Ultimele cumpărături


    Nu mai trecusem de mult prin Lidl, dar convinsă de un ceai delicios pe care l-am gustat la o prietenă m-am dus să caut și eu prețioasa punguță. Nu l-am găsit și se pare că nu e disponibil decât în timpul săptămânii franceze. Am luat alt tip, Lord Nelson, un sortiment cu portocale și celălalt cu zmeură&căpșuni. Bune sunt ambele la gust, dar conțin și arome așa că evitați-le dacă preferați ceaiurile 100% naturale. Cel cu portocale este roșu la culoare... vorbim despre niște portocale însângerate, după cum ne indică denumirea :D.
   Vedeți în poza de mai sus o carte foarte frumos colorată, un rețetar de brioșe, mai exact. A cam dat boala brioșelor în Lidl; am văzut zeci de forme de silicon pentru brioșe, tăvițe, etc. În colecția cărților cu rețete mai găsiți unele dedicate pastelor, gustărilor pentru petrecri, preparatelor din bucătăria asiatică, spaniolă, etc. Sora mea și-a luat o mare parte din ele, le-am răsfoit și mi se par mult mai practice și mai bine realizate decât cărțile de gastronomie din colecțiile Adevărul.

ceai: cca.6 lei
carte brioșe: 12 lei 


   L-a finalul campaniei Ischia m-am poziționat pe locul doi și din premiu mi-am ales produse cosmetice de pe site-ul lor: o cremă iluminatoare (se adresează tenului tânăr, nu are sclipici sau alte particule iluminatoare, e de culoare roz și tot ce pot să spun până acum despre ea e că oferă un luciu discret pielii, asemenea unui ulei), exfoliant pentru ten ( e un produs destul de ciudat, în sensul că are foarte puține particule exoliante și trebuie lăsat să se usuce pe față și apoi clătit. Destul de interesant ca și efect după o primă folosire) și săpun pentru masaj (cu „piciorușe” și miros de piatră încinsă). Despre ele o să mai povestesc pe blog!

cremă iluminatoare: 80 lei
exfoliant. 50 lei
săpun: 20 lei



   Am început să folosesc de curând două fonduri de ten: Affinitone (Maybelline) și unul sub formă de gel (!!!) de la Sue Devitt. Affinitone-ul mi-a plăcut, dar nuanța aleasă (Golden Beige) mi-a fost foarte deschisă. M-am țigănit cam mult vara asta și multe fonduri de ten mi se par nepotrivite ca și nuanță. I l-am dat unei prietene și pe tenul ei se vede excelent. Acoperirea oferită este una medie, finish-ul este natural, ușor pudrat. Știu că se numără printre favoritele multor fete și chiar o să-l cumpăr iar, de data asta în nuanța cea mai închisă.
   Fondul de ten gel, cu 70% apă, e o creație marca Sue Devitt. Un fond de ten popular în afară datorită acestei texturi și faptului că nu poate fi aplicat decât prin presare cu pensula/burețelul. Eu am încercat să-l întind cu degetele, nu prea mi-a ieșit nimic căci se întărește rapid în contact cu aerul. Acoperirea sa este una medie, aspectul său pe piele devine mai frumos o dată cu trecerea orelor și cu îmbinarea cu sebumul produs de glandele sebacee. Momentan tenul meu e mai gras ca niciodată, la fel și scalpul, în mare parte datorită suplimentelor pe care le iau și glicemiei crescute, așa că acest fond de ten, adresat tenului mixt/gras mi-a venit la fix. Nuanța sa (Dealuri de Granit) mi se potrivește. Revin cu un review după ce o să-l consum, așa cum am promis că o să fac mereu în cazul fondurilor de ten.

Affinitone: 22 lei (DM)
Sue Devitt gel foundation: 127 lei (ofertele diferă pe Strawberrynet)


 Vă pregătesc un tutorial pentru obținerea unor cercei plini cu... fluturi colorați. Foarte simplu de realizat de oricine, chiar și de copii!




Comentarii

Carla a spus…
Acum vreau si eu ceaiul cu aroma de portocale...insangerate :)))
Unknown a spus…
acum caut si eu ceaiuri bune, caci vreau sa renunt la cafea! si chiar de aceasta marca nu am auzit...poate ajung in Lidl sa imi cumpar, daca nu ma tenteaza unele sortimente de la lipton, gasite in Carrefour
Cherry Queen a spus…
sa le folosesti pe toate cu placere
o sa caut si eu cartea cu briose.. :D sper sa o mai gasesc.. :D
pupici!
Unknown a spus…
Și eu am descoperit recent ceaiul Lord Nelson și mi se pare chiar bun. Am încercat până acum ceaiul verde cu lămâie și cel cu vanilie. Eu consum în fiecare dimineață ceai verde, fără excepție.Sunt curioasă și de celelalte arome.
Ce de produse ! Să le folosești cu plăcere !
Unknown a spus…
Am vazut si eu cartile astea de bucate la Lidl:) 15 lei mi se pare:) Sa ne arati si noua daca incerci vreo reteta din ea;)
Toma Aurora a spus…
:)) E bun, chiar îmi place. Sunt 20 de pliculețe ambalate individual într-o cutie, ca o completare.
Toma Aurora a spus…
Irina, eu am renunțat la ea după 2 luni de cafengeală maximă (5-6 cafele pe zi). Eram un zombie fără cafea, trebuia să mă las încet încet de ea. Și cele de la Lipton sunt bune, sigur găsești ceva atrăgător printre sortimentele lor.
Toma Aurora a spus…
Cherry Queen, la noi nu prea era bătaie pe ele, s-ar putea să o mai găsești. Mai au și ceva cărți de lucru manual la 20 lei, dacă te interesează. Pup!
Toma Aurora a spus…
Larisa, mulțumesc!
Și mie-mi place ceaiul verde, dar n-am mai băut de ceva vreme.
Te pup, draga mea!
Toma Aurora a spus…
Claudia, 11,99 lei am dat pe una, am verificat pe bonul fiscal, dar poate diferă prețul de la magazin la magazin. Sigur o să posteez și pe blog dacă-mi iese ceva bun. Te pup! :*
Prefer ceaiurile naturale insa sunt tentante si cele prezentate de tine!Eu beau ceai si pe post terapeutic de detoxifieree si intretinere a rinichilor si a intregului organism si prefer ceaiurile BIO luate din plafare sau chiar din gradina bunicii.Cartea cu briose este atat de tentanta!!!Va trebui sa trag si eu o fuga pana la Lidl sa o iau, poate gasesc si ceva cu torturi sau alte prajituri:)Te pup draga mea! :*
ilda76 a spus…
Stii ce ma voi intreba prima data, nu?! Fondul de ten de pe Strawberry...cum o fi?!:)
Sa le folosesti cu mare placere pe toate, Aurora!

De un astfel de tutorial am eu nevoie! Sunt subiectul ideal!:)

Pupicei, draga Aurora!
Ilda
Lavender Thoughts
Alina a spus…
sa te bucuri de toate noutatile :).