Flower Power





   Pe la jumătatea lunii octombrie mi-am comandat de pe Ebay un ghiozdan cu imprimeu floral. Nu am lăsat atunci linkul vânzătorului pe blog pentru că aveam o presimțire că ori o să fie ghiodanul de proastă calitate, ori n-o să ajungă coletul la mine. A ajuns în cele din urmă, dar foarte greu. Acum, că totul este în regulă vă las AICI adresa de unde îl puteți comanda.


 Ca și calitate, e mai ok decât cele de pe Romwe în format asemănător (nu cele gen sac, din material textil greu). Materialul din exterior este un textil frumos, fără luciu. Mă așteptam să fie confecționat din ceva gen mușama, nu mi-ar fi displăcut nici în acel caz căci nu aș fi avut probleme cu el în zilele ploioase.



   Am primit și pulovărul roz cu margarete de pe SheInside. După cum se poate observa, culoarea pulovărului în realitate este mai ștearsă, fiind mai degrabă un roz piersică pal. Spre deosebire de varianta pe negru, cea roz nu e dublată pe interior. Așadar, e mai subțire.



   Zilele trecute mi-am cumpărat un set pentru ceai, format din ceainic, ceașcă, farfuriuță și linguriță, din porțelan. Mi-a plăcut foarte tare lingurița, are un mic boboc în capăt și se potrivește foarte bine cu...orice cană roșie!. Setul l-am luat dintr-un magazin local în care am găsit și căni mari pentru ceai, cu infuzor încorporat. Acum trebuie să-mi fac un stoc serios de ceaiuri căci sunt pregătită cu instrumentele de lucru :).



 Nu e floare, dar e stea! Steaua primită din partea echipei Borealy pentru campania de Crăciun. E mai mică decât inimioarele primite de fetele care le-au prezentat deja pe blogurile lor (l-am comparat pe viu), dar e mai strălucitoare. Cum altfel putea fi o steluță, decât strălucitoare?


   Și ca să încheiem chiar în coadă de pește, vă prezint noul meu portofel. Sunt un terminator de portofele și nu știu cum reușesc să le fac să arate ca după taifun în doar câteva săptămâni de folosire. Probabil pentru că mereu rămân fără bani și trag bine de toate părțile doar doar oi găsi vreo bacnotă rătăcită pe undeva!
  Voiam unul ori înflorat ori cu imprimeu leopard, dar prietena mea, care se oferise să mi-l cumpere de sărbători, m-a tentat când mi l-a descris și i-am zis că-l vreau. Vă imaginați cât de mult ne plac surprizele dacă ne descriem cadourile înainte de a ni le cumpăra?
   Portofelul e mare, „poți să-l porți și ca geantă-plic, la o adică” mă sfătuia prietena mea. „E și Versace și D&G în același timp, că are și bănuțul auriu din mijloc, dar și crucea folosită maxim de ăia de la Dolce.” Foarte tare m-a amuzat prezentarea! Vedeți voi, poate că nu ținem noi la surpriză, dar când ne dăm cadouri lăsăm impresia că facem ceva cu adevărat important :D!



Comentarii

vaiii.....ghiozdanelul si setul de ceai....am murit!!!! <3 sumt superbe superbe! Asa un set de ceai imi doresc si eu..mai ales ca este cu trandafiri iar detaliul de pe lingurita...deja sunt coplesita :D
Foarte frumoase draga Aurora!
Sa le folosesti cu mare drag!e pup:*
Unknown a spus…
Ce cute e pulovărul !
Vai, dar și ceainicul ^_^
Să le porți/folosești cu drag !
miki a spus…
Foarte dragut "ansamblul pentru ceai" :) Si steluta, bineinteles! Imi place si puloverul ala, insa sunt constienta ca eu n-as putea comanda pentru mine nimic de imbracat de pe site-urile asiatice, dat fiind marimile valabile numai pentru subtirele.
Sa te porti/folosesti sanatoasa pe toate! :-*
cris a spus…
Ce dragut e setul de ceai, e atat de finut, cred ca as bea ceai in fiecare zi pentru el :))))
Imi place mult si ghiozdanul, ma bucur ca ti-a ajuns pana la urma :)
E foarte simpatic si portofelul :)
Ela a spus…
Foarte dragalas puloverul!

Te pup!
Mihaela Pojogu a spus…
Setul pentru ceai e adorabil, eu am doar cana cu infuzor. Steluta am si eu, sta sub bradut, am admirat-o si am ambalat-o la loc, crazy, huh? :))
Alice wonders a spus…
Setul de ceai e adorabil! Asa mi-s dragi lucrusoarele acestea lately, am tot facut comenzi si incet-incet le strang pe toate.
M and M a spus…
Haha:)), draguta faza cu portofelul. E foarte dragut . Imi place mult si "echipamentul" pentru ceai :)). te pup:*
Toma Aurora a spus…
Cleo, lingurița m-a cucerit! Văzusem pe un blog (Carmen Tobias) una cu căpșună, absolut adorabilă și de atunci pândesc o linguriță asemănătoare.
Data viitoare când mai trec pe acolo promit să-ți iau și ție unul dacă mai găsesc și ți-l trimit la Cluj. Pup :*
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Larisa! :*
Toma Aurora a spus…
Miki, pentru tine ar fi buni pantalonii de acolo, căci ai picioarele super subțiri. Eu mereu mă chinuiesc cu ei, abia abia intră :D Puloverele nu sunt chiar mici, dar mi se par cam scumpe unele și cred că sunt variante mai accesibile în RO, cam de aceeași calitate. :D
Toma Aurora a spus…
Cristina (Ioana :P), deja am băut tot ceaiul luat de la Dalles de când am cumpărat setul :)). Ghiozdanul, jur, nu mă așteptam să apară. N-aveam de gând să dau feedback negativ pentru el căci știam că de la 1 nov, de când s-a modificat iar legea vamală, au ajuns pachetele din afara Uniunii foarte greu. O dată cu modificarea asta și cu împărțirea pachetelor în cele care staționează la punctele de poștă vamală și cele care sunt verificate doar în București iar apoi trimise direct la oficiile locale, mă gândeam că se vor pierde/fura multe pachete. Încă mă mai tem :)).
Toma Aurora a spus…
Merci, Ela! Pup :*
Toma Aurora a spus…
Mihaela, ce haioasă ai fost :))!
Nici eu n-am purtat-o încă. La fel, mă gândesc să o scot definitiv din cutie abia la Crăciun :D.
Toma Aurora a spus…
Alice, îmi plac și mie numai că mi-e puțin milă de soarta lor. Eu sunt așa împrăștiată și n-am grijă de ele și mă trezesc din senin cu ele dispărute ori sparte. Anul trecut am primit un set pentru ceai lucrat manual, cu niște ornamente din aur coloidal. Crezi că mai există? Maxim o ceșcuță cred că mai e întreagă :))
Toma Aurora a spus…
M&M, cât am putut să râdem. Prietena mea are și niște unghii lungi, de vrăjitoare, și îmi tot arăta detaliile cu ele. Mă simțeam la o prezentare de portofele de lux :)).
Fuchsia a spus…
Foarte tare puloverul!
Sa te bucuri de ele