Comandă Asos: pantaloni croșetați




În 2013, spre deosebire de anul precedent lui, nu am exagerat cu shoppingul. Haine foarte rar mi-am luat din banii mei, majoritatea fiind cumpărate din creditul primit din partea site-urilor cu care am colaborat. Singurele lucruri pe care am dat banii au fost ori de pe Asos, ori de pe Miniprix și ocazional pe câte ceva dintr-un outlet, sh sau când mai nimeream o super promoție în mall (rar, foarte rar în acest ultim caz).
Personal o să numesc Asos, din nou, magazinul anului și în 2013, tot ce am de la ei a fost cel puțin de bună calitate. Reducerile, de asemenea, mereu foarte mari și aplicate NU doar pentru măsurile mari.
Pantalonii croșetați de mai sus, de la Pepe Jeans, i-am prins în măsura mea (27in), și au fost reduși de la 500 la 170 lei (cost total prin Paypal-32 lire). Unul dintre visurile mele vestimentare dintotdeauna au fost pantalonii scurți din dantelă/croșetați, dar nu din aceia cu 4-5 straturi, care vin ca o fustiță, ci unii simpli, pe care să se vadă clar detaliile dantelei.


   V-am pus o fotografie cu ei mai sus, pe mine. În continuare vi-o las și pe cea de pe site, pentru a observa că și culoarea pantalonilor, dar și a fundiței nu diferă în realitate.


  Funda din talie e detașabilă. Talia pantalonilor este înaltă (din croială), iar închiderea se face prin nasturi, acoperiți și ei cu un material croșetatat. Pantalonii nu au fermoar. Pe interior au o căptușeală din bumbac, nu din șifon cum se tot poartă în zilele noastre. Căptușelile din sifon (chiffon) sunt un chin pe timp de vară, mă refer la cele 100% sintetice. Au buzunare (reale, nu fantezie), decorate cu volănașe-fluture.
  Abia aștept să-i port la vară (am și ghete ca ale fetei de pe Asos!), sunt foarte mulțumită de ei și în cazul în care rochia de pe Asos comandată de curând nu o să se ridice la înălțimea așteptărilor, vor fi cea mai frumoasă achiziția a mea din anul ce stă să se încheie.


 Aceasta este rochia, o să fie livrată prin poștă, așadar mai am de așteptat după ea. A fost capriciul anului, ca să-i spun așa: o rochie scumpă croșetată. Ea nu mai este disponibilă pe site, pot spune că am prins ultimul exemplar, coform celor precizate în coșul de cumpărături, însă pe Asos sunt așa de multe modele frumoase încât nu pot spune cu siguranță că l-am ales pe cel mai cel dintre ele. A fost o alegere de moment, nimic mai mult.


   Spre exemplu, rochia aceasta o găsesc superbă și are și un preț prietenos, de 90 lei (se află la reducere). Un alt model din dantelă de pe Asos, însă ceva mai scump, puteți vedea pe blogul surorii mele, în ultima ei ținută postată.  
   Și-n cazul cumpărăturilor, am observat că există uneori această tendință de a te arunca cu capul înainte. Vezi un lucru, îți place foarte mult (pe moment), în următoarele 10 secunde deja ai impresia că nu mai poți trăi fără acel ceva, îl iei și după o vreme constați că puteai alege altceva ori, la fel de bine, puteai să stai în banca ta și să nu cumperi nimic.
   Să nu credeți că doar femeile sunt așa, au și bărbații slăbiciunile lor și chiar dacă nu recunosc și ei aruncă banii pe tot fel de  prostii, bani din care noi cu siguranță am fi ales ceva extraordinar de util :D !


Comentarii

Anonim a spus…
Sunt superbi, dear! Sa ii porti sanatoasa!
P.S: Abdomenul alaa!!!
Cherry Queen a spus…
foarte simpatici pantalonasii. si mie imi plac cei cu detalii din dantela ori din dantela in intregime.. :D

mi-a placut ultimul paragraf.. :))
pupici!
ilda76 a spus…
Ziceam eu pe FB ce ziceam, dar sunt absolut minunati pantalonasii! Insa abdomenul...Nu cumva se pot cumpara cu abdomen cu tot!?! Parole d'honneur ca i-as lua in secunda 2!

Revenind, ca ne tot abatem, deh! Sunt ca o bijuterie de frumosi, sa-i porti sanatoasa, Aurora! Sigur vei fi admirata!

Are si-al meu barbat derapaje de-astea, dar extrem de rar! :P Iar eu chiar am fost prea cuminte, nu-i a buna!

Pupicei, cu drag!
Ilda
Lavender Thoughts
Miu Miu a spus…
Ce frumosi sunt, dar mi se par exagerati...din pacate. 170 ron inca nu am dat pe pamtaloni scurti, dar anul asta am bagat oricum cei mai multi bani in haine si accesorii. asa ca nu mai zic nimic. Rochia e un vis :X superba. Si eu am aceasta manie de a imi satisface capriciile scumpe :D

Te pup
Toma Aurora a spus…
Hei, Miu Miu, acum dacă stau să mă gândesc cam ai dreptate în privința prețului lor. Nici nu vreau să mă gândesc la rochie, bine că am luat-o, acum e deja istorie :)) Am văzut ceasul tău MK, wow, wow, wow! Un ceas MK ori unul de la MarcJacobs e pus bine pe lista pentru 2014! Pupici!
Toma Aurora a spus…
Ilda, cred că trebuie să mai plătești o taxă suplimentară pentru abdomen :)).
Mulțumesc mult pentru urări și-ți doresc de pe acum La mulți ani! și tot ce-i mai frumos pentru 2014 (inclusiv în privința cumpărăturilor. Să fie mai nechibzuite, zic!)
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Cherry! De multă vreme visam la unii asemănători, trebuia să-i am. Te pup!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Adriana! Te pup! :D
Camelia Andrasescu a spus…
Imi plac mult pantalonii, chiar sunt superbi, sa-i porti cu mare drag! La multi ani!
Anca a spus…
Ti s-a pierdut vreodata un colet de la Asos? mie de 2 luni mi-au pierdut un colet si de fiecare data cand le scriu ma pun sa-mi verific adresa (si da e corecta ca doar am mai primit colete de la ei pe aceeasi adresa) si imi zic ca o sa primesc banii inapoi. Nici de 2 luni.... primesc defapt mesaje standard. Nu ma asteptam la asemenea tratament :(
Toma Aurora a spus…
Bună, Anca!
Nu am pățit niciodată, dar am avut o dată o problemă cu folosirea cardului de credit (mi l-au blocat). M-am lovit de mesaje standard la inceput, dar pana la urma s-a rezolvat si in 30 de zile au rezolvat problema cu banii blocați, așa cum mi-au spus. Mai insistă cu mailurile, scrie-le și pe facebook. O să-ți returneze banii, nu cred că vor exista astfel de probleme.
Toma Aurora a spus…
La mulți ani fericiți, Camelia! :*