief, creează un efect optic suficient de puternic pentru a putea purta rochia fără sutien. Chiar nu trebuie să vă faceți probleme din acest punct de vedere, în cazul ei.
   Mama mea și-a dat cu părerea în privința ei și m-a sfătuit să port mai des astfel de rochii. A fost un motiv maxim de bucurie, căci nu mai știam ce fel de haine să mai includ pe viitor în wishlist :) .


  În ton cu rochia mi-am ales cerceii placați cu aur de mai sus, de pe SheInside. Și ca să  fiu spoiler, am ales ceva frumos de pe site și pentru un concurs pe care-l voi organiza pe blog. Pentru că se apropie ziua de naștere a blogului voi organiza mai multe concursuri, cu premii constând în produse cosmetice și bijuterii.
   Cerceii, fantastici. Și nu-i laud doar pentru că ar fi ai mei, ci și pentru că arată prețios și-s foarte ...strălucitori!


   Undeva, în prima fotografie, am inclus și spuma autobronzantă de la St. Moriz, pe care eu o folosesc de aproape o lună de zile. M-am gândit că se potrivește cu subiectul postării. O să punctez punctele sale forte, precum și pe cele slabe, cât mai clar.

   Puncte forte:
-bronz uniform, aplicare ușoară datorită texturii de spumă;
-bronz instant: spuma maro închis colorează instant pielea, însă efectul final se obține la 3-4 ore de la aplicare;
-miros caracteristic produselor autobronzante acceptabil;
-culoare foarte naturală- cel mai bun produs din punctul ăsta de vedere (eu folosesc nuanța Medium);
-foarte, foarte economic: o să vă ajungă pentru zeci de aplicări;
-se poate folosi și pe față;
-preț bun în afară: eu l-am luat cu 3 lire de pe fragrancedirect.co.uk. Din păcate stau foarte prost cu stocurile.

   Puncte slabe:
-colorează palmele prea tare: aveți obligatoriu nevoie de mănuși din latex pentru aplicare;
-se ia repede de pe piele, după 3-4 spălări;
-nu știu dacă e disponibil la noi în magazinele fizice, dar în cele online e cam scump: 40-60 lei.

  Este cel mai bun autobronzant încercat de mine, însă trebuie să spun că cel de la Alverde rămâne și el în top datorită rezistenței mult mai bune. Pe Google și Youtube găsiți multe poze înainte/după, în cazul în care doriți și dovezi clare. În cazul meu nu s-ar vedea diferența foarte tare, căci pielea mea e destul de închisă la culoare. Nu știu care a fost secretul bronzului din această vară de nu s-a mai dus așa rapid, ca-n anii trecuți. Pentru un efect mai intens se recomandă utilizarea nuanței Dark. Nu uitați de mănuși, atât vă spun!

Comentarii

Fuchsia a spus…
Mie mi-a ajuns ieri o comanda facuta de pe 23 decembrie. Mi-au dat si banii inapoi pe ea, caci, crezand ca n-au trimis-o le-am cerut refund.
cris a spus…
Rochia e superba <3
Mi-ar placea sa o vad intr-un outfit, sa vad mai bine cum vine pe corp :D
Cerecii chiar par pretiosi, sa ii porti cu placere :*
Alina a spus…
sigur iti vine grozav rochia ;). mi se pare ca ti se potriveste foarte bine prin model si print.
ilda76 a spus…
Ooaaaa, minunata rochie! La abdomenul pe care-l ai tu acum (cine l-ar putea uita?! :P), o vei purta cu gratie! De-abia astept outfit, come on!!! Si pare gro-za-va combinatia la care te gandesti!
Sa o porti sanatoasa, sigur vei fi admirata!
E valabil si pentru delicatii cercelusi!:)

Tot la Alverde ma gandesc...inca! Ma sperie gandul ca iti coloreaza mainile sau ideea manusilor in ceea ce priveste spuma autobronzanta!

