Asos-runda 2




    Și-o să urmeze și o a treia rundă deoarece între timp am mai plasat niște comenzi pe site-ul din UK. Nu v-am anunțat până acum, dar am terminat ediția BlogFriday de anul acesta pe locul întâi și am primit printre altele și bani. Pentru că de la bun început mi-am zis că dacă o să mă număr printre câștigători o să-mi iau o tabletă și o rochie foarte scumpă, nu m-am lăsat tentată de a cheltui banii pe altceva și imediat cum am aflat care este clamanetul final am comandat minunata rochie de pe Asos. O să vi-o arăt, alături de o pereche de pantaloni scurți de la Pepe Jeans, tot croșetați, atunci când îmi vor veni comenzile. Cu alte detalii despre BlogFriday voi reveni pe blog, curând.


  Până atunci vă arăt fusta din voal și dantelă de la River Island. Cei de la RI au avut o colecție foarte reușită de haine albe/bej pentru vara lui 2013. Am ratat bluzele lor croșetate, care s-au vândut ca pâinea caldă pe Asos. N-au apucat să vadă nici prima tură de reduceri, de 20%. Fusta de mai sus nu mai este disponibilă, dar puteți opta pentru alte variante din aceeași colecție. Sora mea și-a luat o fustă midi, tot de vară, de la ei și am observat că și-n cazul ei culoarea reală a materialului nu este un alb pur ci unul ușor gălbui.
Și Ramona, blogărița noastră de peste hotare, are o fustă asemănătoare comercializată tot sub brandul River Island, achiziționată tot de pe Asos. O puteți vedea aici.


   În schimb, costumul de baie de la Asos Swimwear, a fost alb pur, așa cum era prezentat și în fotografiile de pe site. Cele două piese care îl compum pot fi comandate separat din magazinul online. Eu am ales măsura 34B pentru sutien și s-a potrivit măsurii mele europene (75B), iar pentru slip UK10, adică acceași măsură pe care o port la blugi (EUR36). În cazul sutienelor, puteți afla care este măsura potrivită în funcție de măsura pe care o purtați în cazul bluzelor. Dacă în mod normal purtați un top măsura 36 (S), de exemplu, atunci alegeți 36A/B/C/D (măsura cupei).



   Bluza de mai sus am comandat-o de pe SheInside, dar a fost disponibilă și pe Asos. Pentru că pachetul de la SheInside a ajuns în același timp cu cel de la Asos, am zis să fac un post colectiv.  Bluza e marca Vero Moda și are și o etichetă suplimentară cusută de cei de la SheInside (ceva scris în minunata limbă chineză, probabil chiar SheInside...). Pachetele de la ei ajung din ce în ce mai greu, dar în ultima perioadă mi-au venit numai la poșta locală. Am scăpat, așadar, de vamă! În mod normal bluza costă 27$ dar eu am luat-o din creditul primit din partea magazinului. Materialul e bun, moale, croiala interesantă (batwing) și printul său,aztec, e încă în tendințe. Alături de bluză am primit și o pereche de cercei leopard. Cam 7$ costă o pereche și sunt mai încântată de ei decât de bluză. Chiar mi se par deosebiți și nu fac deloc răni, chiar dacă sunt grei. Eu nu pot purta decât cercei mici, altfel simt că-mi cad urechile, dar cu aceștia nu am avut probleme.


    Roar-roarrr!

   Pe SheInside am pus ochii pe multe bijuterii. Am băgat de seamă că au mai scăzut prețurile produselor din această categorie și va urma un post de tip wishlist cu cele mai interesante accesorii de pe site, din punctul meu de vedere. Voi menționa și codurile de reducere care sunt în continuare active, căci sheinside20 (20% off) a fost, oficial, declarat ca fiind invalid.

