Wishlist de ianuarie




   Primul wishlist pentru 2014!
   O să încep cu rochia de mai sus (SheInside), care m-a atras grație detaliilor aplicate în partea din față. Îmi place și culoarea, recunosc, dar și modelul scoică (scallop) cu care se termină.



   Tot de pe SheInside, adaug pe listă acest pulover ivoire, cu o inserție croșetată în partea din față. Albul acesta impur, aproape bej, îl prefer în detrimentul celui imaculat, căci nu e foarte pretențios și se potrivește și pielii mai închise la culoare. Știu că multe persoane spun că albul vine cel mai bine pe o piele măslinie, dar mie mi se pare că e un contrast prea puternic între un alb imaculat și un ten închis. Poate totul e numai în mintea mea...


   Am pe Asos un wishlist imens, urmăresc adesea să văd ce haine au mai fost reduse din cele selectate de mine, care nu mai sunt pe stoc. Pe cele din urmă le șterg, am impresia că fac curățenie când mă ocup de acest lucru :D.
   În cazul pantofilor e clară treaba că nu am ce căuta pe unii cu tocuri mai mari de 7-8 cm. Am așa: o pereche roz pal de la DorothyPerkins, una de leoparzi de la Miniprix și unii cu flori- singurele pe care le scot pe stradă fiind coninsă că nu o să mă întorc ca după front după ce le port.
   Mi-a plăcut modelul de mai sus, culoarea, forma și înălțimea tocului. Mi se par și genul de pantofi pe care îi poți asorta ușor și cel mai probabil am să-i cumpăr la tura de reduceri up to 70% off, de luna aceasta. Ah, au și bareta aia care m-ar scapă de stresul pantofului care iese din picior când mi-e lumea mai dragă.




  Îmi mai doresc un cardigan bej, subțire și obligatoriu cu dantelă. Sora mea are unul foarte drăguț, comandat pe vremea când colabora cu PersunMall, dar prețul său (70$) e dincolo de limita bunul simț, din punctul  meu de vedere. Cele două modele de mai sus sunt disponibile pe Oasap și înclin înspre al doilea.



   Am găsit poza asta pe Pinterest și mi-a plăcut tot ce-am văzut în ea. Mai presus de orice, cardiganul cu imprimeu leopard. Trecut și el pe lista de dorințe!




 În materie de produse cosmetice, fondul de ten Lumi Magique figurează în wishlist. Una dintre prietenele mele bune mi-a povestit cu entuziasm despre el și am decis să fie următorul fond de ten pe care-l voi încerca. Am citit un review complet despre el pe blogul Andei Zelenca și din descrierea ei pare a fi ceea ce-mi doresc: acoperire nu prea mare, însă cu o textură ușoară și-o formulă iluminatoare, fără sclipici.


   La Corallista am văzut aceste oje superbe, cu glitter, de la LOreal, ediția Cannes 2013. Mie îmi place prima din fotografia de mai sus. Dar niciuna nu e de lepădat!

   Mi-a astras atenția pudra bronzantă Physicians Formula, de pe Iherb. Există și o variantă pe roz, pentru fetele cu pielea deschisă. Cutia variantei roz are un ciucuraș în aceeași nuanță ca și pudra :). Prețul fiecăreia este de 13-14$, acesta fiind un fel de preț unic în cazul pudrelor fabricate de acest brand. Recunosc că produsele au niște ambalaje fermecătoare, care aproape-ți iau mințile, dar eu am fost dezamăgită de pudra pulbere luată de la ei. Nu mi-a fost de folos ambalajul ei foarte cochet. Sper ca în cazul bronzerului lucrurile să stea altfel, în cazul în care mă voi decide să-l cumpăr.



Comentarii

deebsblog a spus…
Ce frumos e cardiganul cu imprimeu de leopard! Si eu vreau!!
M and M a spus…
Rochia arata tare bine ! Si da , sunt de acord cu tine in ceea ce priveste albul si pielea maslinie. Cardiganul animal print il vreau si eu dar as vrea sa fie mai scurt .
Iti doresc sa-ti bifezi tot wishlistul :*
Unknown a spus…
suuuper cardiganul cu animal print, daca il gasesti pe undeva sa ne spui si noua. Te pup
Simona Tucu a spus…
Spre deosbire de multe alte fete, dupa cum am tot citit pe aici, mie imi plac foarte, foarte mult postarile tip wishlist, insa pe ale tale le iubesc cel mai mult, imposibil sa nu preiau si eu ceva de la tine in propria mea lista :P
Mi-au atras atentia in mod deosebit ojele L'oreal, sunt super faine, prima imi place si mie cel mai mult, dar m-as multumi cu oricare dintre ele.
Pudra bronzanta de pa PF mi-o doresc si eu, am pus-o deja in wishlist, eu pana acum am fost foarte multumita de toate produsele PF pe care mi le-am luat si cred ca sunt cateva pana acum :P
Imi place de asemenea si cardiganul animal print, dar si mai mult imi place rochita aceea alba de sub el, vai, cat de frumoasa este... :P
iar de rochita din capul listei nu mai zic nimic, e superbaaaa! :)
Te pup, draga mea! :)

Simona Tucu a spus…
Ah, am uitat, nu stiu daca ai vazut, dar la mine pe blog se desfasoara un concurs pentru bloggeri, poate ti-ar placea sa participi (sau poate surorii tale): http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/12/concurs-pentru-bloggeri-impreuna-cu.html
Eu te astept cu mare drag, luni este ultima zi de inscriere!
Pup! :)
Toma Aurora a spus…
Simona, cred că una dintre cele mai frumoase părți ale scrisului pe blog sunt cele în care alcătuiesc wishlisturi. E partea aia egoistă care iese la suprafață și-mi place să stau și să adaug, să șterg lucruri din listă. Pentru mine wishlistul pentru februarie o să înceapă de mâine, fac din timp o postare nepublicată în care strâng ce-mi place, iar cu câteva ore înainte să o public scriu și ce cred despre produse. Mai mult, încerc să mă conving pe mine să cumpăr anumite lucruri sau să mă țin în continuare de colaborări pentru a mi le putea permite, d-asta nici nu las linkuri. Chiar și cu linkuri, mie-mi plac wishlisturile, mi se pare interesant să vezi ce-și dorește cineva. Poate, ca și tine, mai adaug și eu ceva pe listă sau poate mai descopăr ce-a mai apărut nou pe piață.
Eu de la PF n-am încercat decât acea pudră pulbere, din gama organic wear. Din celelalte game n-am folosit nimic, însă arată...de milioane! O să mă încriu mâine la concurs, îl am scris pe agenduță! :D
Pupici!
Toma Aurora a spus…
Andreea, sper să găsesc unul asemănător că prea bine vine cu o rochie albă :D!
Toma Aurora a spus…
Yey, nu sunt singura care gândește astfel. Vara, când mă bronzez ca o țigăncușă și mai iau și o bluză albă... ce-mi doresc eu să fiu neagră, dar par sosită din Kenya!
Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mara, cum îl găsesc, cum îl pun pe blog! Momentan nu l-am văzut niciunde, dar din câte îmi amintesc a fost cândva și pe Romwe. Acum mai bine de un an, prin vara lui 2012. Parcă stau să-l văd...
Mihaela Pojogu a spus…
O da, eu iubesc pantofii cu bareta, eu nu am gasit marimea mea pe Asos la reduceri care sa ma convinga sa-mi comand.
Camelia Andrasescu a spus…
Superba rochita, superbe si cardiganele, imi plac tare mult. Sper sa reusesti sa bifezi cat mai multe din lista! Pupici!