Inspirație de weekend



  Cum vă petreceți acest weekend ?
  Eu m-am trezit azi cu noaptea în cap și m-am jucat prin zăpadă până am obosit.Aștept să se oprească ninsoarea pentru a face tradiționalul om de zăpadă. Să vedem cu ce-l mai accesorizez anul ăsta; iarna trecută mi-a ieșit unul strâmb, căruia i-am scos fața înfășurându-l cu un fular super colorat!
  Doi litri de ceai mai târziu căutam inspirație pe Pinterest pentru a-mi organiza cât mai productiv acest weekend. Eu nu-s fană a iernii, aproape o detest, însă dacă tot a venit e momentul prielnic pentru proiecte diy, mai mult citit și...somn!
   Agrafele cu albine (Etsy: 18$) m-au întâmpinat frumos pe peretele de Pinterest și mi-am promis că după ce-o să-mi crească bretonul o să mi le iau, fie pe ele, fie unele asemănătoare. Până atunci, să vedem ce mi s-a părut interesant de făcut în acest final de săptămână plin ochi cu zăpadă!


   -o pereche de pantaloni scurți, din denim, tăiați, franjurați și decorați cu broderie/dantelă! 


    -un tratament cu ulei fierbinte pentru scalp. Ulei de măsline, cocos, jojoba ori ce aveți la îndemână. Lăsat obligatoriu peste noapte să acționeze (se clătește mult mai repede, vă spun din experiență)! 


   -o felicitare tres chic pentru un prieten care-și sărbătorește aniversarea zilele astea. Eu voi pregăti una pentru cineva foarte drag inspirându-mă după tutorialele de pe Google (search: diy cards). Ori puteți decora manual o cutiuță pentru cadouri!


   -un semn de carte-iepuraș! Tutorial aici! E așa e simplu e făcut încât puteți face câțiva extra și pentru cunoscuți!

   - o pereche de cercei din resturile croșetate de mama/bunica, la care se adaugă câteva perluțe, elemente metalice aurii (eventual de la perechi vechi de cercei) și voila! cercei Dolce&Gabbana- like! 


   -un top cu broderie după tutorialul de aici !

   Eu mă apuc de treabă și promit ca mâine să revin cu un post nou, în care să vă prezint rezultatele obținute!
   

Comentarii

ilda76 a spus…
Spor si inspiratie sa ai! :)
Mi-au placut mult ideile selectate...

Pup, pup, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Miu Miu a spus…
Spor si inspiratie, iubita. Ultimul maieut e :X

Te pup.
shoeper-women.blogspot.ro
Criss a spus…
Pantalonii scurti arata super. Parca as incerca si eu, dar mai intai trebuie sa gasesc o pereche de blugi pe care sa ii tai :P Abia astept sa vad ce ti-a iesit :*
Descude a spus…
Albinutele alea,oh Doamne cat sunt de frumoase!
Uite,inca un motiv pentru a a-mi dori sa locuiesc la casa,m-as tavali putin prin zapada dupa cativa pitici de zapada!
Pupici
Toma Aurora a spus…
Ilda, merci. A ieșit cam altceva, dar bine c-a ieșit. Nici n-am avut curent aseară, a rămas strada în beznă din cauza ninsorii, altfel poate făceam mai mult! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Andreea dragă! ;*
Toma Aurora a spus…
Criss, n-am găsit nici eu nicio pereche :)) Trebuie făcut un stoc de blugi buni de tăiat!
Toma Aurora a spus…
Descude, daaa, mi s-au lipit ochii de ele. Și ce frumos vin în păr!
Chiar azi o să încerc să fac un moș de zăpadă. Nu știu dacă-mi va ieși, e cam mare zăpada, dar mă voi gândi la tine în timp ce mă voi zbengui prin nămeți! :*