Wishlist de noiembrie


   Hei, n-ar fi rău să începem ultima lună din toamnă cu ceva roz, nu-i așa? 
   Nu sunt fană maximă a culorii roz, dar îmi place. Îmi place în nuanțe pale, nu-mi displace nici în variante puternice dar nu mi se potrivește culorii pielii sau cel puțin așa am eu impresia.
   Ghiozdanul l-am văzut pe ebay. În mai multe variante. L-am luat pe roz iar dacă o să fiu mulțumită de el sigur o să-l iau și pe bleu, alb, negru. Nu-i deloc scump, undeva până în 10 lire și o să vă țin la curent cu felul în care arată în realitate și atunci vă voi lăsa și link direct înspre vânzător.
   Puloverul l-ați mai văzut sigur pe blogul meu, dar nu într-un wishlist. Și pe el mi-l doresc pe toate culorile, foarte drăguț mi se pare și este și mai lăbărțat din câte am văzut pe google, deci sigur va fi și confortabil.

   De la roz cădem liber înspre negru. Cu același pulover ca mai sus și o pereche de ghete. Ghetele le-am văzut pe Choies, mi se par simplu de purtat, deloc pretențioase. Mi-aș dori unele cam la fel și pe bej.


    Nu pot să las lucrurile cu detalii haioase deoparte. Papucii i-am văzut pe ebay și pe aupie.com, iar puloverul cu bufniță pe SheInside.



   Pe Iherb am văzut un kit complet pentru tatuaje cu henna. Un tatuaj cu henna rezistă cam 2 săptămâni pe partea de sus a corpului. Pe picioare, unde pielea e mai groasă ține și 3. Desenul își pierde treptat din intensitate, iar înspre final va deveni maro. După aplicarea pastei negre pe piele nu aveți voie să vă spălați timp de două ore și trebuie să aveți grijă cu hainele căci petele de henna nu mai ies. Dacă vă bate gândul să vă faceți așa ceva și mă găsiți în împrejurimi vă pot tatua din cap până în vârful picioarelor, absolut gratuit :). Am nevoie de piele!


 Îmi doresc paleta de mai sus, dar în varianta dupe de pe SheInside. Am văzut pe google comparații între replică și original, multe păreri fiind în favoarea replicii. Nu mă pot pronunța momentan. O s-o iau, o să-i fac o prezentare, o să vă zic dacă rezistă fardurile pe pleoape. Mai multe nu mă încumet, căci nu mă pricep foarte bine la acest capitol. 
    Am avut o singură experiență cu genele false. De fapt, a fost o experiență nu doar cu gene false. Într-o zi mi-am pus extensii, lentile de contact albastre și gene false. Toate deodată! M-am întâlnit cu un fost coleg de generală, care m-a luat pe toate părțile, m-a desființat până la lăsarea întunericului. Ba mi-a cântat chiar și o melodie în ton, căci scria texte hip-hop. Întoarsă acasă, mă ia mama în primire: „Auroro, mamă, te-ai făcut pițipoancă?”. Dar foarte serios, ca și cum mă prinsese prizând cocaină. Dacă extensiile le-am mai purtat de câteva ori pentru că dădusem mulți bani pe ele și cu lentilele, la fel, m-am prostit de câteva ori, cu genele false am avut din prima o problemă. Și mă refer la prima oară când am reușit să le pun bine și să ies cu ele în lume.

   Apoi, mi-am pus 3 gene false individuale la fiecare ochi. Genele individuale nu se văd așa tare, dar îți trebuie timp să le iei parte în parte și să le așezi printre genele naturale. Din punctul meu de vedere se văd foarte natural, e imposibil ca cineva să le detecteze și nici nu duci grija dezlipirii lor. Și dacă mai zboară una, e ceva cât de poate de firesc. Kitul de mai sus mă tentează, l-aș putea alege din creditul de la Romwe măcar pentru distracție și un tutorial pentru blog. 