Asteptam aniversare si concursuri! Va fi mare iures, presimt eu! :)

Pupicei, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Criss a spus…
Foarte frumoasa rochia, sa o porti cu placere. Eu mi-am propus ca anul asta sa port cat mai multe rochii si fuste :P Te pup :*
Simona Tucu a spus…
Oh, ce minunatii, Aurora, abia astept sa vad rochita pe tine, sper ca ne-o arati, e superba!!!
Anonim a spus…
Este superba rochia , abia astept sa vad un outfit . Imi plac foarte mult si cerceii .
Sa porti totul cu mare drag .

(Ana)
Unknown a spus…
rochia e super!! mi-ar plăcea să vad cum vine exact pe tine!
să o porți sănătoasă:*
deebsblog a spus…
Aiaiaiaiai cum arata rochia <3 Si la ce corp frumos ai tu precis iti va sta de minune :D
Ramy's Blog a spus…
Rochia este superba, să o porți cu drag. Eu de circa o luna sau poate chiar mai mult, mă țin departe de Asos. Dar am păcătuit în alte părți :(((
Toma Aurora a spus…
Ha ha! Asta mă pregăteam și eu să fac, dar le mai dădusem o perioadă de grație de 2 săptămâni, timp în care să aștept liniștită pachetul. Și uite că a apărut. M-ș fi supărat să nu-mi vină comanda, căci rochia n-a fost schumpă și nu aveam ce să iau mai interesant din banii ăia :D Pot să te întreb ce ți-ai comandat?
Toma Aurora a spus…
Cris, promit să fac un outfit cu ea. Mie-mi vine până la genunchi, tipei de pe Asos îi vine mai bine, dar ea e și mai înaltă.
Mulțumesc pentru urare! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, să știi că-mi plaace mult cum vine. O să mai caut modele asemănătoare pe viitor și sper să găsesc unele la fel de accesibile. :*
Toma Aurora a spus…
Ilda, fac ootd!
Nu se poate cu spuma asta fără mănuși. Sau se poate pentru cei care doresc niște palme super maronii :D
Abia aștept să primesc produsele și să organizez concursuri. Mi s-a făcut dor că n-am mai făcut de cea vreme un giveaway. Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Criss, multă baftă îți doresc în ceea ce ți-ai propus. Sunt sigură că o să devii fană a lor după ce-o să le porți mai des. Așa am pățit și eu. Pupici!
Toma Aurora a spus…
Simo, am să vi-o arăt! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ana, neapărat trebuie să fac un outfit cu ea, după atâtea cereri! Mulțumesc mult! :*
Toma Aurora a spus…
Simina, o să fac o ținută în care am s-o includ. Mulțumesc! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Ioi, Andreea, mulțumesc :) !
Toma Aurora a spus…
Ramona, crezi că n-am văzut???
Multe, foarte, foarte multe cumpărături ai făcut în ultimul timp.
Darkflayer a spus…
Rochia imi place tare mult. Sa o porti sanatoasa.
Fuchsia a spus…
o camasa pt prietenul meu :D http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Oxford-Shirt-in-Short-Sleeve/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2730419

o sa le dau banii la urmatoarea comanda, mi-e rusine sa ma fac ca ploua pt 10 lire :))
Toma Aurora a spus…
Hi hi, am intrat imediat să o văd, chiar dacă era pentru bărbați. Îmi place, eu mereu trag cu ochiul și la cateegoria băieților și vreau să-mi iau niște bluze cu mâneci 3 sferturi de acolo. M-am uitat la cele pe care le-a comandat prietenul surorii mele (el e mega fan Asos) și în măsura S sunt numai bune pentru mine. Bluzele asemănătoare, însă din cateegoria pentru femei, mi se par prea scumpe. Așa, cu 6-8 lire, rezolv problema. Și maieurile de la bărbați sunt tentante, am pus ochii pe unele roz :))