Review: Ultraflesh Shine Box (Fushion Beauty)



  Cei de la Strawberrynet au oferit anumitor bloggeri, spre testare, un produs profesional pe care eu una abia așteptam să-l încerc. Acesta a fost primul produs primit spre testare din partea lor, eu fiind, de regulă, doar client obișnuit al maazinului online. Înștiințarea despre testare am primit-o pe mail, iar înscrierea a avut forma unei aplicații online, pe site. După o săptămână am primit paleta prin poștă și de atunci am folosit-o cât am putut de des.
   De ce eram așa pofticioasă în ceea ce-o privește? Pentru că sora mea avea varianta bronze și uneori i-o mai foloseam când nu era acasă. Abia așteptam să am și eu propriul set! Varianta shine, spre deosebire de cealaltă, nu-mi colorează deloc pielea, nici măcar fardul pentru obraz nu este mai închis decât pielea mea. Nefiind fană a produselor colorate, datorită pielii închise la culoare, vă spun doar că acestă trusă a picat ton pe ton cu tenul meu, oferindu-mi doar iluminare, nu și colorare.
   Dacă în poza de mai sus am folosit blitzul, cea de mai jos a fost făcută la lumină naturală:

   (Luați în calcul că fotografiile nu au fost modificate iar aparatul meu foto n-are nicio altă funcție decât warm/cold și pe cea de mărire a rezoluției, fiind o jucărie cam veche, cu funcții basic. Probabil fetele care se pricep mai bine la machiaj și au aparate bune vor veni cu fotografii mai de calitate. De asemenea, menționez că nu sunt pensată și mulți ochi ageri vor vedea că jumătate din sprâncenele mele au fost smulse și au crescut rar. Nu știu exact ce-am vrut să fac, dar într-o seară am vrut să-mi smulg o treime din lungimea sprâncenelor, iar momentan mă rog de ele să crească la loc. E similară povestea cu cea a bretonului!)


  Așadar, la lumina zilei, fardul de obraz nu prea se distinge și nici fardurile cremă iluminatoare pe care le-am aplicat pe arcadă. Mai exact, cele aflate pe raftul din mijloc al paletei. Conform indicațiilor aceste două farduri pot fi aplicate oriunde dorim puțină iluminare: pe arcadă, pe pomeți, deasupra buzei superioare, pe nas, deasupra sprâncenelor, șamd.



   Undeva la subsol se găsesc două creioane retractabile, pe care degeaba am încercat să le pozez în acțiune, căci aparatul meu n-a surprins nimic. Unul e bej deschis , aproape alb, cu sclipici fin,  iar celălat e un nude lucios. Ambele pot fi aplicate, la fel, oriunde ne dorim puțină strălucire pentru piele. Eu îl prefer pe cel nude, pe care-l folosesc cu moderație în colțul intern al ochiului. Zic cu moderație pentru că aceste creionașe au doar 0,19 grame și n-aș vrea să le consum din două-trei mișcări.



   Trusa se află momentan la reducere pe site și costă 107 lei.  În varianta compactă nu-i mai lungă decât o palmă, nu-i deloc greoaie și poate fi transportată cu ușurință. Pentru un ten închis eu o văd perfectă pe post de paletă pentru iluminarea feței, iar pielii deschise probabil  îi oferă și-o colorare discretă în obraji.

Comentarii

ilda76 a spus…
Chiar cu acest gand am intrat: pielii tale ii va conferi luminozitate, nu si culoare! Yess, am intuit!!! :))
Deduc ca e multifunctionala aceasta paleta. Ma ispiteste dar, in acelasi timp, ma opreste gandul ca eu arat caraghios cu farduri/pudra/crema iluminatoare (in viziunea mea, caci n-am dat voie nimanui sa ma vada atat de luminoasa :P).

Sa folosesti cu drag paleta! M-a amuzat sa citesc ca o foloseai pe a Catalinei "cand aceasta nu era acasa"... :))

Te pup cu drag, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Simona Tucu a spus…
Hihi, si eu am scris tot despre ea :P Sa stii ca ti-au iesit foarte bine pozele, se vede perfect efectul pe pometi si nu numai. Eu am semne de la electrocauter pe fata si nu am putut sa evidentiez pudra iluminatoare, dar am incercat un machiaj al ochilor. Mi-ar fi placut mult sa-l surprind si eu pe pometi.
Sa-l folosesti cu placere, arata minunat la nuanta pielii tale! :)
Unknown a spus…
Felicitări pentru noua colaborare ^^
Am văzut de multe ori mențiuni cu privire la site-ul colaborator, astfel încât chiar mă gândeam când o să-ți propună asta :)) E un sentiment plăcut să știi că firma/magazinul drag ție este interesat și în acest fel de tine. Mult succes mai departe !

