Ultimele cumpărături


   Așa o pasionată am devenit după cola! De ceva vreme tot cumpăr această magică răcoritoare, gândidu-mă la toți anii în care n-am băgat-o în seamă. De când mă știu nu le-am avut cu sucurile. Nu mi-au plăcut, așa cum nici mâncarea de la fast-food nu m-a atras decât rareori.
   Adesea dezvolt pasiuni puternice, dar trecătoare. De când m-am îndrăgostit de cola, am ajuns să zâmbesc parșiv când văd sticla plină, să dau din cap satisfăcută când a mai rămas doar jumate și să regret când o văd goală, din două motive: 1. că nu mai am ce bea și 2. că am băgat litri de coloranți, zahăr și alte ingrediente de tip cianură pentru organism. Aștept ziua în care o să mi se ia de cola!


   Revenind la achizițiile serioase, am primit recent puloverul cu margarete pe care mi-l doream. Pe roz încă nu a sosit, încă îl mai aștept. Știam că este reușit, îl văzusem în poze reale pe Lookbook, dar nu mă așteptam să fie dublat. Pratic are cusut/tricotat, încă un pulover pe dedesubt, alb. Inclusiv în zona mânecilor. Când l-am purtat prima dată n-am mai luat nicio altă haină pe deasupra, deși era destul de frig afară. Mi se pare mult prea gros ca să-l port pe sub geacă, pe o astfel de vreme.
Lungimea lui e medie. Nu e nici lung, nici cropped (deasupra taliei), ci undeva la jumătate. Dacă purtați blugi cu talia foarte joasă, nu e tocmai o alegere înțeleaptă, decât dacă preferați să stați cu o parte din piele pe-afară.


   M-am și vopsit zilele astea, cu Syoss. Rezultatul final n-a fost ca pe utie, ci un roșcat foarte închis, aproape brunet. Interesat rezultat, îmi amintește de vopseaua mea favorită de la Avon, în nuanța 4.6:


   Ah, ce vremuri bune a avut părul meu cândva. Chiar azi-mâine mă pregătesc de o laminare intensă, nu se mai poate altfel!
   Vopseaua nu rezistă prea bine pe păr. După câteva spălări (4-5) deja s-a pierdut orice urmă de roșcat, dar am folosit și placa pentru îndreptarea părului după fiecare spălare și acest lucru a dus la estomparea rapidă a culorii inițiale.



   De pe Romwe mi-am ales cardiganul de mai sus, din creditul primit pe luna octombrie. Mă așteptam să fie mai subțire, cu aspect mai ponosit. Nu arăta prea bine pe site, era și băgat la reduceri, dar aveam nevoie de un cardigan în nuanța asta, nu mă interesa neapărat să arate excepțional. Materialul este foarte moale, deloc sintetic, dar asta cred că se poate observa direct din fotografie. A fost o alegere bună, mă bucur că l-am adăugat în coș, renunțând la cele două pensule pe care pusesem inițial ochii.


   Am luat, de pe Oasap, dresurile de mai sus. Am mai avut unele asemănătoare, foarte rău mi-a părut când le-am agățat căci erau favoritele mele. Măsura dresurilor de la Oasap e universală. Eu o estimez ca fiind un 3 (M). Cele pe care le-am aruncat au fost destul de rezistente, nu le-am rupt din prima, așa cum obișnuiesc. Când le-am luat eu costau 8$ pe site, reduse la jumătate de preț. Nu-i chiar un preț rău în condițiile în care am plătit 25 de lei de atâtea ori pe dresuri medicinale care se rupeau într-o veselie. Dacă sunteți curioase care-i treaba cu dresurile medicinale, vă spun că mare lucru nu-i de capul lor. Au un miros plăcut, de plante, sunt mai moi decât cele obișnuite, țin de cald, dar atâta tot. Este foarte posibil ca în cazul persoanelor cu probleme de circulație, efectele să fie notabile, dar așa, pentru distracție, nu se merită să le cumpărați. Și nu, nu scapați 3 cm de pe coapse într-o lună dacă-i purtați zilnic :P


