Ultimele cumpărături



   Am început în forță anul, pot spune, luna ianuarie fiind plină de lucruri frumoase, atât materiale cât și de altă natură. În primul rând, am început cu dreptul în ceea ce privește alimentația și sportul. Apoi mi-am făcut puțină ordine în minte, însă în acest caz lucrurile sunt pe muchie de cuțit căci, după cum știți, e nevoie de o simplă clipă pentru a se produce din nou haos :)!


   Trecând la subiectul postării, să ne întoarcem la acele lucruri materiale frumoase. Voi începe cu puloverul roz de la SheInside. Nu știu cât de bine se observă, însă are și fire aurii inserate pe ici pe colo, iar pe spate se află o broderie de culoare bej. Da, acesta este spatele! În față e simplu și are un buzunar mic, deșirat (distressed). Modelul este high-low, mai scurt în față și lung în spate, materialul este moale, subțirel. Ce nu mi-a plăcut la el a fost mirosul, de plastic, însă l-am spălat imediat după ce l-am fotografiat și acum miroase foarte frumos, a balsam de rufe. Nu mai este disponibil în stoc pentru moment, însă e de luat în calcul, fiind un articol de bună calitate și plăcut estetic.





    Mi-am dorit, pentru sezonul cald din 2014, bluze subțiri, cu broderii. Am profitat de faptul că aveam un voucher de la TinaR și am ales două bluze foarte frumoase, ambele fabricate de Top Secret. Prima dintre ele, tot model mai lung în spate, este confecționată dintr-un material foarte, foarte subțire, puțin transparent, moale și plăcut la atingere. E ideală pentru sezonul estival și eu o consider și verastilă. Mărimea pentru care am optat 34/36 (XS/S) este potrivită chiar și pentru cineva care poartă M, croiala fiind lejeră.




    Cea de-a doua bluză, cu năsturel la spate, are o broderie superbă pe piept. Mânecile se închid cu nasturi, așadar pot fi suflecate dacă preferați o altă lungime. E confecționată din voal, foarte puțin transparent și-n realitate culoarea este ceva mai închisă decât pe site.
   Cele două bluze nu costă tocmai puțin, însă sunt lucrate bine și merită banii. O să le vedeți pe ambele cu siguranță în pozele din vacanța de vară (ce departe gândesc!).


   Când am avut ocazia, am luat cunoștință cu brandurile LivCo și Obsessive. Din pricina magazinului SevenSins. După părerea mea, sunt mult peste Jolidon ca și calitate. Lenjeria albă de la ei nu-și schimbă culoarea nici după zeci de spălări, nu se deșiră. Aș înclina înspre Obsessive mai degrabă, modelele lor fiind mai pe gustul meu. Nu știu dacă există magazine fizice în care să le puteți admira (în sfera online sunt mai peste tot: SevenSins, Just4girls, 4passion, șamd.).
   Setul LivCo e mai cafeniu decât pe cutie, materialul este moale și foarte elastic. Dacă purtați cupa B la sutien, nu alegeți altceva decât măsura S în cazul maieurilor LivCo, acestea fiind destul de lărguțe în zona pieptului. Eu am modificat puțin primul set, cel alb, primit de Căciun, căci îmi era lărguț. Slipul de la Obsessive, numit Caramella e, din câte știu eu, cel mai vândut model al lor și de obicei nu e disponibil pe niciun site în măsuri mici, deci trebuie vânat în cazul în care vă decideți să-l treceți pe lista de cumpărături.
   Urmăresc haul-urile de lenjerie ale fetelor din afară: câte opțiuni au ele comparativ cu noi!


