The bandage dress



   Următoarul obiect vestimentar pe care l-am trecut pe lista de dorințe este o rochie bandage. Rochia bandage este un model de rochie mulată, bodycon, care pare confecționat din mai multe fâșii/bandaje de elastic lat. Modelul a fost făcut celebru de către designerul  Herve Leger și a devenit foarte popular printre vedetele de la Hollywood, Kim Kardashian fiind cea care a purtat cel mai des în public astfel de rochii.
După părerea mea acest model avantajează silueta pară, cu talie foarte subțire și șolduri late. În cazul șoldurilor înguste mi se pare că strâmtează și mai mult zona respectivă. Spre exemplu:


  Pe Victoria Beckam, posesoarea unor șolduri înguste, personal nu-mi place cum arată, chiar dacă silueta Victoriei este una de invidiat. Nu se crează o diferență de lățime între talie și solduri.


   În schimb, pe Jennifer Lopez și Kim Kardashian rochia- bandaj vine ca tunată și le evidențiază frumos formele generoase.
   Ca în cazul oricăruit tip de rochie mulată (bodycon), esențial este ca abdomenul să fie plat, căci hainele elastice, foarte strâmte scot și mai tare în relief această zonă. Așa că, fetelor, e cazul să treceți la un program intens de abomene dacă luați în calcul să purtați o astfel de rochie în sezonul cald al anului 2014. Eu sunt fidelă abdomenelor simple, pe care le alternez cu cele oblice/laterale. Nu uitați însă că abdomenele nu ne scapă de burtă, ci doar solicită mușchii iar în cazul în care stratul de grăsime este mare mușchii lucrați nu se vor vedea în veci, ci vor rămâne ascunși. Ce spuneți de o provoare în ceea ce privește programul de modelare al abdomenului?


   Revenind la rochiile bandage, iată ce modele mi-au făcut cu ochiul (voi lăsa pentru fiecare în parte site-ul și prețul, nu și linkul. Persoanele interesate pot găsi rapid modelul în magazinele online respective dând search după bandage):

Asos.com -300 lei


Asos.com -175  lei


Udobuy.com -360 lei

  Prin urmare, vânez un model bej/roz deschis, de preferat cu cât mai multe benzi vizibile. Dacă mi-ar fi permis culoarea părului și a pielii aș fi optat pentru un model foarte colorat, fuchsia ori verde mentă. Până una alta rămân la tonuri neutre.

   Mai multe detalii despre acest model de rochie și variante mai colorate puteți găsi pe blogul Cătălinei, dar și pe platfoma Polyvore.com, acolo unde puteți trage cu ochiul și la cum au găsit alții de cuviință că pot fi accesorizate aceste rochii. 


Comentarii

Unknown a spus…
Ce frumos e modelul de pe site-ul Asos :)
Ramy's Blog a spus…
Sunt extrem de frumoase aceste rochii. Din păcate fizicul nu mă ajuta :((( nu îmi pot permite o aștept de rochie. Acum 10 ani mi-ar fi stat perfect ;)
Sunt total de acord cu tine ca pe Victoria Beckham nu o avantajează deloc acest tip de rochie.
Dana M a spus…
Ce epica e rochia de la Udobuy! :)
Criss a spus…
Si eu imi doresc de ceva timp o astfel de rochie insa nu am gasit-o inca pe cea potrivita. Nu vreau nici sa dau o avere pe ea :P Te pup :*
Toma Aurora a spus…
Larisa, dacă aș avea bani mi-aș comanda imediat modelul cu nr.2 de la Asos. :D
Toma Aurora a spus…
Ramona, eu îmi doresc prea mult un astfel de model și o să mă țin serios de treabă pentru a ajunge la silueta potrivită. Prin liceu ce bine mi-ar fi stat într-una. Of! Nu știu cum se făcea atunci, dar mâncam și la miezul nopții și tot nu se vedea deloc. S-au dus vremurile alea bune :))
Toma Aurora a spus…
Dana, cei de la Udobuy au sute de modele. Am înțeles că sunt singurul site online specializat pe acest tip de rochie și am văzut la sora mea cât de bună e calitatea lor. Adică, nu-s chinezării, chiar sunt frumoase rochiile astea. Păcat că eu n-am colaborare cu ei, poate ajungeam la un preț mai bun :(
Toma Aurora a spus…
Criss, un preț bun caut și eu. Sper să o găsești pe cea dorită! Pupici!