Comentarii

ABeautyTale a spus…
Cat de frumos e cardiganul! Eu am o obsesie cu cardiganele albe. Sa le porti iubita!
Unknown a spus…
Puloverul cu floricele e chiar foarte tare:) Poarta-l cu drag!:)
Dorina a spus…
Nu mai bea cola!!!!
Eu nu stiu cum poti sa mai bei in continuare cand esti constienta cat de rau iti face :)
Eu cand aflu ca un aliment nu e sanatos pentru organism si contine diverse substante daunatoare, nu il mai consum nici platita.
Foarte dragut cardiganul de pe Romwe, imi place mult de tot <3
Mai e pe stoc ?:P
Mi l-as lua si eu :)
Alice wonders a spus…
1 la mana: Nu mai bea colaaa! Fa-ti ceaiuri aromate, smoothies, change it up. 2 la mana: frumos cardiganul de culoarea untului, e o piesa chiar utila in garderoba. Am si eu un pulover gros ca acela cu margarete, am cam scos aburi pe nas la birou cu el pe mine, dar in statia de autobuz m-am felicitat ca il purtam, era prima zi cu ninsoare.
Mihaela Pojogu a spus…
Sa le folosesti cu placere Aurora, eu stau prost cu circulatia dar nu am incercat niciodata din acestea medicinale.
ilda76 a spus…
Pasionala nuanta din parul tau, imi place!
Ambele pulovere sunt frumoase, mi-as dori sa le vad si incluse in tinute!
Pfff, in poza in care sunt prezentate dresurile, parca ar fi picioarele Diei mele - numai la asta ma gandesc privind!:))

Pupici, Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts

P.S. Poate nu dureaza mult "pasa" Cola! destul ca avem dulciurile ca slabiciune!:)
M and M a spus…
Sa le porti sanatoasa ! Cel negru e preferatul meu .
In legatura cu sucul eu nu sunt fana deloc , mi-e rau dupa ce il beau :(
te pup:*
Camelia Andrasescu a spus…
Ce sa zic, imi place ce ti-ai cumparat! Sa le porti cu mare drag pe toate! Despre Cola, pentru mine era cea mai mare placere, beam si noaptea, tineam sticla langa pat, pana in 30 decembrie 2011, cand am incercat o rochie superba care nu-mi venea si am realizat ca trebuie sa ma opresc. Am slabit cinci kilograme doar renuntand la Cola, cam in 6 luni. De atunci nu am baut decat o gura dintr-un cocktail facut cu Cola si m-am oprit brusc cand mi-am dat seama ce contine. O iubesc in continuare dar nu mai beau! Si am o multime de chestii colectionate ce se refera la Cola...
Toma Aurora a spus…
http://www.romwe.com/hollowed-vneck-pink-cardigan-p-70287.html

Nu mai este disponibil pe bej, dar l-am găsit pe roz pal.
Nu o să mai beau, promit. Chiar acum o oră m-am abținut să nu mai cumpăr o sticlă de la magazin. Dar adevărul e că îmi lipsește... :))
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, ABeautyTale! Pup!
Toma Aurora a spus…
Claudia, cât de mult mi l-am dorit :D. Merci!
Toma Aurora a spus…
Alice, mă las, pe cuvânt de cercetaș :D!
Mă gândesc și eu cum să-l port pe sub geacă. Nici nu cred că intră și dacă cumva o să reușesc, o să mă simt ca ursul polar :))
Toma Aurora a spus…
Mihaela, nu știu ce să zic despre el din punct de vedere medical, dar mie îmi sună a strategie de marketing, cel puțin în privința eliminării celulitei și a reducerea centimetrilor în plus. Dar tu oricum nu ai avea nevoie de ei pentru slăbit și e posibil ca să observi cu totul alte efecte. Dacă ești interesată, îți spun că eu i-am găsit în Penny, 22-30 lei/perechea în funcție de model.
Toma Aurora a spus…
Mulțumesc, Ilda!:*
Poate revin și cu-n ootd pe viitor cu unul dintre pulovere. Daaaaa, Dia, ce picioare lungi și subțiri are. Mai că i-aș dori un viitor pe podium, dacă n-ar fi așa isteață :P.
Toma Aurora a spus…
M&M, mulțumesc pentru urare! Te pup și eu!
Toma Aurora a spus…
Camelia, o să-i dau papucii și eu, deși... aroma sa mă cucerește de la prima desfacere a capacului. Ce să mai zic de doză: când ridic de inel !!!Fâssss!!! :))
Anonim a spus…
Ce dragut e puloverul! Nu am mai vazut pana acuma nici un pulover dublu, dar cred ca e perfect iarna pentru ca tine de cald foarte bine.
Toma Aurora a spus…
Lorena, și la mine e prima oară când văd un astfel de pulover, dar cum spui și tu: e numai bun pentru zilele geroase ce stau să bată la ușă! :)