   Am ajuns la produsele cosmetice. De foarte multă vreme nu mi-am cumpărat ceva de machiaj. Asta pentru că singurul produs vital pentru mine este fondul de ten, iar când începe nebunia îmi cumpăr 3-4 la rând și apoi nu mă mai preocupă un an subiectul. V-am spus că-mi doream să încerc LumiMagique, după ce-am citit review-ul Andei Zelenca, dar și după o discuție cu una dintre prietenele mele care se declara încântată de el. Pentru că fond de ten mai aveam foarte puțin, am ales și unul de rezervă, în caz că LumiMagique mă va dezamăgi pe parcurs(nu am experiențe foarte bune cu fondurile de ten L'oreal, îmi încarcă prea mult pielea): SkinMatch de la Astor. Influențată, de data asta, de articolul Iuliei Moldovan.
   Și tot din pricina celor citite în blogosferă am ales și mascara Mega Volume Collagene 24h, acesta fiind cel de-al doilea rimel de la L'oreal pe care m-am decis să-l încerc. Primul, Volume Shocking mi-a frânt inima când, după doar câteva utilizări, i s-a rupt pieptenele. Nici rimel nu mai am, am tras cu îndârjire de ultimul strop dintr-unul de la Oriflame, foarte bun dealtfel (Volume Build) și într-un final l-am aruncat.
   În lista de noi achiziții se mai înscriu: două lacuri de unghii L'oreal, unul nude și altul negru. De la aceeași firmă am luat și un creion negru, tot din pricină că nu mai aveam niciun creion prin casă. Când se termină, se termină toate. Nu mai am nici pudră, însă nu-i esențială, așa că mă gândesc să iau mai bine tot un fond de ten (mineral) în locul ei. Iar unicul meu fard de obraz s-a dus și el, cum altfel?

   Despre produsele cosmetice voi reveni cu recenzii pe blog, însă după câteva săptămâni de utilizare. Însă curând vă voi povesti despre cele două lacuri de unghii, chiar sunt curioasă cât de rezistente se vor dovedi a fi.
 