Cât de produs, nu sunt o iubitoare a machiajului, deși poate unele persoane s-ar aștepta la acest lucru. Mi-e drag să îmi respire tenul, să fiu naturală, chiar și cu defectele pe care le am. btw, nu am dat click pe fotografii pentru zoom, fiindcă nu era cazul pentru produs. Firicelele de care ai scris, au trecut cu vederea, cel puțin din partea mea. Îmi place ambalajul produsului. Momentan nu mă tentează foarte mult noi produse de make up, dar când voi avea nevoie să mă consult înainte de a cumpăra, voi apela la recenziile tale.
Macnetize a spus…
Îmi place efectul, chiar dacă eu una sunt fană a celor care să aibă și un strop de culoare. Dar asta arată chiar foarte bine pe tenul tău. Să o folosești în continuare cu drag!
Maliha a spus…
Looking nice!
Following you now through GFC :) Please follow back and return the support <3
xx
http://redraoalice.blogspot.com/2014/01/awesome-international-giveaway-january.html
Toma Aurora a spus…
Da, Ilda, e multifuncțională. E interesant s-o folosești, mai ales datorită designului. Să stai și să iei la rând toate fardurile incluse. Nici eu nu fac casă prea bună cu iluminatoarele, dar acestea nu sunt ușor de detectat, sunt foarte discrete și ăsta e lucur care-mi place cel mai mult la ele. Având porii vizibili, texturile sidefate i-ar face și mai vizibili.
La noi e un obicei vechi: când lipsește una cealaltă îi mai „fură” hainele, cosmeticele, parfumurile. Se întâmplă ca hoțul să fiu eu, mai mereu, ea nefiind foarte atrasă de lucrurile mele :)).
Toma Aurora a spus…
Simona, intru să citesc!
În poza cu blitz mi se pare și mie că se vede destul de clar, însă nu știu dacă este doar efectul iluminatorului sau și cel al uleiului de avocado,pe care îl aplic pe fața umedă, înainte de machiaj. Lasă pielea așa luminoasă; probabil și celelalte uleiuri vegetale au același efect, voi înceca pe viitor.
Îți urez să te bucuri de paletuța ta, de asemenea. Eu sunt foarte încântată că cei de la Strawberrynet s-au gândit să ne facă așa o bucurie frumoasă și sper să se mai gândească la noi și pe viitor :D
Toma Aurora a spus…
Larisa, din păcate este vorba de o colaborare pe termen scurt. Adică, nu mi-au propus să colaborăm și pe viitor. Am mai avut o colaborare de 3 zile cu ei, ca și afiliat, dar nu mi-au convenit condițiile (prea multe linkuri pe care trebuia să le strecor prin articole) și nu m-a interesat nici ce comision pierdeam, nimic. Eu le voi rămâne fidelă ca și client și dacă or să mai facă astfel de propuneri de testare n-o să îi refuz :D.
Eu mi-am dat seama că nu ești fan al produselor de machiaj, am citit că nu folosești fond de ten, la tine pe blog. Nici nu ai nevoie, ești foarte tânără și tenul tău nu are defecte. Eu, ca multe alte fete, l-am învățat prost încă din adolescență și acum am devenit dependente de el. Îți spun sincer că pentru mine nu e o chestiune de acoperire a defectelor, căci prefer formulele foarte ușoare, care să nu acopere la maxim, dar dacă nu mă dau 2 zile cu fond de ten pielea mea o ia razna: se usucă, îmi apar coșuri, o simt foarte încărcată. Rămâi așa cum ești cât mai mult timp, nu ai nimic de pierdut ci doar de câștigat!
Toma Aurora a spus…
Macnetize, trebuie să mă orientez și eu înspre ceva măcar puțin colorat. Am citit că puțină culoare în obraji oferă mai multă prospețime tenului și ar trebui să urmez sfatul specialiștilor, căci s-ar putea să aibă dreptate. Am rămas cu ceva sechele, cred, de la niște blush-uri roz pe care le foloseam cândva :D
Toma Aurora a spus…
Hello, Maliha!
Thank you for the visit!
Now, I also follow you via GFC :D
coco a spus…
da, am vazut la Simona si mi-a ramas gandul la el! imi plac produsele pentru luminozitate!
Toma Aurora a spus…
Coco, și mie-mi plac deși multe nu mi se potrivesc pentru că am tenul gras :( .