Wishlist de februarie


   Ultima lună din iarnă se pare că va fi cu adevărat autentică! Zăpada a venit cu generozitate, s-a spulberat frumosul vis numit sweater weather și am trecut iar la haine groase. Deși nu-mi place iarna, m-am zbenguit prin zăpadă, am tras și niște bătăi cu bulgări, dar am petrecut și niște ore rugându-mă să nu răcesc din nou. Mărturisesc că mi-ar fi plăcut să ronțăi ceva prăjiturele, dar mi-am înecat amarul în...vin fiert și n-am cedat o clipă! 


   Nu mai am pudră și m-am orientat asupra unei alte variante, mai exact asupra unui fond de ten mineral de la Estee Lauder. Cele 15 grame să-mi tot ajungă în 2014! Mi-au plăcut, în general, fondurile de ten minerale, și după ce-am stat bine și-am calculat raportul cantitate/preț, am ajuns la varianta asta. Despre calitatea sa rămâne să mă conving!


  Îmi doresc să încerc ceaiurile Twinings, disponibile și pe Iherb. Le-am văzut și la noi, în Carrefour, dar aveau puține sortimente. Probabil în orașele mai mari gama e mai variată. Ceaiul cu fructe de pădure este primul trecut pe lista de dorințe, urmat de cutia-mix, cu 4 sortimente diferite de ceai: rodie&zmeură, bedtime blend, portocală&scorțișoară, mușețel. Cutia-mix am văzut-o la o prietenă, a primit-o cadou de ziua ei; am invidiat-o puțin, ce pot spune...
  

   Oamenii, în general, când țin un regim ori se apucă de sport, se recompensează cu ceva la sfârșitul săptămânii, ori după un nou mușchi definit. De obicei cu o prăjitură super gustoasă, nu-i așa? Eu am schimbat recompensa, motivată fiind de sfaturile de pe Pinterest (mi-am făcut acolo chiar și un board pentru automotivare) și la 2-3 săptămâni îmi iau o sticluță de ulei vegetal. Mult mai utilă mi se pare această variantă, iar pentru februarie trec pe listă uleiul de cocos și pe cel de ricin.


     N-am uitat nici de haine și fusta cu trandafiri roz (Romwe.com) e trecută pe listă!



   Și-o să închei tot cu ceva roz: parfumul Nanette Lepore by Nanette Lepore, pe care mi-l doresc de mai bine de un an și pe care aș vrea să-l cumpăr până la venirea primăverii. Produsele parfumate NL arată așa drăguț, mai că le-aș cumpăra doar pentru ambalaj! Reprezintă, cred, una dintre cele mai frumoase idei de cadouri pentru femei!





Comentarii

Adina Aruştei a spus…
Gasesti pe iherb ulei de cocos - eu l-am luat pe cel de la nutiva si mi-a placut :)
M and M a spus…
As cumpara parfumul numai pentru sticluta ! <3
Toma Aurora a spus…
Adina, am luat și eu două sortimente de pe Iherb în trecut: unul cu parfum și altul fără, dar sper să găsesc undeva în apropiere, să nu mai stau să mai aștept după colet. Ultimul pachet de la ei mi-a sosit greu, cam în 5-6 săptămâni. Dar după ceaiuri aștept cât o fi nevoie :D
Toma Aurora a spus…
Și eu la fel! :)) Mi-a lăsat cineva azi un comentariu pe fb și mi-a spus că miroase foarte bine!
Alice wonders a spus…
Ce imi place ca ai un stil bine definit, boho-chic, dantela, ambalaje deosebite. Eu iti sugerez sa incerci si sortimentul 'Chai' de la Lipton, eu ii adaug lapte si e delicios.
Andreea a spus…
N-am mirosit aceste parfumuri niciodata, dar, pe cuvant, le vreau pe toate! Sticlutele sunt adorabile!
Florina Pandrea a spus…
waa ce bine arata fustita:X
si ceaiurile ma atrag:)
sa ne lasi cateva pareri daca intri in posesia lor
te pup
http://thatswhywesmile.blogspot.ro
Unknown a spus…
Ți-am dat o leapșă călătoare - http://www.zgomotulgandului.com/2014/01/c-de-la-calatoare.html
Mihaela Pojogu a spus…
Ceaiurile le-am baut prima oara in Scotia si cel mai mult mi-a placut cel cu vanilie. Ambalajele produselor NL sunt feminine, shabby-chic foooarte dragute!
adela sirghie a spus…
Ai vazut ce haine frumoase sunt la Nanette Lepore?
Toma Aurora a spus…
Alice, am observat și eu că nu prea mă abat de la stilul ăsta, oricâte încercări aș face :D. O să caut sortimentul chai de la Lipton. Momentan am varianta cu fructe de pădure de la ei și-mi place, deși trebuie să fiu atentă la timpul de infuzare (2 minute).
Toma Aurora a spus…
Andreea, au și niște produse pentru corp în ambalaje wow. Pudre parfumate, loțiuni... o nebunie de recipiente atrăgătoare!
Toma Aurora a spus…
Teodora, mulțumesc mult ! O să preiau tag-ul pe blog! :)
Toma Aurora a spus…
Mihaela, merci pentru recomandare. Voi căuta varianta cu vanilie pe Iherb! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Oh, da, Adela! :D
Toma Aurora a spus…
Florina, cu siguranță le voi încerca, de prea multă vreme mă ispitesc. Și voi posta părerile mele despre el, în comparație cu alte ceaiuri de la noi, similare ca preț (Lipton, Loyd). Pup!
Spunsieu a spus…
Imi plac ambalajele de la parfumuri, sunt reusite, recunosc ca si eu ma las impresionata de prezentare.
andazelenca a spus…
Nici nu stiam de existenta parfumurilor Nanette Lepore, dar ce draguteee sunt! :X
Alina a spus…
parfumul ala arata adorabil :).
Toma Aurora a spus…
Spunsieu, contează și modul de prezentare în industria parfumurilor. Cine nu s-ar da în vânt după o sticluță așa dichisită? :D
Toma Aurora a spus…
Anda, eu le-am văzut prima oară în Sephora acum mulți ani (4-5 sau mai bine). De atunci visez măcar la o cremă de mâini sau la o pudră de corp cu puf :D Te pup!
Toma Aurora a spus…
Alina, trebuie luat! Te pup!