Comentarii

Simona Tucu a spus…
Vezi ca e si pe romwe paleta, stiu ca si tu un voucher ca si mine. Eu mi-am comandat-o deja, astept sa vina. Sper sa fie ok asa cum este laudata. Imi doresc de mult timp originalul si eu, dar nu pot sa dau atatia bani pe ea.
http://www.romwe.com/12-color-makeup-cosmetics-metal-packaging-eyeshadow-palette-p-74592.html
M and M a spus…
Imi place mult pulovarul negru cu floricele. La ce pret este ?
ilda76 a spus…
Aurora, ai fost pusa pe shaga! :)) M-ai amuzat...
Imi place mult puloverul roz pudrat; am vazut zilele trecute pe Fb o manichiura care sigur era inspirata de el!
Nici urma de piele la vedere, nici 1 cm nu las! Auzi, tatuaj cu henna!:P
Cu genele, extensiile si lentilele a fost tare, ai avut o zi deosebita atunci!:)))

Hai cu implinirea dorintelor din lista!
Pup!
Ilda
Lavender Thoughts

Alina a spus…
imi plac mult puloverele si ghetele :).
tare faza cu pitipoanca :)))))))
Irina a spus…
Sunt superbe lucrusoarele pe care ti le doresti, pulovarasele cu flori si rucsacul sunt preferatele mele :)
Mihaela Pojogu a spus…
spor la bifat, eu las sa se mai stranga si vad ce-mi iau, privirile mi se indreapta spre pulovere, paltoane si genti, rochiile nu sunt ratate niciodata :)
coco a spus…
nu ar fi rau! :)
superbe!
Anonim a spus…
Hello,
apropos de henna am gasit si eu un site poate e ok
http://uleideargan.com/product.php?id_product=67
numai bine
Toma Aurora a spus…
Simona, mulțumesc pentru informație. Am luat-o de pe Sheinside deja. Din creditul de la Romwe am luat setul pentru gene. Ce-o să mă mai distrez cu el, deja îl aștept!
Probabil tu o să primești paleta înaintea mea și o să urmăresc pe blogul tău dacă vei pune fotografii. Eu sper sa fie bună și-ți urez de pe acum să te bucuri de ea!
Toma Aurora a spus…
23 dolari, M&M. :D
Toma Aurora a spus…
Ilda, am mai avut experiențe cu henna. Nu-i ca un tatuaj adevărat, dar merge pentru amuzament.
Am căutat manichiura și am găsit-o pe google. Mai are rost sa zic ca m-am indragostit de ea?! Sigur de pulover a fost inspirată, e așa drăguță!
Toma Aurora a spus…
Alina, eu m-am amuzat din prima clipă, dar mama mea era foarte încruntată când m-a văzut. Apoi a început să glumească și ea, mă striga Sânziana Buruiană prin casă :D.
Toma Aurora a spus…
Irina, o să vă țin la curent cu detalii despre calitatea lor după ce le voi primi. Rucsacul și puloverul roz sunt pe drum, pentru cel negru încă nu-l pot bifa. Pup!
Toma Aurora a spus…
Mihaela, de câteva zile iar mi s-a pus și mie pata pe rochii. Le cam lăsasem deoparte. Când am citit comentariul tău a fost clar că rochiile niciodată nu trebuie să dispară dintr-un wishlist, indiferent de temperaturile de afară!
Toma Aurora a spus…
Merci, Coco! Te pup! :*
Toma Aurora a spus…
Bună!
Mulțumesc pentru informația furnizată! :)
Camelia Andrasescu a spus…
Iubesc rozul tare mult.Foarte inspirate alegerile tale.Henna...am vazut tatuaje in Tunisia. Mi s-au parut interesante, dar cred ca nu e genul meu.
Draga mea te invit pe tine si pe cititoarele tale la un giveaway pe blogul meu : http://www.beautystory.ro/2013/10/anniversary-giveaway.html
OMG, eu ma abonez cu nesimtire la tatuaje cu henna! Puuuuuh-liiiiiiz!!! Din cap pana in picioare, cum ai zis tu! :))
Am avut intr-o vara (facute la mare de niste hipioti irlandezi) si m-au tinut mult si bine. Am avut pe umar si pe glezna si - cum ai zis si tu - cel de pe glezna a tinut 3 saptamani.

Toma Aurora a spus…
Camelia, tatuajele clasice cu henna, cele cu flori desenate pe mâini, nu mă atrag nici pe mine. Eu o să fac unele mici, obișnuite.
Mulțumesc mult pentru invitație! :*
Toma Aurora a spus…
Muhaha, Pisicuță!

Ia te uită ce săritoare ești tu. Tot la mare mi-am făcut și eu, la o fată care „m-a rezolvat” în 5 minute cu un șablon.Te-am notat pe lista cobailor!