Comentarii

Spunsieu a spus…
Imi plac bluzele acelea vaporoase, sunt ideale pentru canicula.
Unknown a spus…
sa le folosesti cu drag! bluzele sunt foarte frumoase la fel si desuurile
Unknown a spus…
Bluzițele sunt și pe gustul meu. Îmi plac cele albe, simpluțe și chiar vaporoase. Nu mă satur de această (non)culoare ! Să le porți cu plăcere :) :)
Deena a spus…
Bluzele alea sunt facute dupa sufletul si fanteziile mele!:)) Si te declar vinovata principala ca acum imi fug ochii tot dupa lenjerii frumoase. Si inainte imi fugeau dar parca acum daca vad sutiene de dantela ma gandesc direct la tine, ceea ce trebuie sa recunosti e un pic dubios:P. Sa folosesti cu drag tot ce ti-ai cumparat!:)
All that beauty a spus…
Imi plac mult bluzele de la TinaR. Sunt superbe! Sa le porti sanatoasa si sa te bucuri de toate achizitiile! Un an bun iti doresc!!! xo xo xo
Dana M a spus…
Ai fost harnica cu cumparaturile :). Imi plac cele doua bluze de la TinaR deci, sa vina vara! Si eu am avut fdt skinmatch de la Astor iar dupa primele 2 aplicari nu am am fost cam dezamagita de el, totusi am continuat sa il folosesc iar la final storceam sticluta si dupa ultima picatura. Momentan eu folosesc Rimmel perfect match si cel putin pe tenul meu are efect dewy ce imi place la nebunie :). Sa te bucuri de cele cumparate!
Carmen Dumitru a spus…
toate produsele imi plac!! sa le folosesti cu drag <3
Anonim a spus…
Sunt chiar curioasă ce părere ei despre cele două fdt-uri. Eu am Accord Parfait de la L'Oreal și deși am fost încântată de tester, nu îmi place deloc :( Aș vrea să mă întorc la Colorstay(sau Chanel, deși e foarre scump), dar mi-ar plăcea să mai testez și altele.
xoxo
Anonim a spus…
Frumoase cumparaturi :) sa le folosesti cu multa placere :)
Alice wonders a spus…
Oh my, imi trebuie link pentru a doua bluzita de la TinaR, please! Cand ma calmez si eu cu shopping-ul, mai postezi tu ceva si intru in fibrilatii. M-ai facut curioasa si cu fondul de ten de la Astor, maine trebuie sa caut un tester pe undeva.
Criss a spus…
Foarte frumoase bluzitele. Sa le porti cu placere :*
coco a spus…
sa le folosesti cu mult drag!
Toma Aurora a spus…
Spunsieu, da, fix la caniculă m-am gândit când le-am ales. Inițial mă orientasem la un pulover dar m-am gândit că mai degrabă aș avea nevoie de ceva lejer pentru vară.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Irina! :D
Toma Aurora a spus…
Larisa, e la o vreme mă uit numai după modele mai simple. Mi se par potrivite pentru orice ocazie și bune pentru a echilibra piese dintr-o ținută mai veselă. :)
Toma Aurora a spus…
Deena, nu-i chiar așa de dubios, mă împac cu ideea (chiar îmi place :))). Dacă ai știi câte modele de sutiene am în wishlistul de pe Asos. Și ce modele frumoase au, însă și niște prețuri! Bine, nici la noi nu sunt ieftine, noroc cu magazinele din Fashion House unde poți îndrăzni să iei un sutien mai fancy fără să ți se pună un nod în gât. Chiar, dacă ai vreun pont cu locații bune, nu ezita să-mi dai de veste!
Toma Aurora a spus…
Merci, Simona! Un an plin de bucurii îți doresc, de asemenea! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Dana, ce-mi spui tu aici! L-am folosit o singură dată până aum și mi-a plăcut. La fel și Lumi Magique, ambele sunt ușoare, acoperă bine și nu se strâng în liniile fine. Rămâne să văd pe viitor um se vor comporta, acum chiar o să am o fixație pentru Astor :D. O să rețin și recomandarea ta, pentru Rimmel Perfect Match! Mulțumesc mult!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Carmen! :*
Toma Aurora a spus…
Adriana, știu, d-asta mă tem să nu îmi schimb părerea inițială despre Lumi. Îl găsesc mult mai light ca și formulă decât tot ce am încercat eu de la Loreal până în prezent, însă aștept să văd cum se comportă pe termen lung. Uuu, Chanel ! :X Am avut o lungă perioadă în care am folosit numai fdt scumpe, însă să știi că niciunul nu mi s-a părut Holy Grail. Poate doar Teint Miroir de la Givenchy, însă în rest...nimic spectaculos. Bine, n-am încercat extrem de multe, Chanel de pildă n-am avut, dar îmi doresc să le testez pe viitor. Pe toate! :D
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Macy! :D
Toma Aurora a spus…
Alice, iată linkul:
http://www.tinar.ro/bluza-cu-nasturi-pe-spate-~-crem-sbd0427kr.html
Eu am luat măsura 38, mi se pare echivalentul unui S.
Încearcă fonul de ten, mie mi se pare foarte ok până acum, chiar pare a fi ceea ce caut: acoperire bună, textură foarte ușoară, potrivită pentru tenul gras.
Toma Aurora a spus…
Merci, Criss! Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Coco! :D
Alice wonders a spus…
Iata cum marimea bustului imi da din nou batai de cap... Raman cu admiratul bluzei, multumesc oricum, Aurora! Cat despre fond de ten... suna chiar bine!
Toma Aurora a spus…
Da, Alice, deși croiala e lejeră materialul nu e deloc elastic și din cauza asta e posibil să ai probleme cu băgarea sânilor în bluză :D.
Alina a spus…
sa te bucuri de ele :).
Anonim a spus…
Lacurie de unghii sunt bune, te vor tine destul de mult si nu se usuca in sticluta! Astep poze multe! :)
Mihaela Pojogu a spus…
Am si eu doua bluzite vaporoase de vara, mi-ar trebui si una mai eleganta, dar mai e pana la vara. Sa le porti cu placere Aurora!
Macnetize a spus…
Să le porți cu drag și să le folosești cu plăcere. O să-ți placă sigur ojele :)