Comentarii

Camelia Andrasescu a spus…
Foarte frumoase toate, sa le porti cu drag! Felicitari pentru castigarea premiului.
cris a spus…
Felicitari pentru premiu!
Ai facut o alegere foarte buna cu fusta, e superba, abia astept sa te vad cu ea intr-o tinuta la vara :)
si cerceii sunt o alegere inspirata, sunt chiar deosebiti :D
Ramy's Blog a spus…
Fustița ta este superba. O ador!!! Eu nu m-am mai uitat pe Asos de vreo câteva săptămâni pentru a nu fi tentată. Și eu sunt fana a brand ului River Island. Am multe chestii de la ei și sunt total mulțumită.
In materie de shopping deocamdată stau cuminte (cel puțin încerc) și aștept reducerile din ianuarie.
Mihaela Pojogu a spus…
fusta arata foarte bine!
Unknown a spus…
Felicitari pentru premiu! Fustita e atat de ..elaborata.. o bijuterie vestimentara.
Descude a spus…
Felicitari,meriti premiul I fara doar si poate!
Tu mereu iti iei lucruri frumoase,asa ca nu imi ramane decat sa casc ochii si sa visez:D
Unknown a spus…
Tare frumușele lucrurile alese ^_^ Fustița e favorita mea
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Camelia! :)
Toma Aurora a spus…
Cris, merci!
Mult de tot îmi plac cerceii, sper să nu se ducă repede „aurul chinezesc” de pe ei :)). Mă gândesc să-mi mai iau o pereche de rezervă, să fie acolo...
Toma Aurora a spus…
Ramona, dar eu nu am mai luat nimic de la ei de multă vreme. Recent m-a apucat iar febra. A trebuit să recuperez, căci la final, când voi face topul magazinelor din 2013 cam tot pe Asos aș vrea să-l pun pe primul loc. Am văzut în outfiturile tale multe lucruri de la River Island. Ai și rochița albă, cu dantelă, dacă nu mă înșel. Eu m-am supărat puțin c-am ratat bluzele lor croșetate, dar am găsit unele mai puțin drăguțe dar tot interesante...le țin în wishlist până în ianuarie, să se mai taie din prețuri :D!
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Mihaela! :*
Toma Aurora a spus…
Iulica :*,
Toate piesele din colecția de primăvară 2013 RI au fost deosebite. M-am minunat de toate, cred că a fost cea mai reușită colecție (pentru iubitoarele de dantelă).
Te pup și „ho ho ho” :D!
Toma Aurora a spus…
Merci, Descude! :D
Toma Aurora a spus…
Larisa, cred că s-a potrivi puțin fusta cu bluzița ta cu imprimeu galaxy :D.
Simona Tucu a spus…
Doamne, cat de frumoasa e fusta, pfff, o sa o visez la noapte, imi place teribil de mult!!! :P
Sa le porti cu placere, ca de obicei, tu Aurora, faci cele mai mai frumoase alegeri in materie de hainute!! :)
Pupici multi!!!!! :)
ilda76 a spus…
Aurora, te felicit si ma bucur mult pentru tine!

Fustita, cum spune si Simo, ne poate"bantui" visele!
Imi plac toate, toate! Stii ca-mi exprimam dorinta de-a merge la shopping cu tine, revin si intaresc acea idee! :)

Pupicei!
Ilda
Lavender Thoughts
Toma Aurora a spus…
Simona, sper că nu te-a bântuit multă vreme :D Abia aștept să primesc rochița de la ei, o să vezi că e mai ceva decât fusta. Nici eu n-o să mai pot dormi de grija ei, temându-mă să nu dispară din șifonier până dimineața :))

Pup, Simo!
Toma Aurora a spus…
Ilda, eu mi-am propus ca la primăvară să merg să dau buzna peste fetele din Cluj. Ce spui, poate ne vedem acolo, facem un maraton de cumpărături (ori măcar de adăugat lucruri pe wishlist :D)?
deebsblog a spus…
Heei, heeei! Sa faci un anunt mare cand o sa vii la Cluj :)
Mi-ar placea sa te cunosc.
Cat despre fusta, o alegere extrem de inspirata. Mereu revin cu placere pe blogul tau. Iti achizionezi doar haine dragute!
coco a spus…
chiar superba fustita!
Toma Aurora a spus…
Andreea, o să dau șfară-n țară :)) Te pup și îți mulțumesc pentru complimente!