Voi începe cu Si Lolita, parfumul meu preferat în momentul de față. I-am făcut o prezentare detaliată aici, iar acum îl voi descrie pe scurt: intens, condimentat (piperat), persistent.
În ianuarie m-am reîntors la un produs care-mi era foarte drag pe timp de vară: gelul răcoritor pentru picioare, cu lavandă, de la Yves Rocher. În fiecare seară, după ce termin toate treburile, aplic puțin gel și simt cum oboseala dispare, iar mirosul de lavandă mă calmează și mă face să adorm mai ușor. Toate produsele încercate din această gamă au o aromă plăcută, mi s-au părut eficiente, iar prețurile lor sunt prietenoase.
Fondul de ten de la Astor s-a dovedit a fi, până acum, potrivit pentru tenul meu. Are o textură ușoară, o acoperire medie și o rezistență bună pe piele. Pe o vreme răcoroasă, ca cea de afară, rezistă foarte bine și fără pudră aplicată deasupra. Ca o paranteză, cu Lumi Magique, celălalt fond de ten pe care am început să-l folosesc de curând, nu mă înțeleg deloc, dar îl mai țin în teste o perioadă.
Auzisem despre creionul Color Riche de la L'oreal numai lucruri bune, ăsta fiind motivul principal pentru care l-am și ales după ce mi s-a terminat creionașul de la MUA (care s-a dovedit a fi foarte, foarte bun în ciuda prețului mic). Întradevăr este intens, are mina moale și poate fi estompat ușor cu puțin fard de pleoape pentru a obține un machiaj smokey. De fapt, fără puțin fard aplicat pe deasupra eu nu-l pot purta, nefiind rezistent. După 2-3 ore începe să se întindă, purtat de unul singur, însă, datorită culorii intense, îl trec în lista produselor preferate.
Un produs folosit intens în luna ianuarie a fost serul concentrat anticelulită de la Gerocossen, pe care aproape l-am consumat. Serul are textura unui gel aproape transparent, de culoare verzuie, se absoarbe foarte rapid în piele (așadar nu-i potrivit pentru un masaj îndelungat) și miroase plăcut, înviorător, a citrice.
Toate produsele din gama Supless încercate până acum mi s-au părut eficiente în păstrarea fermității pielii, mai bune decât alte variantele mai scumpe. Serul, de pildă, costă 24 de lei în magazin.daciccool.ro și probabil prețul e asemănător și-n magazinele fizice.
Două sticluțe de ulei am terminat în ianuarie: una cu ulei de cocos și una cu ulei de avocado. Pentru că despre uleiul de cocos v-am mai povestit în trecut, azi vorbesc doar despre cel de avocado. Este un ulei foarte ușor, care se absoarbe rapid în comparație cu restul uleiurilor încercate. Eu l-am folosit și pentru ten, seara, dar mai ales pentru păr, pe lungime. La rădăcini îmi dau cu ulei de cocos, iar pe lungime cu cel de avocado. Luați în calcul faptul că la începutul lunii m-am decolorat (cu oxidant 12%) și m-am vopsit de 4 ori la rând, în doar 2 zile, pentru a scăpa de roșul închis ce nu mai vroia să mă părăsească și cu toate acestea firul de păr nu s-a înăsprit deloc, grație uleiurilor folosite în exces începând cu prima zi de după încheierea procesului de vopsire.
Iar pentru final am păstrat acest mic instrument, care se ocupă cu scoaterea punctelor negre. Eu l-am luat de pe Romwe (7$), însă pe Ebay costă doar 1$ (căutați blackhead remover). Materialul din care e confecționat e foarte dur, pielea se umflă ușor pentru aproape 12 ore după folosire, însă nu rămâne niciun fel de urmă/rană pe piele. O demonstrație despre cum poate fi folosit instrumentul găsiți pe Youtube. Procedeul e puțin dureros, dar măcar nu există riscul unor eventuale cicatrici ori pete.
Comentarii
http://www.beautybellenotes.com
Foarte interesant instrumentul pentru puncte negre:)
Uleiul de avocado mi-a stârnit interesul și aș vrea să îl am. Gândindu-mă că este apreciat pentru organsim, sunt sigură că face o treabă excelentă și în cazul înfrumusețării.
Am de o vreme instrumentul pentru coșuri și puncte negre. L-am cumpărat de la Oriflame și chiar l-am descris pe blog. Îmi este de folos, dar la salon tot mai ajung pentru o curățare în profunzime ^^
Trimiteți un comentariu